janekbossko 3 Napisano 6 Styczeń 2015 chodzi o cene ja za net i tv place 125 zł a w orange moge miec do 80mb i tv za 79 jest roznica. Pytanie czy warto... Kumpel mial montowane wczoraj upc u siebie i powiedzial ze ja chce rozwiazac umowe i zmienic na dawna neostrade to zacal sie smiac i powiedzial ze jeszcze bede chcial wrocic. Nie wiem na jakiej zasadzie dziala internet u nich bo w upc jest na kablu i jest stabilny a w orange niewiadoma wielka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 6 Styczeń 2015 Potrzebowalibyśmy tu jakiegoś leminga z Orange żeby się wypowiedział na temat ich łącz. Ze swojej strony napisze tak: UPC mas zna ich własnych (lub poprzedniej kablówki) infrastrukturze. działa bardzo stabilnie, nie masz zablokowanych portów - wszystko ci na tym ruszy. Orange działa na kablach telefonicznych. 80mb możesz mieć a nie musisz. Neostrada i inne Orange'owskie rzeczy zawsze u mnie działały "jak chciały" więc ja za żadne pieniądze bym nie zamienił tego co mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 6 Styczeń 2015 80 mega bedziesz mial jak mieszkasz bardzo blisko centrali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 6 Styczeń 2015 (edytowane) Nie wiem czy jestem lemingiem ale mam Neostrada z Orange. Pod miastem fakt ze blisko centralki ale jestem zadowolony, nie ma żadnych problemów. Mam Fiber 40mb z routerem vdsl. Od 6 lat śmiga wszystko elegancko. Ostatnio nawet udało mi się pokombinować i otworzyć nat w Codzie Edytowane 6 Styczeń 2015 przez Rambo8 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perła 6 Napisano 10 Styczeń 2015 Dzisiaj kończy mi się PS Plus. Z tego co czytałem to Sony przedłuża każdemu subskrybentowi na 5 dni w ramach przeprosin za święta. Jak teraz wykupię subskrypcję to nowa subskrypcja będzie aktywna od 16 stycznia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 10 Styczeń 2015 @Perła - z tym pytaniem na wsparcie techniczne Playstation idź. Z tego co ludzie piszą to przedłużenie im nie wskoczyło. Pewnie Sony je da wtedy kiedy im się spodoba. Sprawdź w ustawieniach konta/informacjach o profilu do kiedy masz Plusa dla pewności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perła 6 Napisano 10 Styczeń 2015 Data ważności mojego Plusa 10.10.2015, czyli dzisiaj ostatni dzień subskrypcji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malyksg86 226 Napisano 10 Styczeń 2015 Data ważności mojego Plusa 10.10.2015, czyli dzisiaj ostatni dzień subskrypcji.Może sie nie znam ale do października daleko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perła 6 Napisano 10 Styczeń 2015 Sorry, mój błąd 10.01.15 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perła 6 Napisano 11 Styczeń 2015 Skończyła mi się subskrypcja, a 5 dodatkowych dni za awarię w święta nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 11 Styczeń 2015 @Perła, na co ty liczysz? Że w podskokach dostaniesz subskrypcję? Oni nas mają przecież gdzieś. Subskrypcję dostaniemy wtedy kiedy to będzie dla nich a nie dla nas wygodne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perła 6 Napisano 11 Styczeń 2015 Szczerze... po ciuchu liczyłem na dodatkowe 5 dni Plusa. Jestem świeżym użytkownikiem PS, także jeszcze za bardzo nie jestem w temacie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perła 6 Napisano 11 Styczeń 2015 Skontaktowałem się z centrum obsługi PS i odpisali mi taką wiadomość, czyli nic się nie dowiedziałem. Dziękujemy za skontaktowanie się z Centrum Obsługi Klienta Dodatkowe 5 dni usługi PlayStation Plus zostanie dodane do kont tych użytkowników, którzy posiadali usługę na trzy miesiące lub rok. Już niedługo rekompensata zostanie dodana do kont Sony Entertainment Network W razie jakichkolwiek dalszych pytań czy problemów proszę o ponowny kontakt z naszym Centrum Obsługi Klienta. Pozdrawiam, Barbara Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 11 Styczeń 2015 (edytowane) Zajebiści są. Ja mam plusa od kilku lat, ale w ostatnim czasie akurat od listopada wykupowałem miesięczny abonament ze względów finansowych. I tylko dlatego nie dostanę? Żenada. Tym bardziej że opłacam co miesiąc cały czas. Z jednej strony wali mnie to śmieszne 5 dni, ale z drugiej są jakieś zasady przyzwoitości i szacunek do klienta, a przynajmniej powinny. Zaraz się okaże że to mityczne 10% zniżki to tylko dla tych co mają rok wykupiony i tylko na produkty z pełną ceną bo promocje nie łączą się. F**k You Sony! Edytowane 11 Styczeń 2015 przez Sithman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ari9217 0 Napisano 27 Styczeń 2015 Mam pytanko kupiłem ps4 jestem aktualnie w USA zrobiłem konto psn na USA i kupiłem ps+, ale niedługo wracam do pl. Będzie mi wszystko działać czy serwery są inne i nie będzie łączyć ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 27 Styczeń 2015 Serwery te same. Żadnej blokady regionalnej nie ma. N akoncie US masz sklep US, na koncie PL masz sklep PL. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ari9217 0 Napisano 27 Styczeń 2015 Netflix tez będzie robił ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 27 Styczeń 2015 Netflix nie należy do Sony. Mają swoje blokady regionalne jak i inne programy. Będzie działał, ale tylko przy odpowiednich przygotowaniach (DNS US). Dużo osób ogląda NetFlix w ten sposób pomimo restrykcji. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 28 Styczeń 2015 Z tym graniem przez sieć to ciągle jakieś problemy. Co z tego, że mam download 60Mbs i up 5Mbs, skoro i tak mam nieprzyjemności. Komunikaty z NATem (mimo, że mam 2), ciągłe rozłączenia z gry online i lagi :/ . Internet leci przez WI-FI, bo nie będę przez cały pokój kabla ciągnął... Czy tylko ja takie schizy mam? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 28 Styczeń 2015 Nie tylko ty tak masz. Ps. Jakbym mial kabel tylko przez pokoj pociagnac to napewno bym tak zrobil. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 28 Styczeń 2015 Czytałeś pierwszy post? Może trzeba po prostu zerknąć na ustawienia routera? Nie wiem o jakich grach piszesz ale pamiętaj że w większości grasz nie na serwerze ale bezpośrednio z ludźmi. Nie ważne jaki Ty masz internet. Ważne jaki internet mają wszyscy gracze z którymi się łączysz a zwłaszcza host gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 28 Styczeń 2015 Kiedyś tam czytałem. Poza tym mam ustawiony DMZ i włączony UPnP. Ostatnio w takim TLoU mam problemy. Czasami.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 28 Styczeń 2015 Albo DMZ albo UPnP. Zdecyduj się na jedno rozwiązanie bo mogą się "gryźć". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 29 Styczeń 2015 (edytowane) Takie pytanie co do sieci i plusa powiązanego. Otóż chcę jutro wziąć combo ps4 + Dying Light. Przez to że wydatek to będzie niemały dla mnie chciałbym odpuścić na chwilę Plusa aby odsapnąć z kasą. Moje pytanie brzmi czy mogę dying light przejść w pojedynkę bez plusa czy absolutnie jest potrzebny. I co z łatkami czy nie mając plusa ściągną mi się łatki czy niema takiej opcji bez plusa? Byłbym wdzięczny za odpowiedz. Wiem że plus odpowiada za granie online ale jak z tymi łatkami czy bez plusa one się ściągną. Jest może jakiś 14 dniowy plus na start w pudełku z konsolą czy nie? Edytowane 29 Styczeń 2015 przez vincent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BogitoX 62 Napisano 29 Styczeń 2015 (edytowane) Będziesz mógł grać singla i oczywiście pobiorą ci się łatki :) Plus jest potrzebny tylko do trybu multiplayer Edytowane 29 Styczeń 2015 przez BogitoX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach