wojcik_dan 332 Napisano 8 Kwiecień 2019 7 godzin temu, Patricko napisał: Na Xboxie można kupować cheaty za realną kasę... Rozumiecie to? Kurwa co za czasy. What??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 8 Kwiecień 2019 Nie bardzo rozumiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 8 Kwiecień 2019 Chodzi o to, że można kupić DLC, które odblokowuje wszystkie tryby bez potrzeby przechodzenia gry kilka razy.Myślę, że to samo DLC jest również na Ps4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 26 Luty 2020 (edytowane) Skończyłem dzisiaj grę jako Leon - kurde muszę przyznać, że to kawał niezłej gry. Zacząłem teraz jako Clair. Bardzo dobra gra. EDIT: No i drugie przejście zaliczone. Ponad 2h szybciej i po części wydaje mi się, że to dlatego, że już znałem grę, ale też w mojej opinii Claire ma lepsze bronie niż Leon. Po drugim przejściu moja opinia o grze jest jeszcze lepsza. Świetna produkcja. Polecam każdemu. Edytowane 2 Marzec 2020 przez Frost Prime Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach