Masso555 10 Napisano 12 Lipiec 2017 22 minut temu, ojejkualefajnie napisał: zbieranie jabłek coś daje? tylko pkt czy wpływa na życia albo jakiś achivment itp? Za 100 jabłek masz dodatkowe życie. I także jak uzbierasz 99 żyć jest trofeum. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ojejkualefajnie 24 Napisano 12 Lipiec 2017 ok, dzięki a jeszcze jedno pytanie jak odblokować takie spodki latające które są praktycznie na każdej planszy ale są niewidziqlne i nie da się na nie wskoczyć. Zauważyłem, że zbieram wszystkie skrzynki a i tak na końcu okazuje się, że jakieś pominąłem, wydaje mi się, że to właśnie z tych dodatkowych bonusów na które nie można się dostać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majkielq 20 Napisano 12 Lipiec 2017 2 godziny temu, ojejkualefajnie napisał: ok, dzięki a jeszcze jedno pytanie jak odblokować takie spodki latające które są praktycznie na każdej planszy ale są niewidziqlne i nie da się na nie wskoczyć. Zauważyłem, że zbieram wszystkie skrzynki a i tak na końcu okazuje się, że jakieś pominąłem, wydaje mi się, że to właśnie z tych dodatkowych bonusów na które nie można się dostać. W Crashu jest 6 poziomów w których możesz zdobyć kolorowe gemy, tylko musisz przejść te poziomy bez zgonu żeby je dostać. Jak już zdobędziesz taki kolorowy gem możesz wrócić się do poziomu z platformą i zebrać brakujące skrzynki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ojejkualefajnie 24 Napisano 12 Lipiec 2017 (edytowane) a jakie to poziomy po czym można je poznać? widziałem tylko na tabliczkach diamenty, krucyfiksy i dwa klucze ps. chyba już znalazłem bo widzę na niektórych jest diament na innych jakby brylant to pewnie chodzi o tego gema spoko mam drugi most native turtles czy coś odechciało mi się grać Edytowane 12 Lipiec 2017 przez ojejkualefajnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 13 Lipiec 2017 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snoopdogg 24 Napisano 13 Lipiec 2017 21 godzin temu, ojejkualefajnie napisał: spoko mam drugi most native turtles czy coś odechciało mi się grać To dobry gracz jesteś xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
senor 41 Napisano 13 Lipiec 2017 (edytowane) Jestem na pierwszym moście, konkret... Ps. 1 część ukończona, bez maxowania zajela mi 10h super gra. 2 część ukończona w 6h, a 3 w jakieś 4,5h Szczerze polecam, nieziemsko wciąga, mi ciągle go mało. Edytowane 18 Lipiec 2017 przez senor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swiatek94 13 Napisano 18 Lipiec 2017 Zazdroszczę wam. Ja nie mogę kupić gry po normalnej cenie od daty premiery. To jest po prostu jakiś żart Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 18 Lipiec 2017 Spróbuj w pss 👍 Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuldi82 384 Napisano 18 Lipiec 2017 Zazdroszczę wam. Ja nie mogę kupić gry po normalnej cenie od daty premiery. To jest po prostu jakiś żart U mnie w mieście w media expert półka ugina się od pudelek (cena 159 zł) Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swiatek94 13 Napisano 18 Lipiec 2017 Na pomorzu niestety straszna posucha. Może w następnym tygodniu wszystko wróci do normy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 18 Lipiec 2017 Godzinę temu, swiatek94 napisał: Na pomorzu niestety straszna posucha. Może w następnym tygodniu wszystko wróci do normy To nie do wiary ale osiem osób kupiło trylogię za 499zł. http://allegro.pl/crash-bandicoot-n-sane-trilogy-ps4-nowosc-lodz-i6847510703.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
senor 41 Napisano 19 Lipiec 2017 Godzinę temu, malpka napisał: To nie do wiary ale osiem osób kupiło trylogię za 499zł. http://allegro.pl/crash-bandicoot-n-sane-trilogy-ps4-nowosc-lodz-i6847510703.html Kupili po normalnej, ale ktoś później zmienił cenę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 19 Lipiec 2017 Trzecia część jest najłatwiejsza z całej trylogii i moim zdaniem najfajniejsza,ale znowu najkrótsza jest to część.Czasowki porównując z poprzednimi czesciami to pikuś,jestem po Hiugh Time,dla niektórych ta plansza blokuje drogę do platyny,co się nie dziwię,bo jak tak się popatrzy na filmiku co trzeba zrobić ,na zlotko,to niedzielny gracz napiszę ze poziom nie do przejścia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cygg 2 Napisano 24 Lipiec 2017 Platynka wbita w 1 części, DLC zrobione na 100% i muszę zrobić przerwę parę dni bo most i storm mnie wykończyły dzisiaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szycha_dot1 37 Napisano 26 Lipiec 2017 Co jakiś czas wrzucam rozgrywkę z komentarzem (na temat gry i nie tylko). Jak ktoś ma ochotę pooglądać to zapraszam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 2 Październik 2017 (edytowane) Czy w poziomach, w których zdobywamy kolorowe gemy (wszystkie skrzynki bez śmierci) możemy zginąć w sekcjach bonusowych?Ed. Ok, można tam umierać. Jeszcze połowa timetriali.Świetna, wymagającą gra! A swoją drogą zrobiłem sobie ściągę do postępu w grze: No i cała trylogia pękła na 100%.Genialne gry. Edytowane 2 Październik 2017 przez adick007 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach