Goku11 0 Napisano 7 Sierpień 2009 Gry to nie problem bo mam juz 5 kumpli którzy są szczęśliwymi posiadaczami ps3 i grami się wymieniją co jakiś czas... tylko konsola :angry: zastanawiam sie czy nie poczekać do tego 18 sierpnia jak sony przedstawi swoja propozycje na przyszłość. Podobno mają wypuszczać Slima a ceny Fatów poszły by może i o 300zł w dół. Jak na dzień dzisiejszy to tylko w Avansie w Bochni znalazłem Plejaka 3 za 1549 (wersja 80gb) ale tez z jakimis kijowymi grami :verymad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 8 Sierpień 2009 Do 18 wrzesnia nie chcialoby mi sie czekac. Do 18 sierpnia bym poczekal. Ale i tak z tego nic nie wyjdzie. Sony zapowie obnizke cen. Obnizka bedzie dzialac od grudnia, albo i jeszcze pozniej. Wszyscy wyczekuja az sony cos powie w sprawie tej obnizki, ale wg mnie jezeli juz cos sony burknie to na gadaniu sie skonczy, a na faktyczne zjechanie cen trzeba bedzie czekac kilka miesiecy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kotfilon 28 Napisano 8 Sierpień 2009 Mnie właśnie najbardziej interesuje wersja ps3 80gb + Little Big Planet, podobno była w Empiku kiedyś za 1399zł...czy ktos sie orientuje gdzie mozna taniej lub w takiej samej cenie kupic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torba_Piany 97 Napisano 8 Sierpień 2009 Mnie właśnie najbardziej interesuje wersja ps3 80gb + Little Big Planet, podobno była w Empiku kiedyś za 1399zł...czy ktos sie orientuje gdzie mozna taniej lub w takiej samej cenie kupic? Weź pod uwagę, że LBP nówki na Allegro można wyrwać za 50 zeta. Ja kupiłem na premierze bundle z Killzone2 za 1399 w Saturnie w Wawie. Teraz to chyba opłaca się szukać gołej konsoli jak najtaniej, bo te bundle raz że drogie to i gry czasem dziwne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keil 11 Napisano 8 Sierpień 2009 może tu ? http://notebooki.pl/notebook/pokaz/102410/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osik 0 Napisano 8 Sierpień 2009 (edytowane) Do 18 wrzesnia nie chcialoby mi sie czekac. Do 18 sierpnia bym poczekal. Ale i tak z tego nic nie wyjdzie. Sony zapowie obnizke cen. Obnizka bedzie dzialac od grudnia, albo i jeszcze pozniej. Wszyscy wyczekuja az sony cos powie w sprawie tej obnizki, ale wg mnie jezeli juz cos sony burknie to na gadaniu sie skonczy, a na faktyczne zjechanie cen trzeba bedzie czekac kilka miesiecy. A wcale nie zdziwiłbym się, gdyby te spekulacje dot. obniżki, zachęciły Sony do wywindowania tych cen :rofl: Czekać to można na obniżkę euro ;) A co do cen, to dalej będę obstawać przy zakupie na Allegro. Najtaniej, niekoniecznie najpewniej. Zakup z odbiorem osobistym, i jakieś 3 stówy w kieszeni (oczywiście wyłącznie z gwarancją) Edytowane 8 Sierpień 2009 przez osik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wax 0 Napisano 8 Sierpień 2009 http://www.euro.com.pl/konsole-do-gier/sony-playstation-3-uncharted-ratchet-kontroler.bhtml tu dobra oferta miałem kupić ale nie można przez neta zamówić tylko w sklepach w tych miastach co są podane :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kotfilon 28 Napisano 8 Sierpień 2009 http://www.euro.com.pl/konsole-do-gier/sony-playstation-3-uncharted-ratchet-kontroler.bhtml tu dobra oferta miałem kupić ale nie można przez neta zamówić tylko w sklepach w tych miastach co są podane :/ to jest wersja 40 GB. Ja najprawdopodobniej kupię na allegro z hurtowni za 1289 zł+przesyłka gołą konsolę i dokupię se LBP i cos jeszcze na początek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SouL 4 Napisano 8 Sierpień 2009 (edytowane) Najważniejsza zasada podczas zakupu nowej konsoli to: - Kupić ją osobiście: Nieważne,czy pojedziecie w tym wypadku do hurtowni, większego marketu. sklepu itd. Ważne byście mieli okazję ją, tak po prostu, zobaczeć, powąchać, dotknąć. Konsola to nie wydatek rzędu 100 zł a ponad 1000 zł i musicie mieć pewność, że nie ma żadnej rysy, rany postrzałowej, czy urwanej klapki. Ma być piękna i pociągająca. Ma do Was przemawiać i dać się przytulić. Jeśli wybrany model będzie Was zniechęcał to musicie poprosić o kolejny model, dopóki nie znajdziecie wspólnego języka (programowego :P ). Po tych zalotach, możecie spokojnie zapakować konsolę, oddać sprzedawcy pieniądze i grzecznie udać się w kierunku wyjścia nie zdradzając przy tym większej euforii dla zachowania pozorów 'normalności'. Viva La HardCore :D Edytowane 8 Sierpień 2009 przez SouL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goku11 0 Napisano 8 Sierpień 2009 (edytowane) Najważniejsza zasada podczas zakupu nowej konsoli to: - Kupić ją osobiście: Nieważne,czy pojedziecie w tym wypadku do hurtowni, większego marketu. sklepu itd. Ważne byście mieli okazję ją, tak po prostu, zobaczeć, powąchać, dotknąć. Konsola to nie wydatek rzędu 100 zł a ponad 1000 zł i musicie mieć pewność, że nie ma żadnej rysy, rany postrzałowej, czy urwanej klapki. Ma być piękna i pociągająca. Ma do Was przemawiać i dać się przytulić. Jeśli wybrany model będzie Was zniechęcał to musicie poprosić o kolejny model, dopóki nie znajdziecie wspólnego języka (programowego :P ). Po tych zalotach, możecie spokojnie zapakować konsolę, oddać sprzedawcy pieniądze i grzecznie udać się w kierunku wyjścia... Popieram jak najbardziej Twoje zdanie SouL. Ja już raz kupiłem shit ale wywalczyłem zwrot kasy. Mam nauczkę teraz... A jeżeli już kupować z neta np. Allegro to jedynie jak macie blisko do sprzedającego żeby w razie jakiś problemów oddać na gwarancje a nie wysyłać konsole pocztą i czekać aż ją poczta polska kochana po turbuje od nowa... Edytowane 8 Sierpień 2009 przez Goku11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kotfilon 28 Napisano 8 Sierpień 2009 Lepiej się opłaca kupić wersję 80 gb czy 40 gb? Chyba się niczym innym nie różnią, a cena jest około 150zł mniejsza. Czy ktoś wie, ile kosztują w empiku zestawy ps3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salem 0 Napisano 8 Sierpień 2009 Ja w Media Ex ALE POLECAM TEŻ SATURN :ok: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 9 Sierpień 2009 Lepiej się opłaca kupić wersję 80 gb czy 40 gb? Chyba się niczym innym nie różnią, a cena jest około 150zł mniejsza. Czy ktoś wie, ile kosztują w empiku zestawy ps3? Jeśli w przyszłości w wymiany się nie będziesz bawił, to 80GB, bo ma 2x większy dysk. Jeśli sobie jednak kiedyś kupisz np. 250GB i włożysz, to te 150zł oszczędności na ten cel akurat mogą się przydać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meton 0 Napisano 9 Sierpień 2009 w MM za ok 3 tygodnie będzie wyprzedaż powakacyjna. Więc jak ktoś chce kupić niech się wstrzyma. Za ok 2 tygodnie będę znał ceny. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CritiCalz 9 Napisano 9 Sierpień 2009 meton skąd znasz to info ? Poluję właśnie na okazję związane z przecenami TV (konsol też), więc to będzie dobre. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meton 0 Napisano 9 Sierpień 2009 od kierownika z MM (znajomego). Kolega z Carrefoura też mi mówił że we wrześniu prawdopodobnie będą u nich wyprzedaże w związku z mającym się pojawić Slim'em. Więc naprawdę warto poczekać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piokot 0 Napisano 9 Sierpień 2009 (edytowane) Też przymierzam się do zakupu mam już odłożoną kasę ale czekam na jakąś okazję. W moim mieście (Płock) w Empiku rozmawiałem ze sprzedawcą i powiedział mi że konsol nie ma na sklepie, może ściągnąć wersje z LBP albo z Gran Turismo 5 Prologue, Ratchet & Clank: Quest For Booty i Ridge Racer 7 w cenie 1399. Ale w związku z tym co piszecie chyba wstrzymam się do września. Mam pytanko bo jestem w temacie kompletnie zielony czym będzie się różnić wersja slim? Edytowane 9 Sierpień 2009 przez piokot Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 9 Sierpień 2009 czym będzie się różnić wersja slim? tak w przypadku poprzednich slimów - będzie mniejsza i lżejsza... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skapol 10 Napisano 9 Sierpień 2009 Witam. Jestem tutaj nowy i ja swoją Pees trójke zakupiłem w Media Markt za 1699 zł wraz z grami: GT5 Prologue, Ratchet and clank, Ridge Racer, NFS: Undercover, Fifa 09. Jestem zadowolony z zakupy, poza tym w media od razu doposażyłem moją niunie w pilocik od Sony. Poprzednie wersje czyli PS 2 slim i PSX równierz zakupiłem w media markt. Co do wersji slim to jakoś wole duże... :) niż jakies wychudzone... Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goku11 0 Napisano 9 Sierpień 2009 w MM za ok 3 tygodnie będzie wyprzedaż powakacyjna. Więc jak ktoś chce kupić niech się wstrzyma. Za ok 2 tygodnie będę znał ceny. Pozdrawiam. Pocieszyłeś mnie!!!! :D To pisz na biężąco jak bedziesz coś wiedział. Wsztrzymam sie jeszcze na te 3 tygodnie bo może będzie warto... A spotkał się ktoś, lub może ktoś posiada Pleja w kolorze białym lub srebrnym?? bo ja tylko na zdjęciach widziałem ale nie spotkałem jeszcze nigdy na żywo w żadnym sklepie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CritiCalz 9 Napisano 9 Sierpień 2009 Srebrne i białe tylko w Japonii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meton 0 Napisano 9 Sierpień 2009 Oczywiście- jak tylko coś będę wiedział od razu dam znać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 9 Sierpień 2009 Ja kupiłem za 1499 zł w Saturnie w Grudniu tamtego roku, dokładnie dzień po urodzinach czyli 20 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kotfilon 28 Napisano 9 Sierpień 2009 Kupiłem dziś na allegro konsolke ps3 80gb + LBP. nówka kupiona 4.08.09, nieuzywana za 1299+42zł kurier. opłacało się? Powinna przyjść we wtorek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Isabelle.xD 0 Napisano 9 Sierpień 2009 Myślę, że się opłacało. W empiku za taki zestaw musisz zapłacić 1599,90. Ja kupiłam swój za około 1550 zł. 80GB, z 3 grami w Euro RTV AGD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach