tru 1 Napisano 12 Sierpień 2009 Mnie wnerwia, że muszę łączyć się z 5-6 razy ,żeby trafić na grę, w której większość to ludzie. Bo zwykle łączy do gry, gdzie masz 5-6 osob, a resztę drużyny wypełniają boty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skiera 5 Napisano 13 Sierpień 2009 Jest już patch dla europejskiej wersji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torba_Piany 97 Napisano 14 Sierpień 2009 No panowie, taki killer miał być a tu natłukliście raptem 14 stron tematu? Nędzny ochłap w postaci BF1943 ma 37 stron. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emsi82 7 Napisano 14 Sierpień 2009 Ilość nie zawsze przekłada się na jakość :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SouL 4 Napisano 14 Sierpień 2009 Ilość nie zawsze przekłada się na jakość :) Prawda jest taka, że FP jest po tygodniu (w moim odczuciu) nudny i powtarzający się. Najzwyczajniej w świecie, nie chce mi się w to grać. BF1943 jest o klasę wyżej zarówno pod względem grywalności jak i ceny co do produktu relatywniejszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 15 Sierpień 2009 Po patchu, aż chce się grać! Dołączanie do gry trwa dużo mniej, brak lub minimalne lagi i mnóstwo funu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzychu 3 Napisano 15 Sierpień 2009 Ja czekam na dodatki, tylko błagam, niech w nich będzie coś lepszego niż nowe mapy <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SlayeR 0 Napisano 15 Sierpień 2009 Prawda jest taka, że FP jest po tygodniu (w moim odczuciu) nudny i powtarzający się. Najzwyczajniej w świecie, nie chce mi się w to grać. BF1943 jest o klasę wyżej zarówno pod względem grywalności jak i ceny co do produktu relatywniejszy. A może trofea za trudne :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SouL 4 Napisano 15 Sierpień 2009 A może trofea za trudne :wink: Ghe ghe, dobre. :D Jakbym tą robił dla trofeów tu musiałaby mieć platynę. Sam brąz mnie nie rajcuje, na tym poziomie nawet przy wytarganiu 100% poszybowałbym raptem z 2% do przodu. Przyznam, że przynajmniej 2 trofea tam powinny być na złoto. (Zabij 88 ziomków bez utraty życia? - spoko) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Renifer 0 Napisano 15 Sierpień 2009 Takie pytanie duzo osob gra w multi i czy robicie jakies ustawki np codziennie o 20? Bo zastanawiam sie nad kupnem gry :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freezy1989 16 Napisano 16 Sierpień 2009 Takie pytanie duzo osob gra w multi i czy robicie jakies ustawki np codziennie o 20? Bo zastanawiam sie nad kupnem gry :P pewnie ze duzo ludzi gra w multi :) , ja tam ustawek nie robie niechce mi sie na forum zaglądać ciągle , zawsze sam gdzies dochodze albo ze znajomymi z listy i sie dobrze gra :) , gra warta kupna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rOgalZory 0 Napisano 17 Sierpień 2009 ech a mi sie trofea zacieły i nie wskakuja ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starvin 44 Napisano 20 Sierpień 2009 moze mi ktos powiedziec czy da rade grac 1vs1 offline? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rOgalZory 0 Napisano 20 Sierpień 2009 raczej sie nie da. tez tak chcialem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kojot 0 Napisano 21 Sierpień 2009 (edytowane) Ja mam takie pytanie;p Czy to Fat Princess dobre jest?;p hehe Edytowane 21 Sierpień 2009 przez kill Hehe, Zabronione jest sztuczne nabijaniu postów w postaci kilku wyrazowych odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Renifer 0 Napisano 22 Sierpień 2009 (edytowane) Od wczoraj jestem sczesliwym posiadaczem Fat imusze przyznac ze zabawa jest naprawde na najwyzszym poziomie Story Mode jeszcze nie skonczylem bo wczoraj malo gralem, ale nauczylem sie grac na multi, ogolnie to gram priestem punkty na nim wlatuja naprawde szybko, a gdy jeszcze moze wysysac zycie to jest naprawde super :D Jeszcze mam pytanie ile jest map bo podczas glosowania sa 3 do wyboru ale mi sie wydaje ze jest 5 map? Jeszcze jak sie zdobywa rangi i zmiany wygladu? Edytowane 22 Sierpień 2009 przez Renifer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kojot 0 Napisano 22 Sierpień 2009 Co wy na to zeby dzisiaj zorganizować ustawke np o godz. 21:> Co wy na to;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 22 Sierpień 2009 To dlatego ja czasami widze takich golasow latajacych po mapie :D achievement whores Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rOgalZory 0 Napisano 22 Sierpień 2009 ja kiedys myslalem ze to jakies nooby hehe teraz sam tak latam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 25 Sierpień 2009 Nawet nie pytać czemu poleciało tyle postów. Post o trofeach = warn. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianek274 4 Napisano 25 Sierpień 2009 Wiadome jest już coś więcej o tych nowych postaciach ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cobi 0 Napisano 2 Wrzesień 2009 Witam mam takie pytanko :) Gram sobie z bratem i innymi jeszcze ale on mnie nie słyszy jak mówię przez mikrofon i tak samo ja go :) Wiecie może jak uruchomić to urządzenie w tej grze ? Kilka razy słyszałem jak ktoś gada ale to rzadko :) Może coś musi być włączone ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 2 Wrzesień 2009 Witam mam takie pytanko :) Gram sobie z bratem i innymi jeszcze ale on mnie nie słyszy jak mówię przez mikrofon i tak samo ja go :) Wiecie może jak uruchomić to urządzenie w tej grze ? Kilka razy słyszałem jak ktoś gada ale to rzadko :) Może coś musi być włączone ?? Obejrzeć sobie Controls? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cobi 0 Napisano 2 Wrzesień 2009 Byłem tam i mikrofon był włączony :) A kilka razy słyszałem jakieś głosy jak grałem ale to rzadko ;/ Ostatnio jak gram to nikogo nie słychać tak jakby ten co tworzy serwer coś musiał zmienić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bangog 0 Napisano 7 Wrzesień 2009 Jest ktoś chętny do zagrania xd? PSNid: bangoh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach