qgar 49 Napisano 1 Sierpień 2009 Co prawda pierwszy raz probuje wejsc na online, ale caly ranek sie nie da :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thegrim 3 Napisano 1 Sierpień 2009 ja dzisiaj od razu sie polaczylem i zadnych problemow nie bylo :) moze to cos z twoim netem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
true 0 Napisano 1 Sierpień 2009 Jak daje Find Game to lacze sie za 3/4 razem tak samo jest z join game, za to jak daje dolacz przez przyjaciela to wchodzi za 1 razem i nie ma lagow, gra sie zajebiscie. Jakie macie łącza ? bo ja jak daje stwórz wlasna gre to moge miec max 6 "plajerów" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
imatix 5 Napisano 1 Sierpień 2009 Ja wczoraj się zagrywałem.Oj, 7 godzin bez przerwy :). Moim zdaniem gierka jest genialna, tylko trzeba znaleźć ekipę odpowiednią. W jednej rundzie zgrałem się z łepkiem i zabraliśmy królową, w następnej samemu niczego nie zdziałałem. W grze wiele zależy od zespołu Jeżeli jesteś z nupkami to masz problem, jak masz kogoś z HS to się cieszyć :). Może jakaś ustaweczka dzisiaj ? w 5 z HS'ami na serwie rozniesiemy wszystkich :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerm 11 Napisano 1 Sierpień 2009 Jak jutro wrócę, do domu, od razu lecę po jakiegoś bluetootha, taniego w takim razie ;]. Ktos wie jak zdobywa się rangi (jaka ranga za ile punktów), ja na razie mam lieutenant Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 1 Sierpień 2009 Przy create game moge dac max 12 playerow a i z samym netem nie mialem nigdy problemow. GRa kupiona na nasiejszym pss. No zesz urwal :/ nie mogac sie polaczyc przez siec zalozylem sobie gre lokalnie i gralem ze soba, az tu nagle dostaje komunikat: "Oh no, the host has left the game" albo cos w ten desen, nie zdazylem przepisac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerm 11 Napisano 1 Sierpień 2009 jakoś nie mogę znaleźć, gdzie pokazuje na ilu playerów można stworzyć gre .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skiera 5 Napisano 1 Sierpień 2009 Własnie zakupuję grę, mam HS (mikrofon od GH ale działa ;) ), jeśli ktoś organizuje jakąś ekipe chętnie się dołącze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SouL 4 Napisano 1 Sierpień 2009 Własnie zakupuję grę, mam HS (mikrofon od GH ale działa ;) ), jeśli ktoś organizuje jakąś ekipe chętnie się dołącze. Poszukaj w odpowiednim dziale ewentualnych ustawek. Hint: On-Line :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emsi82 7 Napisano 1 Sierpień 2009 Ja mam łącze 4 MB i mogę zrobić max dla 8 graczy. A co do rang to mam już warlorda :) Ktoś wie czy zabicia kosą lub wielkim kurczakiem na końcu rundy liczą sie do ogólnej puli? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
true 0 Napisano 1 Sierpień 2009 Gdzie sprawdza sie rangi ? i jaka punktacja sklada sie na dana range ktos juz wiec ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerm 11 Napisano 1 Sierpień 2009 (edytowane) Zdaje sie, ze nikt nie wie jak dokładnie wyglądają rangi, i to nie tylko na tym forum ;) soul, słyszałem Cie w ostatniej grze, niestety mój mic od Singstara nie chce działać ;( Edytowane 1 Sierpień 2009 przez Kerm_pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marchew 7 Napisano 1 Sierpień 2009 Rangi są zależne nie od punktów tylko od tego ile gier wygrywasz/przegrywasz. Leciałem dziś z rangami jak głupi, jednego dnia miałem Ensign, Coporal, Squire, teraz spadłem znowu na private po tym jak przegraliśmy grę, a miałem 2500 punktów i trzecie miejsce na mapie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 1 Sierpień 2009 Jak sie jednak okazalo problemy z graniem robil router. Po bezposrednim podlaczeniu konsoli do modemu wszystko dziala jak trzeba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SouL 4 Napisano 1 Sierpień 2009 soul, słyszałem Cie w ostatniej grze, niestety mój mic od Singstara nie chce działać ;( Dzięki za info. Przynajmniej wiem, że mój hedszot działa :> Przez moment gadał tam ktoś łamaną angielszczyzną i myślałem, że to Ty. Z chęcią jeszcze raz zagram na Twoim serwie. Na innych mam często lagi. Ale to pewnie dlatego, że ps3 + 2 laptopy naraz chodzą i internet ma niewyróbę. Ale nie jestem pewny czy to dlatego, bo zagrałem w bf1943 i było bez zacięć. Może to jednak serwy w otyłej księżniczce dostają zadyszki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mozgu 5 Napisano 1 Sierpień 2009 Jak sie jednak okazalo problemy z graniem robil router. Po bezposrednim podlaczeniu konsoli do modemu wszystko dziala jak trzeba. Podepnij PS3 normalnie, przez router, ale w ustawieniach sieci (w PS3) wyłącz UPnP - u mnie pomogło, od czasu gdy to wyłączyłem nie miałem ani razu problemu z połączeniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasia007 0 Napisano 2 Sierpień 2009 niech coś zrobio z tymi serverami bo żeby sie połączyć zabraknie mi lat :down: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 2 Sierpień 2009 niech coś zrobio z tymi serverami bo żeby sie połączyć zabraknie mi lat :down: Patch już w drodze. :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SouL 4 Napisano 2 Sierpień 2009 (edytowane) Podepnij PS3 normalnie, przez router, ale w ustawieniach sieci (w PS3) wyłącz UPnP - u mnie pomogło, od czasu gdy to wyłączyłem nie miałem ani razu problemu z połączeniem. Dzięki za hint. Ale nie ma potrzeby. Nie mam problemów z połączeniem, ani nie traci mi się internet. Miałem najzwyczajniej w świecie lagi, które gdy grałem już o innej porze dnia(poza godzinami szczytu) odeszły w zapomnienie. Internet BT 8mb/s daje rade, ale jak mój brachol moja żona i ja jednoczesnie mamy włączone urządzenia czerpiące z tego samego routera to na tych konkretnych serwerach internet najwyraźniej dostał rozwolnienia. Co jest winą optymalizacji kodu w tej konkretnej grze, bo nie doznałem żadnych znaczących lagów podczas gry np w BF1943. Edit: Tym bardziej cieszę się na patch, o którym powyżej wspomniał Kill. Póki co gra się sympatycznie i nawet udało mi się zdobyć ten puchar za zadziobanie klienta będąc kurczakiem - hardkor :P Edytowane 2 Sierpień 2009 przez SouL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajakdwalin 14 Napisano 2 Sierpień 2009 Patch już w drodze. :banana: Stary nawet nie wiesz jak mnie uradowałeś, grę mam od samego początku i cały czas single bo nie da się połączyć :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 2 Sierpień 2009 No, skoro patch w drodze to chyba wreszcie bedzie mozna kupic spokojnie gre. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UroborosPL 36 Napisano 2 Sierpień 2009 (edytowane) No, skoro patch w drodze to chyba wreszcie bedzie mozna kupic spokojnie gre. Tak też się skusze :) na kupno. Po GP widać że multi jest niezłe. Edytowane 2 Sierpień 2009 przez UroborosPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 2 Sierpień 2009 No ja może się też skuszę jak ktoś z czystym sumieniem powie po patchu, że gra nie ma żadnych błędów :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ayla 0 Napisano 2 Sierpień 2009 (edytowane) Przesadzacie z lekka. Na 10 gier, tylko do 2 nie moge sie lognoc; czyli nie jest tak zle, po prostu normalny system jak w wielu innych grach przez siec. Lagow takze nie odczulam lub mam szczescie ;) Co do samej rozgrywki to moge polecic, milo mozna sie odstresowac przy niej a i daje spora zabawe z killniecia wroga/porwania ksiezniczki :) . Jedynie trofea beda wymagac wiekszego zaparcia od nas(na niektorych spocimy sie, ale ogolnie potrzebujemy czasu) ;p Edytowane 2 Sierpień 2009 przez Ayla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 3 Sierpień 2009 Kilka postów poleciało. Jeżeli jeszcze ktoś nie zauważył, na forum jest dział Trofea. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach