KopaczK 192 Napisano 10 Kwiecień 2010 2X2 byłoby optymalne, ale na 1,5X1,5 też da się poszaleć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoVaL95 0 Napisano 11 Kwiecień 2010 (edytowane) Dzięki za podpowiedzi :thumbsup: A czy ogólnie sądzicie, że ta gra jest niezła/dobra/zła? Chodzi mi najbardziej o to, czy ta gra jest aż tak dziecinna... W sensie taka prosta... No wiecie o co mi chodzi :P Edytowane 11 Kwiecień 2010 przez KoVaL95 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 11 Kwiecień 2010 Gra jest niby kierowana do dzieci, ale zdecydowanie jest dla nich za trudna. Wymaga dużej dozy cierpliwości, zręczności i spokoju. Użytkownicy co jakiś czas piszą o swoich kłopotach z zaliczeniem poszczególnych zadań na złoto, więc gra jest pewnym wyzwaniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sev-pl 53 Napisano 11 Kwiecień 2010 mam problem wyzwanie nazywa sie heavy metal to z tym zdjęciem ale nie wiem jak to zrobić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoVaL95 0 Napisano 11 Kwiecień 2010 (edytowane) W dniu 11.04.2010 o 11:08, KopaczK napisał: Gra jest niby kierowana do dzieci, ale zdecydowanie jest dla nich za trudna. Wymaga dużej dozy cierpliwości, zręczności i spokoju. Użytkownicy co jakiś czas piszą o swoich kłopotach z zaliczeniem poszczególnych zadań na złoto, więc gra jest pewnym wyzwaniem. Dzięki, chyba się skuszę na wirtualnego zwierzaczka, szczególnie, że Sony naprawdę nieźle pomyślało z tym zestawem EyePet+PSEye :laugh: Sorry, ale spytam o jeszcze jedno. Czym się różni EyeToy z PS2 od Playstation Eye na PS3? Mam na myśli to, czy są gry na PS Eye, podobne do tych na EyeToy? Jeśli nie ten temat (a tak podejrzewam) to przepraszam ;) Edytowane 11 Kwiecień 2010 przez KoVaL95 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiek123 6 Napisano 8 Czerwiec 2010 wiem że odkopuje ale nie moge znaleźć odpowiedzi ile minimum miejsca potrzebuje na tę gre ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BPik 15 Napisano 8 Czerwiec 2010 na pudełku jest napisane że potrzeba 50mb minimum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koszmarna 0 Napisano 10 Czerwiec 2010 (edytowane) W dniu 11.04.2010 o 11:50, sev-pl napisał: mam problem wyzwanie nazywa sie heavy metal to z tym zdjęciem ale nie wiem jak to zrobić musisz się ubrać tak jak tego wymaga zadanie, czyli w skórę i bandanę, ustawiasz głośnik na podłodze, zaśpiewaj, żeby i zwierzak zaczął śpiewać i wtedy zrób zdjęcie. powinno być dobrze ^^ a czy wie ktoś może na jakiej zasadzie wypadają te nagrody w ogrodzie? Edytowane 10 Czerwiec 2010 przez koszmarna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hubson007 0 Napisano 25 Czerwiec 2010 W dniu 25.02.2010 o 15:22, ChuckD napisał: U mnie przedszkolak gra w EyePeta i jest bardzo zadowolony, tylko pyta sie kiedy beda jakies nowe pokarmy... Wiecie moze, jak mozna zdobyc nowe jedzenie? Dziecko widzialo na obrazkach na pudelku, ze sa rozne "ciastka" dla zwierzaka, i nie da sie wykiwac, ze nie ma innych... :) z gory dzieki za pomoc Witam, ja też jestem zainteresowany jedzeniem dla eyepeta, mam tylko zwykłe ciacha. Proszę o podpowiedż jak strącać owoce z drzewa? pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 25 Czerwiec 2010 Weź magiczną kartę i machaj nią na wysokości drzewka. Można też zwyczajnie ręką. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
n e o 1 Napisano 21 Sierpień 2010 Witam! Czy orientuje się ktoś czy jak wyjdzie PS MOVE to stary eyetoy dostanie patcha czy trzeba będzie kupować tego nowego MOVE EDITION? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BPik 15 Napisano 21 Sierpień 2010 W dniu 21.08.2010 o 12:14, n e o napisał: Witam! Czy orientuje się ktoś czy jak wyjdzie PS MOVE to stary eyetoy dostanie patcha czy trzeba będzie kupować tego nowego MOVE EDITION? Będzie patch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zizikus 32 Napisano 21 Sierpień 2010 W dniu 21.08.2010 o 12:20, BPik napisał: Będzie patch czy to wiesz z pewnego zrodla? bo cos mi sie wydaje ze jednak nie bedzie i dlatego eyepet ma nazwe move edition, mam nadzieje ze sie myle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 21 Sierpień 2010 Gdzieś o tym pisano, a to o czym piszesz niczego nie musi dowodzić, wszak zwykłe HR będzie na 100% załatany, a do sklepu trafi wersja z łatką na płycie i będzie nosić podtytuł MOVE EDITION. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zizikus 32 Napisano 21 Sierpień 2010 W dniu 21.08.2010 o 18:06, KopaczK napisał: Gdzieś o tym pisano, a to o czym piszesz niczego nie musi dowodzić, wszak zwykłe HR będzie na 100% załatany, a do sklepu trafi wersja z łatką na płycie i będzie nosić podtytuł MOVE EDITION. to elegancko bo juz bylem zawiedziony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zagul 0 Napisano 25 Sierpień 2010 Mam taki problem, podłączyłem kamerkę, uruchomiłem eyepeta i dochodzę do momentu gdzie muszę położyć magiczną kartę między strzałkami, ona leży, a mi wyskakuje komunikat, żebym się upewnij czy sztywno leży i czy kamerka jest maksymalnie pochylona, leży idealnie, a nie chce się załadować, rano mi się jakoś udało włączyć, ale teraz próbowałem z 30 razy i nic :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 25 Sierpień 2010 W tej grze bardzo ważne jest oświetlenie i dobór płaszczyzny, na której grasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zagul 0 Napisano 25 Sierpień 2010 Karta była ułożona na parkiecie, a światło było ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 25 Sierpień 2010 Dziwne. Miałem czasem problemy, ale tylko w wyżej wymienionych przypadkach. Znajdź optymalne miejsce i dobrze je naświetl, a powinno być OK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drewas 0 Napisano 27 Sierpień 2010 ma ktoś może jakieś magiczne sposoby na 1 zadanie z 15 dnia? brakuje mi tylko tego do platki?:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
<Verin> 3 Napisano 19 Wrzesień 2010 (edytowane) W dniu 27.08.2010 o 14:28, Drewas napisał: ma ktoś może jakieś magiczne sposoby na 1 zadanie z 15 dnia? brakuje mi tylko tego do platki?:) Daj opis zadania bo tak już nie kojarzę co to było. Również mam pytanie, czy komuś z was zacina się gra w Move edition? chciałem trochę po testować peta z kontrolerem ruchy i wciągu paru minut zacięła mi się konsola 3 razy, tak że musiałem ją resetować i sobie na razie odpuściłem. Nie wiem czy to ważne ale miałem płytkę z pełną wersją, nie testowałem dema, choć włącza się tak samo. Edytowane 19 Wrzesień 2010 przez <Verin> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzibada 14 Napisano 20 Wrzesień 2010 Dziwne mi po zalaczeniu gry zaden patch sie nie sciagnal, musialem zassac upgrade z PSN za free hmmm ponad 2 giga :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
<Verin> 3 Napisano 20 Wrzesień 2010 Ja tak samo i również przez to włączam grę i sęk w tym właśnie że jeśli nie masz płytki wsadzonej to ci się demo uruchamia i analogicznie jeśli masz to się włącza pełna wersja. Niby wszystko fajnie tylko wydaję mi się że coś jest nie tak. Wcześniej mi się pet nie zacinał a ostatnio jak sprawdzałem w tej wersji move to mi się parę razy konsola zacięła i chyba raczej poczekam na jakiś update, może to naprawią bo nie mam pojęcia czemu tak się dzieję. U ciebie wszystko działa dobrze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zizikus 32 Napisano 20 Wrzesień 2010 u mnie dziala bez problemu, nawet w wersji move wydaje mi sie ze szybciej sie laduje wszystko , bez porownania gra sie z move, 1000 razy lepiej, precyzyjniej itd 2GB robi swoje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tadeusz Tadek 0 Napisano 6 Październik 2010 Też mam problem z EyePetem. Gra się wiesza strasznie. Ściągnąłem ten patch pod Move i pokazło się jako ikonka w XMB a nie tak jak inne patche sie ściąga. Z płytki jak startuje to jest normalnie bez move a z ikonki w xmb juz staruje z movem. Też tak macie? Nie powinno być tak że jak wkładam płyte to włącza sie odrazu gra z obsługą move Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach