Krisvandyk 0 Napisano 6 Wrzesień 2009 (edytowane) Dziś byłem w MM były Slimki za 1299. O fat głos zaginął ? W Saturnie też nie było. Byłem w EW były po 1700. z dwoma grami ;o Ciekawe kiedy będą ... znowu Edytowane 6 Wrzesień 2009 przez Krisvandyk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gen.Python 0 Napisano 6 Wrzesień 2009 W Empiku na rynku w Krakowie są faty. Jest 80gb z LBP za 1099zł+ jakiś film. Jest jeszcze parę starych zestawów "osiemdziesiątek". Obawiam się tylko że są to pojedyncze zestawy. Taki był stan na piątek. W innych Empikach w Krk nic ciekawego. Sony Center w Galerii Kazimierz też nie ma nic specjalnego. Jeszcze RTV Euro AGD jest zestaw fata z trzema gierkami za 1499zł. Może jakieś mniejsze sklepiki mają ciekawe oferty. Niestety nie udało mi się do nich dostać (mało czasu). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blood Btz 0 Napisano 6 Wrzesień 2009 W carrefour Fat 80 GB + 3 gry za 1299 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evelan 0 Napisano 7 Wrzesień 2009 W carrefour Fat 80 GB + 3 gry za 1299 :) a te 3 gry to... gt5p uncharted ratchet więc nie byle jakie to gry i trzeba to podkreślić :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krisvandyk 0 Napisano 9 Wrzesień 2009 Wiecie może jak jest z tymi konsolami na allegro. Chodzi o gwarancje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 9 Wrzesień 2009 Jak Ci podbija to masz, jak nie podbija to nie masz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kulwik 0 Napisano 12 Wrzesień 2009 ultima.pl zamawiasz cały zestaw i tania wysyłka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hurin 0 Napisano 12 Wrzesień 2009 lepiej kupić w MM czy Sony Center?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 12 Wrzesień 2009 lepiej kupić w MM czy Sony Center?? generalnie kup tam gdzie lepsza oferta bedzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Casparii 0 Napisano 13 Wrzesień 2009 Jakie sklepy internetowe polecacie? Zastanawiam się nad zamówieniem konsoli z VideoTop. Jednak nigdy wcześniej nie zamawiałem sprzętu, który jednak trochę kosztuje, poprzez sieć. Zastanawiam się czy nie przypadkiem przekrętów z gwarancją, brak paragonów itp. :pinch: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Soolus19 0 Napisano 13 Wrzesień 2009 Jak kupiłem w Sony Center (Elbląg) bodajże 1699 zł za wersje 160 GB + 4 pełne gry z PSN (R&C QfB,GT5:P,The Last Guy,Super Stardus HD). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reynevan 0 Napisano 18 Wrzesień 2009 Jakie sklepy internetowe polecacie? Zastanawiam się nad zamówieniem konsoli z VideoTop. Jednak nigdy wcześniej nie zamawiałem sprzętu, który jednak trochę kosztuje, poprzez sieć. Zastanawiam się czy nie przypadkiem przekrętów z gwarancją, brak paragonów itp. :pinch: Mają konto na allegro VDRO bodajże :smile: PS3 80 GB +LBP za 1070 zł :ok: Dodali jakiś lipny paragon z innego sklepu (data zakupu Sierpień) :shok: I teraz mam pytanie: Czy nie będzie problemów z gwarancją jeśli zaniósłbym konsolę do SONY CENTER :ermm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daro 1 Napisano 23 Wrzesień 2009 Witam, Mam pytanko która PS3 mam kupić Fat czy Slim? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kotfilon 28 Napisano 23 Wrzesień 2009 Witam, Mam pytanko która PS3 mam kupić Fat czy Slim? ta która ci sie bardziej podoba, różnicy w sumie nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 23 Wrzesień 2009 Witam, Mam pytanko która PS3 mam kupić Fat czy Slim? moim zdaniem kieruj sie cena :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marse 007 0 Napisano 26 Wrzesień 2009 ja kupiłem w świecie gier w warszawie slima za 1200zł i jestem zadowolony dorzucili prolog Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quba 2 Napisano 27 Wrzesień 2009 Tylko na Allegro, ja swoja 80-ke (nowka ofc) z trzema grami kupilem za 1000zl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Razz 0 Napisano 28 Wrzesień 2009 Witam, jest to mój pierwszy post na tym forum, mam nadzieję, że długo będę użytkownikiem ps3site.pl. Sprawa wygląda następująco, mam kasę na zrealizowanie mojego małego marzenia - kupna ps3 oczywiście. Powiem tyle że sporo się nagrałem, wiem co i jak działa, przeszedłem nawet LBP i GTA4 (konsolę pożyczyłem od kolegi). Problem tkwi teraz w czym innym, mianowicie nie jestem pewien co do wersji konsoli jaką miałbym kupić. Chlebak czy slim? przyznam szczerze że lepszy design jak dla mnie prezentuje slim. Tylko niech wypowie się jakiś jej posiadacz, czy rzeczywiście jest bardziej cicha niż stara wersja? (o ile to w ogóle możliwe) następnie chciałbym żeby użytkownicy pomogli mi znaleźć sklep gdzie mógłbym zakupić slimkę do 1300 zł, ja na allegro wypatrzyłem http://www.allegro.p..._mpkonsole.html jest to wersja 80 GB z dualshock 3, bez gier, ale to osobna kwestia. Czy aukcja nie budzi zastrzeżeń? Mieszkam w Dąbrowie Górniczej, mam blisko do MM w Czeladzi, Saturna w Katowicach(Silesia), może jest ktoś z okolic żeby doradzić gdzie kupić PS3 w terenie a nie za pomocą internetu? Chociaż w tych sklepach raczej nie chciałbym nic kupować ze względu na awaryjność (przykre doświadczenia z PS2). Pozdrawiam wszystkich, Razz :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blood Btz 0 Napisano 28 Wrzesień 2009 http://www.ultima.pl/PlayStation_3_Slim_120GB_/i7889/ tu masz pewny sklep :) Ale i tak Ci zaraz temat usuną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
play 18 Napisano 28 Wrzesień 2009 (edytowane) Witam, jest to mój pierwszy post na tym forum, mam nadzieję, że długo będę użytkownikiem ps3site.pl. Sprawa wygląda następująco, mam kasę na zrealizowanie mojego małego marzenia - kupna ps3 oczywiście. Powiem tyle że sporo się nagrałem, wiem co i jak działa, przeszedłem nawet LBP i GTA4 (konsolę pożyczyłem od kolegi). Problem tkwi teraz w czym innym, mianowicie nie jestem pewien co do wersji konsoli jaką miałbym kupić. Chlebak czy slim? przyznam szczerze że lepszy design jak dla mnie prezentuje slim. Tylko niech wypowie się jakiś jej posiadacz, czy rzeczywiście jest bardziej cicha niż stara wersja? (o ile to w ogóle możliwe) następnie chciałbym żeby użytkownicy pomogli mi znaleźć sklep gdzie mógłbym zakupić slimkę do 1300 zł, ja na allegro wypatrzyłem http://www.allegro.p..._mpkonsole.html jest to wersja 80 GB z dualshock 3, bez gier, ale to osobna kwestia. Czy aukcja nie budzi zastrzeżeń? Mieszkam w Dąbrowie Górniczej, mam blisko do MM w Czeladzi, Saturna w Katowicach(Silesia), może jest ktoś z okolic żeby doradzić gdzie kupić PS3 w terenie a nie za pomocą internetu? Chociaż w tych sklepach raczej nie chciałbym nic kupować ze względu na awaryjność (przykre doświadczenia z PS2). Pozdrawiam wszystkich, Razz :thumbsup: Witam, Na początek polecam opcje szukaj. Nowi użytkownicy są zobowiązanie do przestrzegania regulaminu (starzy z reszta też). Temat o zakupie ps3 już jest. Napisz tam klik Edytowane 28 Wrzesień 2009 przez play Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Razz 0 Napisano 28 Wrzesień 2009 dziwię się czemu takie tematy są usuwane, jakbym widział ich kilkanaście w jakimś specjalnym dziale od takich tematów to bym nie pisał nowego tylko poczytał.. a tak jak nie mam wiedzy to musze założyć topic i czekać na odpowiedzi. Jeszcze lepsza okazja niż ta na allegro, dzięki ;) w "ultima" kupiłem już coś kiedyś, nie jestem pewien czy nie był to czasem GoW 2 na PS2, nie miałem zastrzeżeń, dzięki wielkie. A dostanę odpowiedzi na resztę pytań? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blood Btz 0 Napisano 29 Wrzesień 2009 Zna ktoś jakiś sklep gdzie kupię nowe PS3 Fat 80 GB za ok. 1000 zł? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xayro 1 Napisano 29 Wrzesień 2009 Nie wiem jak u ciebie ale w częstochowie to w auchan bodajze teraz ps3 fat 1200 zł + 3gry. A w czwartek 01.10 ma byc w media obnizka o 22% vat :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nathim 0 Napisano 29 Wrzesień 2009 (edytowane) Ja kupiłem przed ta obniżką w MM za 1600 zł Ps3 pack z R&T QoB RR7 i GT 5P i dotego dołożony w pudle był NFS: Undercover Fife 2009 i DS 3 ;] takie 3 promocyjne opakowania przywieźli akurat jak pojechałem a miałem brać X360 ;] Nie był to żaden Bundle oficjalny poprostu MM dodało od siebie Edytowane 29 Wrzesień 2009 przez Nathim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blood Btz 0 Napisano 30 Wrzesień 2009 Jak będzie wszędzie obniżka o 22% Vat to kupię PS3 slim z SingStar za ok. 1100 zł, bo obecnie 1400 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach