aniolekPL 46 Napisano 9 Październik 2010 Witam wie ktoś czy jak kupie gre w uk to będzie po polsku. z gory dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slepyy13 4 Napisano 9 Październik 2010 W dniu 9.10.2010 o 10:50, aniolekPL napisał: Witam wie ktoś czy jak kupie gre w uk to będzie po polsku. z gory dzięki. Kupisz grę w UK msz jeżyk Angielski. Kupisz grę w Polsce masz napisy polskie lub Dubbing w całości po polsku... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniolekPL 46 Napisano 9 Październik 2010 (edytowane) taa a killzone 2 ??? kupiłem w uk i jest po polsku. Więc jak się nie znasz nie odpowiadaj. Edytowane 9 Październik 2010 przez aniolekPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slepyy13 4 Napisano 9 Październik 2010 zgadza się są wyjątki, ale czy musisz tak nerwowo się odzywać co ?? Jeśli masz tak nerwowo się wypowiadać to idź sobie gdzie indziej... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BPik 15 Napisano 9 Październik 2010 W dniu 9.10.2010 o 18:13, aniolekPL napisał: taa a killzone 2 ??? kupiłem w uk i jest po polsku. Więc jak się nie znasz nie odpowiadaj. Takim tokiem myślenia to będzie nawet po wietnamsku. :rofl: Co do tego ma killzone? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xus 0 Napisano 10 Październik 2010 witam chce kupic Eyepet move czy zeby w niego grac musze miec najpierw zwyklego eyepeta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 10 Październik 2010 Nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszek 0 Napisano 11 Październik 2010 (edytowane) Mam pytanko, mam EyePet'a zwykłego i kontroler move, konsole mam od niedawna nie mam narazie jak jej podpiąć do sieci (musiałbym kupić i instalować router itd) Czy jest jakaś możliwość ściągnięcia tego patcha do wersji na move na PC i wgranie przez pendrive lub dvd na PS3. Edytowane 11 Październik 2010 przez Miloszek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BPik 15 Napisano 11 Październik 2010 W dniu 11.10.2010 o 13:43, Miloszek napisał: Mam pytanko, mam EyePet'a zwykłego i kontroler move, konsole mam od niedawna nie mam narazie jak jej podpiąć do sieci (musiałbym kupić i instalować router itd) Czy jest jakaś możliwość ściągnięcia tego patcha do wersji na move na PC i wgranie przez pendrive lub dvd na PS3. Raczej nie ma takiej możliwości. Nie lepiej podpiąć ps3 do internetu przez kabel LAN (np. odłączyć go od komputera i podpiąć konsolę)??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miloszek 0 Napisano 11 Październik 2010 Niestety tak się nie da bo operator daje internet po adresie MAC karty sieciowej od komputera.... Jedyny sposób to właśnie router który podszyje się pod ten adres i dalej podzieli sygnał... głupie ale prawdziwe :) Na razie nie mam na to czasu, ale kiedyś to zrobię. W tym przypadku, wolał bym coś ściągnąć, wrzucić na pena i zainstalować na PS3, szkoda że się nie da :( Czytając google, znalazłem jakąś mało wiarygodną stronę, na której podobno przez jakiś serwer proxy, łączymy się z PSN oni myślą, że to konsola i pobierają się pliki...ale to może być fake, bo fotek jak to zrobić już nie ma. Jak by ktoś miał jakiś pomysł jak to pobrać to będę wdzięczny, jak nic się nie da to w listopadzie jakoś kupie i skonfiguruje ten router, ale wolał bym już mieć tą łatkę :) pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tadeusz Tadek 0 Napisano 18 Październik 2010 Witam. Mam problem z trofeum Z rybkami żeby zapełnić cale akwarium. Brakowało mi 2 rybek z środy i piątku wiec zmieniłem datę, złapałem rybki ale trofeum nie wpadło :/ Ktoś ma jakiś pomysł co z tym zrobić teraz? W ogóle czemu Eye pet move i zwykly nie jest tą samą grą. Nagrody i wszystko inne jest osobno dla move i dla zwykłej wersji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 18 Październik 2010 (edytowane) Prawdopodobnie musisz zebrać wszystkie rybki, które złowiłeś przy wykonywaniu zadania. Zwróć uwagę, że ich nie ma w akwarium. Zajrzyj do akwarium i podlicz wyłowione rybki. Potem złów brakujące sztuki. Edytowane 18 Październik 2010 przez KopaczK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tadeusz Tadek 0 Napisano 19 Październik 2010 Dzięki za pomoc. Złapałem jeszcze raz wszystkie rybki i wpadł puchar a za nim platyna (Moa pierwsza :D) Jeśli ktoś ma problem z zadaniem aby uśpić peta w 40 s to najlepiej zrobić tak: 1. Wymęczyć go np na trampolinie lub bieżni 2. Głaskać aż zaśnie 3. Klasnąć aż pet podskoczy 4. Głaskać aż zaśnie Po kilku próbach powinno się udać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 19 Październik 2010 Cieszę się, że mogłem pomóc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yauokim 0 Napisano 2 Grudzień 2010 - Mam EyePet'a PL - Sciagnalem z PS PLUS wersje EyePet MOVE i zainstalowalem Teraz EyePet jest po angielsku Pytanie: - czy mozna zmienic jezyk na PL? - czy jak odinstaluje EyePet'a i zainstaluje wersje PL to MOVE bedzie z nia dzialal? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 2 Grudzień 2010 Niestety nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniolekPL 46 Napisano 2 Grudzień 2010 czyli jeśli chcę grać w Eye Peta z move po polsku to muszę kupić move edition czy wystarczy ściągnąć łatkę z polskiego pss? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 2 Grudzień 2010 Masz wersję polską na płytce? Jeśli tak, to zacznij grę od nowa (przeinstalują ją) po polsku i po kłopocie. Jeśli nie masz wersji polskiej, to, z tego co podpowiada logika, nie wyczarujesz jej nijak, bo sama łatka jej nie zawiera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artx 4 Napisano 19 Grudzień 2010 Są jakieś ciekawe dodatki do eyepeta, nie licząc ubrań? Aktualnie jestem odcięty od internetu na PS3, ale bardzo mnie to ciekawi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 30 Grudzień 2010 Cholera-chyba musze poszukać lepiej płatnej pracy Konsola od poniedziałku w domu a już brakuje kasy w"zaskurniakach". Dwie córy w domu i konsola-płaski portfel. Miałem poczekać z kupnem gry jakiś czas,ale chyba zrobię niespodziankę w starym roku i kupię tego "stworka". Miło patrzeć na radość dzieciaków,a większość postów przemawia "za" kupnem tej gry.:pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 30 Grudzień 2010 Powinna się spodobać, tylko pamiętaj o tym, że momentami gra frustruje i nawet doświadczony gracz moze mieć kłopoty, ale od czego jest grajacy rodzic. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pszczolka 0 Napisano 6 Styczeń 2011 (edytowane) przepraszam jeśli ten post się powtarza. mam gre eyepet i utknąłem w 4 dniu w 4 zadaniu pt. zaskoczenie. Pisze mi że mam rozebrać zwierzaka i pomalować go na czarno i zrobić mu zdj. podczas gry w kręgle jak się turla. Robię wszystko według instrukcji i mi nie zalicza. proszę o szybką odpowiedź Edytowane 6 Styczeń 2011 przez Pszczolka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 6 Styczeń 2011 Na wszelki wypadek skróc mu sierść, a przede wszystkim pstryknij fotkę, jak będzie rozbijał kręgle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkos123 0 Napisano 7 Styczeń 2011 Potrzebna pomoc - dzieciaki mnie dręczą ... :) Chodzi o robienie zdjęć. W zwykłej wersji zdjęcie robiło się chyba R1. Ściągnąłem wersję moove edition - po uruchomieniu działa moove, nie działa za to pad. Jak więc zrobić zdjęcie ? Sorki, ale na prawdę nie wiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artikam 51 Napisano 7 Styczeń 2011 (edytowane) Witam ! Jak zrobić wyzwanie "sprint na 100m " (dzień2) czy jakoś tak? Bo zawsze mam wynik od 80-90.I zawsze brakuje 10-20m. Z góry dzięki za pomoc. Edytowane 7 Styczeń 2011 przez Artikam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach