manoszek 561 Napisano 12 Czerwiec 2017 rano w pracy sprawdzę co tam ciekawego pokazali, a pewnie na sb będzie dyskusja ciekawsza niż konferencja na e3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan J 134 Napisano 12 Czerwiec 2017 4 minuty temu, Patricko napisał: Kto dzisiaj siedzi do 3? Chyba od 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 12 Czerwiec 2017 Serio o 3 zaczynają? Może liczą, że Europa nie będzie oglądać Nie mają się czym chwalić? Nie majo gier!!! Blamaż. Żal i sromota. #spisek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 12 Czerwiec 2017 Gier nie majo, Scorpio ich zamiotlo to i w pizdu w nocy konfa leci coby jak najmniejszy wstyd był 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 12 Czerwiec 2017 Stawiam, że u Sony też będzie Minecraft w 4k XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 12 Czerwiec 2017 Nie w 4K tylko 1440p. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 12 Czerwiec 2017 Wystarczy że pokażą Destiny 2 w 4k i nikt o sztosie majnkraftowym nie będzie pamiętać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 12 Czerwiec 2017 Wystarczy ze pokażą god of war. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 12 Czerwiec 2017 Z datą premiery w listopadzie i obniżką prosiaka o 50$ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gracz_ 23 Napisano 12 Czerwiec 2017 Powróżę z fusów - god of war marzec 2018, w 2017 GT Sport (grudzień), Detroit (listopad) i Knack 2 (wrzesień-październik). Spiderman, TloU 2 - 2019, Death Stranding - 2020, FF VII Remake i Shenmue III - 2021, cross-gen albo już na ps5. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 12 Czerwiec 2017 Mogą wyskoczyć z Shenmue HD, jakiś czas domenę Sega już zarejestrowała. Dla mnie wiadomość targów by to była. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 12 Czerwiec 2017 Bloodborne 2 dzisiaj zobaczymy 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 12 Czerwiec 2017 Mnie Anthem nawet oczarował xDDD już wiem, dlaczego Andromeda jest niedopracowana - cała para poszła w nowe ip od Bioware. Choć nie powiem - gdyby to była gra singlowa, machnąłbym ręką i marszczyłbym freda przy czymś innym. A tak to WoW! Rośnie konkurencja dla Destiny 2. Bardzo podobała mi się prezentacja nowego Wolfa. Jedynkę nie grałem, więc o co kaman to nie wiem, ale bardzo fajnie to wyglądało : )) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BulletPOL 203 Napisano 12 Czerwiec 2017 1 minutę temu, Karaluch69 napisał: Bloodborne 2 dzisiaj zobaczymy Zbyt piękne aby było prawdziwe. Bloodborne'a 2 obstawiam bardziej jako system seller dla kolejnej generacji. Ale może, kto wie... nadzieja umiera ostatnia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 12 Czerwiec 2017 Ubi gry zaczynają konferencje A nie, za pół godziny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 12 Czerwiec 2017 Ło w mordę, za rok na następnym E3 pewnie będzie Zelda w świecie AC, albo odwrotnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gracz_ 23 Napisano 12 Czerwiec 2017 Czadowy ten Mario X-Com, jakbym miał switcha na 100% bym brał. Pozytywna niespodzianka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 12 Czerwiec 2017 Nie mogło się obejść bez żenujących tańców... 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 12 Czerwiec 2017 Teraz, Patricko napisał: Nie mogło się obejść bez żenujących tańców... Ale Skull n Bones może być ciekawy. Na razie ubi ma najlepsza konferencje według mnie jest ciekawie i nie nudno 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gracz_ 23 Napisano 12 Czerwiec 2017 2 minuty temu, Patricko napisał: Nie mogło się obejść bez żenujących tańców... Ja lubię te tańce, wyjmijcie kijki z wiadomo skąd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 12 Czerwiec 2017 1 minutę temu, gracz_ napisał: Ja lubię te tańce, wyjmijcie kijki z wiadomo skąd Nie ma Zenka, nie ma tańców, tyle w temacie. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 12 Czerwiec 2017 Ale była blondyna z soczystymi udami 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gracz_ 23 Napisano 12 Czerwiec 2017 Panowie, można się rozejść, E3 wygrane przez Ubisoft! BEYOND GOOD & EVIL 2!! 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 12 Czerwiec 2017 Co jak co ale ubisoft elegancko przeprowadził prezentacje nie mówię o grach ale z klasa podobało mi się mega 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 12 Czerwiec 2017 Świetna konfa, gdyby nie tańce to bym nie wiedział, że to Ubi. Chociaż brak jakichkolwiek informacji o Division 2 trochę mnie zaskoczyło. Ale BGE2 wszystko wynagrodził 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach