maniek0612 6 Napisano 20 Luty 2015 Witam chętnie pogram w dying light i ufc dodawać : Brodziuuchetnie zagram Dying Light Maniek0612Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 24 Luty 2015 Z chęcią pogram w Dragon Ball Xenoverse oraz TLoU. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chris001pl 0 Napisano 24 Luty 2015 Aktualnie szukam kogoś do pomocy przy trofeum: Zmiana pasa Wykonaj Eliminację-Pojazd, jadąc jako pasażer (tylko kampania, tryb współpracy). na PS4 w Far Cry4. Jeśli ktoś ma czas i ochote zapraszam do pisania na PSN: Chris001pl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beny7 0 Napisano 24 Luty 2015 Witam, chętny do pogrania w GTA V PS4 Wiek:20 PSN: beny7_PL pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemus-R 0 Napisano 28 Luty 2015 Chętnie pogram na PS4 PS+ jest HS jest Gry w jakie gram: Cod AW,Destiny,Killzone SF,gry z plusa(w przyszłosci będzie wiecej gier :) ) Psn: Przemus-R Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 28 Luty 2015 Szukam kogoś do pomocy przy trofeum za przejście Dead Nation w kooperacji. Poziom trudności nie ma znaczenia, dostosuję się ;). PSNid dosłownie pod avatarem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krokerinio 1 Napisano 1 Marzec 2015 Czy ktoś z was może gra w LittleBigPlanet 3 ? Brakują mi 2 trofea do platyny a w jednym potrzebowałbym pomocy bo trzeba zagrać w 4 a trudno jest się połączyć z innymi graczami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tokk 5 Napisano 1 Marzec 2015 (edytowane) Również bardzo chętnie wspólnie pogram np. w Dying Light czy Diablo III RoS. Oczywiście mogą być też inne gry. Mój PSN: TokkPL Edytowane 1 Marzec 2015 przez Tokk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 3 Marzec 2015 (edytowane) Panowie, ciągle potrzebuję kogoś do przejścia Dead Nation w kooperacji. Tylko tego trofeum mi brakuje do platyny, a znalezienie kogoś w sieci graniczy z cudem. Jak coś to proszę wbijać, będę niezmiernie wdzięczny :) Edit--- Już nieaktualne, znalazłem gościa z USA i przeszedł ze mną całą grę :) Edytowane 3 Marzec 2015 przez anarom 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gramppp 0 Napisano 3 Marzec 2015 Ponawiam nick grampppmożna dodawać ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pakasiedlce 321 Napisano 8 Marzec 2015 Dziś kolo 21 planowana jest ustawka na trofeum Stylowo w Fife 15. Zainteresowanych zapraszam na prov po wiecej informacji.(potrzeba 2 osob co najmniej) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karo2095 0 Napisano 9 Marzec 2015 Chętnie pogram i jak się uda powbijam trofea w: - dragon age inquisition - fifie 15 - farcry 4 - AC unity - the last of us gier powoli przybywa, także zawsze znajdzie się coś nowego. hs jest. wickedcarriePL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 9 Marzec 2015 Chętnie pogram w Helldivers :) Zapraszać śmiało ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AbovePL 26 Napisano 20 Marzec 2015 Assassins Creed: Unity Potrzebuje od Was pomocy w sprawie dwóch pucharków (ożywienie i synchroniczne zabójstwa). Będę wdzięczny i mogę pomóc w misjach co-op :) Tomek-S_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek-brt 17 Napisano 22 Marzec 2015 Szukam osób do robienia napadów w GTA na PS4, PSNid: bartek-brt Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arsfan89 8 Napisano 24 Marzec 2015 Dużo znajomych w gta :) Słuchawki i jazda :P Co prawda 10 lvl ale aktualnie jestem nastawiony na Gta. Więc proszę zapraszać z dopiskiem Gta online :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DibzDeebz 0 Napisano 29 Marzec 2015 Potrzebuję pomocy w AC Unity przy trofeum choreografia. Ktoś pomoże? Grywam po południami i wieczorami.PSN id: DibzDeebz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Windoctor 0 Napisano 2 Kwiecień 2015 Cześć, nazywam się Łukasz i jestem stosunkowo nowy w świecie PS4. Mam PS+ non stop, headset gotowy, gry: Destiny, Diablo3, Fifa 15, Bloodborne, The Last of Us Remastered, GTA V. Jeżeli ktoś ma ochotę wspólnie zagrać, to dodawać na PSN: ukaszem (czekam na nowe Mortal Kombat X z wypiekami, w to również fajnie byłoby zagrać online). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanKracyk 0 Napisano 5 Kwiecień 2015 (edytowane) Witam. Psn: SantomHQ (PS4) Gram obecnie w Diablo 3 ale mam tez fifa 15 NBA 2k15 gta 5 cod aw tlou i inne. Pozdr Edytowane 7 Kwiecień 2015 przez PanKracyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frog__PL 121 Napisano 6 Kwiecień 2015 (edytowane) Elo Playersy ;) Szukam chetnych z headsetami do zabawy online i porobienia trofeow online przy okazji ;> Gram roznymi porami (praca na 3zmiany). PSN ID : Frog__PL GRY: Helldivers,BF:Hardline,MK X,Bloodborne, i za jakis czas Batman... HEADSET : Turtle Beach PX4. Edytowane 6 Kwiecień 2015 przez Frog_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
topsmoker1 0 Napisano 6 Kwiecień 2015 psn: topsmoker1 - pogralbym w destiny, evolve, lub dead nation. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zaxu7 0 Napisano 6 Kwiecień 2015 Witam. :) Chętnie pogram w coś wspólnie. Konsole: PS3 i PS4. PSN ID: Zaxu7. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gerwazy 0 Napisano 8 Kwiecień 2015 (edytowane) Witam, czy ktoś ze starszaków gra w Borderlands HC? Chętnie pograłbym wieczorkami lub/i w weekendy. Headset zdecydowanie mile widziany, podobnie jak relaksacyjne podejście. Pozdrawiam. Edytowane 8 Kwiecień 2015 przez Gerwazy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lolakos 1 Napisano 9 Kwiecień 2015 Witam, Szukam kogos do pogrania w Fife 15 PSN ID Komoda95 Pisac smialo! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 13 Kwiecień 2015 Popykam w BF4 i od jutra / pojutrza w MKX. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach