PiPoL 189 Napisano 10 Marzec 2009 Nie da się zmieniać kierownicy;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 10 Marzec 2009 Serio? :P Nie wiedziałem... może dlatego jeszcze nigdy skyline'a na żywo nie widziałem, pomimo, że to taki wspaniały wóz. No bo kto by brał z kierownicą po prawej? ;)A co do tego przełożenia kierownicy, w innych samochodach się nie da, a Skyline jeździłem tylko w jeździe próbnej, więc nie wiem, ale jutro lub pojutrze sprawdzę. Chociaż szczerze mówiąc wątpię w to... ja bym bral i przerobil na lewa strone ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 11 Marzec 2009 W dziale recenzji dodałem swoją dla niezdecydowanych:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon PS3 16 Napisano 13 Marzec 2009 Witam! Chcialbym zorganizowac zdobycie trophy "T-mobile myFaves", wiec jak sa chetni to pisac ;) pozdro :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 13 Marzec 2009 dzis 13 marzec wiec premiera south central ;d ciekwa czemu w piatek lol jak to wrzuca na PSS -.-' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon PS3 16 Napisano 13 Marzec 2009 Ze jak? Mialo byc 12, a przesuneli na tydzien pozniej, 19 marca :P W ramach przeprosin dali trailer chevy impala... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banzai 1 Napisano 13 Marzec 2009 Witam! Chcialbym zorganizowac zdobycie trophy "T-mobile myFaves", wiec jak sa chetni to pisac ;) pozdro :D No to masz pierwszego chętnego, tylko muszę zrobić porządek w znajomych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frosty-PL 0 Napisano 13 Marzec 2009 Ja rowniez chetny :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon PS3 16 Napisano 13 Marzec 2009 (edytowane) No spoko, jak zbierzemy całość to się jakoś zgramy, więc póki co... waiting... ;) #EDIT: A jeszcze takie pytanko: jak pewnie wiecie, w MC zbiera się takie beczki za które są dostępne cheaty. Czy używanie ich blokuje dostęp do platynki, tak jak w przypadku cheatów w GTA IV? Edytowane 13 Marzec 2009 przez Melon PS3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 15 Marzec 2009 No spoko, jak zbierzemy całość to się jakoś zgramy, więc póki co...waiting... ;) #EDIT: A jeszcze takie pytanko: jak pewnie wiecie, w MC zbiera się takie beczki za które są dostępne cheaty. Czy używanie ich blokuje dostęp do platynki, tak jak w przypadku cheatów w GTA IV? Skoro da sie legalnie uzywac jako nagrode to nic nie blokuja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kluha 2 Napisano 15 Marzec 2009 Również się pisze na "T-mobile myFaves" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon PS3 16 Napisano 15 Marzec 2009 Skoro da sie legalnie uzywac jako nagrode to nic nie blokuja. No logicznie rzecz biorąc tak, ale nigdy nie wiadomo... przeszukałem na necie i nikt się nie skarżył, więc pewnie masz racje ;) --- T-Mobile My Faves Więc tak, jak na razie w "składzie" są takie osoby (PSN ID): M-e-l-o-n (ja :D) slawko08 Frosty-PL kluha czarek02 Potrzebna nam jeszcze jedna osoba i można się umawiać. Mam nadzieję, że uda nam się w któryś wieczór jeszcze w tym tygodniu ;) pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jontr 0 Napisano 15 Marzec 2009 dopiszcie i mnie ;-) PSN id: Sialala dajcie znac kiedy i o ktorej chcecie zagrac. poniedzialek okolo 20:00? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banzai 1 Napisano 15 Marzec 2009 Mnie pasuje, właściwie każdy termin tak po 18 -19 mi pasuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 15 Marzec 2009 Skoro da sie legalnie uzywac jako nagrode to nic nie blokuja. No logicznie rzecz biorąc tak, ale nigdy nie wiadomo... przeszukałem na necie i nikt się nie skarżył, więc pewnie masz racje ;) No tak zawsze jest, nie znam gry w ktorej uzywanie legalnych kodow cos by blokowalo. Jest w tej grze moze Opel astra? Jak nie to czy jest moze w tym dodatku z wozami Opel astra? I czy ten dodatek platny? Prosze o szybka odp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SDRaid 100 Napisano 15 Marzec 2009 Jest w tej grze moze Opel astra? Co ty masz z tą Astrą? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon PS3 16 Napisano 16 Marzec 2009 @nie, nie ma Opla Astry, ani w grze, ani w dodatku ;) A dodatek kosztuje... 9.99$, z tym, ze sama mapa jest za free. Sialala, dodaje cie do listy i mamy komplet :) Tak wiec dodawajcie sie juz wszycy na PSN i sprobujemy dzis o 19.30, jezeli komus nie pasuje to pisac! pozdro :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jontr 0 Napisano 16 Marzec 2009 @nie, nie ma Opla Astry, ani w grze, ani w dodatku ;) A dodatek kosztuje... 9.99$, z tym, ze sama mapa jest za free.Sialala, dodaje cie do listy i mamy komplet :) Tak wiec dodawajcie sie juz wszycy na PSN i sprobujemy dzis o 19.30, jezeli komus nie pasuje to pisac! pozdro :D no to bede czekac o 19:30 kto zaklada gre? P.S. pips - w USA (a jakbys nie wiedzial, co USA ma do tematu o MC:LA, to podpowiedz widnieje w tym, gdzie to LA sie znajduje) nie ma Oplow, a o Astrze to nawet nie slyszeli. zatem byloby nieco dziwne, gdyby takie auto pojawilo sie w grze ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon PS3 16 Napisano 16 Marzec 2009 No ja moge zalozyc ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek47 2 Napisano 16 Marzec 2009 Ja też mogę zagrać. Tylko kiedy? Mój ID ostgaz600 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banzai 1 Napisano 16 Marzec 2009 Melon i wystarczy, że Ty zaprosisz naszą piątkę do gry, czy każdy musi tak zrobić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon PS3 16 Napisano 16 Marzec 2009 (edytowane) Wydaję mi się, że każdy musi zaprosić, bo inaczej tylko ja zgarnę trophy :P Ale 100% pewnośći nie mam. #EDIT: No dobra, trophy zrobione, jeżeli komuś się nie udało wbić z przyczyn "losowych" xd to może na mnie liczyćw przyszłości, wystarczy napisać ;) Edytowane 16 Marzec 2009 przez Melon PS3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banzai 1 Napisano 17 Marzec 2009 I ja zgarnąłem T-Mobile, także dzięki wszystkim za pomoc. Jak coś to jestem do dyspozycji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jontr 0 Napisano 17 Marzec 2009 no ja tego pucharka nie zdobylem (kto byl ten wie ;-)), ale jak cos, to chetnie jeszcze kiedys pojezdze - byle nie dzisiaj. jutro? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drift_master 1 Napisano 17 Marzec 2009 (edytowane) Mi też trofeum nie wpadło... :confused: Może jest tak, jak mówił Melon... w każdym razie, ja chętnie spróbuję drugi raz :thumbsup: Tylko kiedy wam pasuje? Edytowane 17 Marzec 2009 przez drift_master Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach