Skocz do zawartości
Emir

Far Cry 2

Rekomendowane odpowiedzi

Albo mi się wydaje albo trofiki w tej grze wpadają wraz z przechodzeniem gry... w sensie że nie trzeba się jakoś specjalnie namęczyć... :rolleyes:

Na początku miałem uciec z jakiegoś miasta, zabili mnie po drodze a tu proszę... Brąz wpadł... To samo było ze znalezieniem jakiegoś przyjaciela czy coś...

Co prawda spędziłem przy tej grze dopiero jakieś pół godziny ale takie odnoszę wrażenie, zobaczymy co będzie dalej...

Mam jeszcze pytanie... Czy jest możliwe że te walizeczki z diamentami są pod wodą? Jak wspomniałem jestem dopiero na początku tej gry, wsiadam na jakąś łódkę i ta zielona dioda w pewnym momencie zaczyna mi ciągle świecić na zielono.. Co by niby oznaczało że diament gdzieś jest w pobliżu a na tej łódce go nie ma...

Pod woda raczej bankowo nie ma, porozgladaj sie dookola i tam gdzie pikanie nie nasili, tam bedzie diament.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy w tej grze kazdemu procenty tak wolno leca w gore :) ?? masakra robie misje i robie a tu ciagle 8%!!! chyba ze ktos mnie oswieci ktore misje robic tzn moze niektore sa dodatkowe ?!?!

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
czy w tej grze kazdemu procenty tak wolno leca w gore :) ?? masakra robie misje i robie a tu ciagle 8%!!! chyba ze ktos mnie oswieci ktore misje robic tzn moze niektore sa dodatkowe ?!?!

pozdro

Dojdziesz do 20% i dasz sobie spokoj... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam nie gram za duzo w ta gre,ale mam pytanie gdzie znajde miotacz ognia bo mi sie rozwalil podczas uzywania i teraz nie wiem gdzie moglbym go szukac,bylem w kilku miejscach z bronia ale nie bylo...

Edytowane przez arti804

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co pamiętam jak grałem to bronie są u handlarza. Aby mieć wszystkie dostępne musisz wykonywać misje niszczenia transportu (takie ciężarówki). Po każdej z tych misji jest bodajże coś nowego do kupienia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie chodzilem po roznych handlarzach ale nigdzie nie bylo miotacza...a ktore to te mijsie z tronsportem?/gdzie ich szukac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wlasnie chodzilem po roznych handlarzach ale nigdzie nie bylo miotacza...a ktore to te mijsie z tronsportem?/gdzie ich szukac?

Od handlarza możesz te misje uzyskać. Jeśli chcesz to podaj mi maila na pw to wyślę Ci poradnik ściągnięty z gry-online.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Far Cry 2 jest dobry ale nie tego oczekiwałem. Spodziewałem się czegoś lepszego. Grę nabyłem tuż po premierze, a już wtedy grafika mnie nie powaliła. Poza tym gra jest nudnawa i przeszedłem ją tylko bo się do tego przymusiłem. Nic specjalnego... Co do misji z transportem to wykonuje się je u handlarzy bronią. Podchodzisz do sprzedawcy pod warunkiem iż nie jesteś w trakcie wykonywania innego zadania i powinno działać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem z updatem. Czytałem, że jakiś miesiąc temu wyszedł patch 1.4. Ostatnio włączyłem grę by ją zpatchować ale nic się nie działo...gra załadowała się normalnie :/ Dodam, że na pewno byłem podłączony do PSN.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podpinam się do pytania wyżej. Ja chciałem kupić gre właśnie teraz, bo patch duuużo poprawia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Podpinam się do pytania wyżej. Ja chciałem kupić gre właśnie teraz, bo patch duuużo poprawia.

Nie kupuj Far Cry 2...

Moja Special Edition w fajnym duzym pudelku sluzy teraz jako blokada do drzwi... Trzymam ja na wszelki wypadek jakby internet na swiecie wysiadl i bym juz zywcem nie mial co robic...

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mam problem z updatem. Czytałem, że jakiś miesiąc temu wyszedł patch 1.4. Ostatnio włączyłem grę by ją zpatchować ale nic się nie działo...gra załadowała się normalnie :/ Dodam, że na pewno byłem podłączony do PSN.

Już miałem pisać, że patch się pojawił ale zdziwiłem się, że wyszedł jakiś czas temu :P Mi update dzisiaj się pojawiło, dziwne... A gre mam od jakiegoś tygodnia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nie kupuj Far Cry 2...

Moja Special Edition w fajnym duzym pudelku sluzy teraz jako blokada do drzwi... Trzymam ja na wszelki wypadek jakby internet na swiecie wysiadl i bym juz zywcem nie mial co robic...

:)

Grałem na kompa u koledze i gra wyglądała całkiem nieźle. Teraz to można kupić za 70zł używaną więc nie jest już tak drogo. A co do tego update nowego, to trzeba mieć poprzednie update'y żeby działał ten nowy? I ile kosztuje taki update bo troche dziwnie wygląda te kupowanie bo na PSS nic nie ma a pamietam że w każdych grach jak np Killzone wszystko było darmowe i pojawaił się komunikat a tu widze że jest troche inaczej...to znaczy jak?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja sie przyznam ze jak kupilem fc2 to zrobilem 4% a potem kilka miesiecy nie gralem w nia. teraz sie wkrecilem i naprawde gierka wciaga! juz mam 60% i jade dalej. grafa wymiata!!!

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukamy trzeciej osoby do zrobienia trophy Soldier of Misfortune.Wymagania : angielska wersja gry i cierpliwość(trochę nam to zajmie).Jedziemy po 2500exp na mecz i około 150 kilsow.Mój PSN id - gandi77PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam pytanko. na drugiej wyspie robie misje dla lekarstwa "underground" i jade do żółtego punktu zabijam wszystkich a do srodka nie moge wejsc a paszporty mam!! o co chodzi?? jakis blad w grze??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja dopiero mam gierkę od wczoraj :) teren jest wielki i naprawdę ładny! Wpierw robię misję od gościa ze sklepu z bronią.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko pamietaj ze misje od gosci ze sklepu z bronia i misje z anten sa misjami dodatkowymi!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wiem, ale dzięki nim odblokuje sobie lepsze bronie i będzie mi troche łatwiej z normalnymi misjami. Tak sobie mysle :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie o niezawodność snajperki M1903.

Jest to moija ulubiona broń w grze ale ostatnio zauważyłem,że zaczęła się zacinać po oddaniu jednego strzału. Po przeładowaniu wystrzeliwuje jeden pocisk i znowu się zacina. Broń jest kupiona i ma ulepszoną niezawodność. Pomyślałem sobie, że może się zużyła, ale kupionej broni, która była już rozwinięta nie można ponownie ulepszyć. Pobiegłem więc do składu amunicji i pobrałem ją jeszcze raz myśląc, że będzie nowa i niezużyta. A tu figa z makiem! Zacina się jak wcześniej!.

Coś tu chyba nie halo. Czy to oznacza,że raz kupioną broń można strzela się aż do zużycia i nie można już jej dalej naprawiać i trzeba kupić inną nową? No bez sensu! Ktoś coś wie? Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bronie podobno sie psuja jak wchodzisz np do wody! rdzewieja :)

ja tam chodze z byle czym. czasem wezme tylko pistolet z tlumikiem i kupie RPG a karabin biore jakiemus murzynowi i juz a jak sie zacina to biore nowy od kolejnego murzyna ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mam pytanie o niezawodność snajperki M1903.

Jest to moija ulubiona broń w grze ale ostatnio zauważyłem,że zaczęła się zacinać po oddaniu jednego strzału. Po przeładowaniu wystrzeliwuje jeden pocisk i znowu się zacina. Broń jest kupiona i ma ulepszoną niezawodność. Pomyślałem sobie, że może się zużyła, ale kupionej broni, która była już rozwinięta nie można ponownie ulepszyć. Pobiegłem więc do składu amunicji i pobrałem ją jeszcze raz myśląc, że będzie nowa i niezużyta. A tu figa z makiem! Zacina się jak wcześniej!.

Coś tu chyba nie halo. Czy to oznacza,że raz kupioną broń można strzela się aż do zużycia i nie można już jej dalej naprawiać i trzeba kupić inną nową? No bez sensu! Ktoś coś wie? Pozdrawiam.

No tak, broń się zużywa, ale wydaje mi się, że jak raz kupię broń to powinienim ją móc wymienić na taką samą ale nową. Nie mogę kupić ponownie raz kupionej broni. :verymad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

proponuje zakupic granatnik :) walisz do ludzi i nawet 5 na raz powalisz ;) rewelacja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pytanie dla tych co przeszli gre: ja wybralem akumulator i wysadzilem co trzeba a jak jest koncowka jak sie wybierze diamenty??

dzieki za odp z gory

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra cofam pytanko bo juz na youtube obejrzalem ;)

pozdro

wiem co to modyfikacja. Sorki ;) ale bez nerwów proszę

Edytowane przez DIBO55

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi