Strife 1353 Napisano 10 Maj 2018 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 10 Maj 2018 13 minut temu, Strife napisał: Z switcha robi się port station i remaster station ale się jaram szkoda tylko ze to port ale na bank wezmę tym bardziej ze w World przegrałem 150h Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 10 Maj 2018 Mi na pstryka to nie przeszkadza, nie miałem wii u ani 3ds'a, po za tym ps3, ps4 i X od ładnych paru lat doją na remasterach, a wole zagrać w coś z czym nie miałem doczynienia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 10 Maj 2018 (edytowane) 3 godziny temu, Strife napisał: Mi na pstryka to nie przeszkadza, nie miałem wii u ani 3ds'a, po za tym ps3, ps4 i X od ładnych paru lat doją na remasterach, a wole zagrać w coś z czym nie miałem doczynienia. Ja tez chętnie ogram tylko MH W ograne to jednak rewolucyjna cześć i podobno w generations jest w chuy ciężko i dużo grindu Edytowane 10 Maj 2018 przez Banan91PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 11 Maj 2018 Tym ta seria stoi, ja lubię grind w grach, Ni no kuni 2 nie kupowałem ze względu na brak poziomu trudności. Dziś obadam Donkey Konga ponoć stawia szlabana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 11 Maj 2018 Wygląda na to, że MHGU wyjdzie miesiąc, może dwa przed premierą MH:W na PC, więc ja raczej odpuszczę. W każdym razie polecam, bo to cały czas MH powiewający oldschool'em. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 12 Maj 2018 Grabeq a bierzesz wersje pc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 16 Maj 2018 @wojcik_dan No jasne, że biorę i to w dniu premiery. Co więcej, @cwir też się przymierzał. Tak więc zapowiada się pysznie. Sorry, że dopiero teraz odpowiadam, ale nie zauważyłem wcześniej pytania. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 16 Maj 2018 Proste że łykam. Nawet mnie wersja na PS4 kusiła przez chwilę, ale potem odpaliłem Battlefielda 1 żeby zagrać raz z Okoniem i zdałem sobie sprawę że moja przygoda z PS4 już chyba się skończyła . To już tylko odtwarzacz filmów i seriali :). Pozostałe exy ogram remastery na PS5... Zatem czekam z Wami do jesieni 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 26 Maj 2018 Będzie jakiś matchmaking żeby np randomy mogły nam pomoc albo my mogli dołączyć do kogos jak w World ? Orientuje się ktoś jak to jest w tej wersji ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 29 Lipiec 2018 Będzie jakiś matchmaking żeby np randomy mogły nam pomoc albo my mogli dołączyć do kogos jak w World ? Orientuje się ktoś jak to jest w tej wersji ?Nie wiem czy chcesz grać na Switchu z randomami.Mam nadzieję że nie będzie to przypominało grania w Diablo 3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beardo0 236 Napisano 28 Sierpień 2018 Łyknął ktoś? Gra podobno bardzo dobra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 31 Sierpień 2018 Ja, od jutra się zabieram, jacyś chętni na coopa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 5 Wrzesień 2018 20 godzin za mną to jest prawdziwy mon hunt . Chyba tytuł z którym w tym roku spędzę najwiecej godzin . Właśnie ubilem dziś 3 urgenta , powoli zaczyna moje uzbrojenie jakoś się prezentować i zaczynam odczuwać moc postaci ... pewnie 200-300 godzin pyknie bo chyba w tym roku nie wychodzi nic godnego uwagi na więcej niż 1raz i zapomnieć ... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 8 Wrzesień 2018 Kolejne 10 godzin za mną ... jeśli kiedyś chcieliście wejść w spirale hardcore owego grindu na najwyższym poziomie : to gra dla was . Lepsza od world pod każdym aspektem gamepmayowym, zaleznosciowym i contentowo ilościowym ... grafika wiadomo ze bida gdyż to port ale gra to istny majstersztyk gameplayowo /core’owy. Jeśli myślicie ze jesteście twardziele bo przychodzicie soulsy to jesteście popierdolki a nie twardziele 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 15 Wrzesień 2018 (edytowane) W dniu 8.09.2018 o 09:26, zdun napisał: Lepsza od world pod każdym aspektem gamepmayowym, zaleznosciowym i contentowo ilościowym ... Z całym szacunkiem, ale moim zdaniem bzdura. MHW posiada właściwie wszystkie pozytywne cechy poprzednich odsłon i dorzuca do tego całą masę usprawnień. Dodatkowo wygląda o niebo lepiej, granie z innymi jest zdecydowanie prostsze , a elementy MMO wprowadzone zostały w sposób sensowny. Generetions jest gorsze od MH4U. Owszem, to ogromna gra, ale poza zawartością i stylami walki (które moim zdaniem są niepotrzebną komplikacją) nie wprowadza nic specjalnego. To ostatni powiew MH w starym stylu. World to krok w dobrym kierunku, opiera się na dziedzictwie MH, a jednocześnie nie boi się współczesnych rozwiązań, zarówno na płaszczyźnie technicznej jak i gameplay'owej. Poza tym, to dwa różne projekty, ukierunkowane na osiągnięcie innego rezultatu i przeznaczone co do zasady dla innego rodzaju graczy - GUlt (weterani), World(nowi gracze i weterani). World będzie się powoli rozwijał, dojdą nowe potwory, nowe mapy, bronie. GUlt to port starej gry, w której mamy już wszystko. Uwielbiam tę serię i chyba przy żadnej części nie bawiłem się tak dobrze, jak przy World. Edytowane 15 Wrzesień 2018 przez Grabeq 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 2 Październik 2018 Kiedy switch pokazuje 110 godzin na liczniku w niecały miesiąc , na rozfoliowanie czekają yakuza kiwami 2, valkyria chronicles4, xeno 2 torna , spiderman wiedzcie ze coś się dzieje : dla mnie premiera tego roku ... 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beardo0 236 Napisano 4 Październik 2018 Nie grałem w World, ale wygląda tak jakoś pipkowato np gracza prowadzi zielona wróżka, po wskoczeniu na potwora nie ma paska etc Jak jest przystępny dla nowych graczy, to pewnie prosty i sam się przechodzi MH4U pograłem chwilę i czułem się jak łowca, a poziom trudności był wyżyłowany jak należy, dlatego spoglądam z radością w stronę MHGU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 17 Sierpień 2019 Ktoś z was ma? Chciałby pograć ? Ja po 180 godzinach odpoczywałem już pol roku i chyba chęć powrotu do giery staje się coraz silniejsza : mogę kogoś przetaxowac . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach