ssx3 0 Napisano 4 Kwiecień 2017 PSN: ssx29 Gry :Uncharted 4,fifa 17, pes 17,BF1,WOT,LBP3, i inne wiek 30-40 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szary-Wilk- 5 Napisano 24 Kwiecień 2017 PSN: Szary-Wilk- Gry :BF-4, ghost recon wildlands, The Division itd... Szukam graczy w wieku 35-101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SantomHQ 22 Napisano 25 Kwiecień 2017 (edytowane) PSN: pl_m4ckoo Gry: RS Siege, BF1, GR Wildlands, wiek: 25+ Edytowane 25 Kwiecień 2017 przez SantomHQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rezo89 1 Napisano 9 Maj 2017 PSN: Rezek89 Gry: Dark Souls 3, For Honor Wiek: 16+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teynar 28 Napisano 15 Maj 2017 Psn: teynarix Szukam ludzi do wspólnej gry w Paladins . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adiqs 5 Napisano 17 Maj 2017 psn: Adiqss1 Fifa 17, chętnie zakupie wildlandsa lub ark jak będzie z kim w to pograć najlepiej 20+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzywa666 3 Napisano 22 Maj 2017 Psn Grzywa666 Szukam chętnych do wbijania 50 lvl w Resogun ( trofea za 40 i 50 lvl) , pasuje tydzień czy weekend, kwestia dogadania się, HS jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solid_POL 187 Napisano 14 Czerwiec 2017 Potrzebuję pomocy przy 2 trofeach za misje coop w Assassins Creed Unity. Jeśli ktoś z Was w to jeszcze gra i ma ochotę pomóc to czekam na info. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_bba 41 Napisano 18 Czerwiec 2017 matibba wiek 28, gram obecnie, Uncharted 4, GR Wildlands, BF1, FIFA 17, zapraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pioti8 1 Napisano 23 Czerwiec 2017 PSN: pioti8 oraz konto znajomego: butywkotach Gry: głównie GTA Online, ale posiadamy jeszcze ARK, Killing Floor 2, Rocket League, TESO, Alienation Nasz wiek: 23 lata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba-genji 0 Napisano 8 Lipiec 2017 Witam wszystkich. Mam na imię Kuba, 27 lat. Jestem tu nowy, ale gram na ps4 od dawna. Szukam kogoś do wspólnego pogrania w story mode Arizona Sunshine. Pracuję na 3 zmiany, wiec z godzinami grania może być różnie. Ogólnie to lubię grać na spokojnie by nacieszyć się wszystkimi pierdółkami i detalami, oraz wczuć się w klimat, a nie rushować przed siebie. Jak ktoś będzie chętny, to proszę pisać w prywatnej wiadomości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ripper729 0 Napisano 9 Lipiec 2017 Witam. Dopiszę się do tematu. Mój PSN: Ripper729 Jak na razie z gier wieloosobowych ogrywam GTA V Online i chętnie pogram z jakąś ogarniętą ekipą. Jestem również otwarty na gry F2P, (czekam na propozycję) oraz gry z PS Plus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piniogorki 0 Napisano 15 Lipiec 2017 Witam, Szukam do grania w Call of Duty Modern Warfare Remastered. Mój psn ID: F4C33oFF Ze względu że pracuję dostępny jestem wieczorami i w nocy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 31 Sierpień 2017 (edytowane) Witam zapraszam wszystkich do wspólnej gry w Destiny 2 im więcej znajomych tym lepiej o to chodzi ;D jak wysyłacie zaproszenie to piszcie se chodzi o Destiny psn Banan91PL Edytowane 31 Sierpień 2017 przez Banan91PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 22 Listopad 2017 Zagram z kimś w RecROOM (VR). Jak coś to dodawać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommy09 9 Napisano 25 Listopad 2017 Witam, zapraszam wszystkich do wspólnej gry(wszystkie :D) PSN ID: tommyGTpower ps. pracuje na 2 zmiany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronnie80 23 Napisano 10 Styczeń 2018 (edytowane) PSN: Ronnie8094 Zapraszam do wspólnej gry, głównie BF1. Edytowane 10 Styczeń 2018 przez Ronnie80 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bielik 0 Napisano 21 Sierpień 2018 Możecie dodawać mnie panowie Bieliks_ ostatnio sporo fortnajta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sudigames 0 Napisano 17 Wrzesień 2018 Chętnie pogram z kimś online PSN: twitch_sudigames Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi915 173 Napisano 21 Marzec 2019 The Division 2, gram codziennie między 14ą, a 20-ą. Dopiero zaczynam, jedynkę ograłem. Jestem w jakimś klanie, ale doprosić się o chwilę pobiegania po SM...Możemy porobić misje, wyzwania, SM itp. PSN: tomi915 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 31 Październik 2019 Długi weekend więc szukam kogoś do grania w multi. Do wyboru :AnthemWar World zWolfenstein Young BloodUnravel 2 Gry dopiero zaczynam więc lvl 0 w wwz chwilę grałem. Evetualnie destiny 2 tam coś grałem ale po ostatnich zmianach w tej grze nie wiem na czym stoję. Headset jest. 36 lat. Mogę zarwac nockę w tyg też gram dużo jakby co. Jak ktoś chętny Psn Siudak. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arcadio7 0 Napisano 1 Luty 2020 Mój profil psn XanoPL zapraszam do znajomych Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 18 Maj 2020 diabol_16 PS4, PS3 i Vita Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach