Skocz do zawartości
Emir

Uncharted 2: Among Thieves

Rekomendowane odpowiedzi

I o tym czy będzie normalna wersja językowa w tej grze. :)

jemu chodzilo o rozmowy o polskim XMB i PSS.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie najwazniejsze info to ze bedzie co-op!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Ale co to za Co-Op, jak nie ma zadnego zwiazku z fabula?? Coraz czesciej widac trend, ze w grze SP i Co-Op to dwie zupelnie inne rzeczy, a przeciez nic tak nie sprawia przyjemnosci jak przejscie kampani razem z kumplem jak ma to miejsce np. w RE5 czy Gears 2. Dzisiejsze Co-Op'y to raczej multi na 2-3 osoby.....

Edytowane przez Żywy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ale co to za Co-Op, jak nie ma zadnego zwiazku z fabula?? Coraz czesciej widac trend, ze w grze SP i Co-Op to dwie zupelnie inne rzeczy, a przeciez nic tak nie sprawia przyjemnosci jak przejscie kampani razem z kumplem jak ma to miejsce np. w RE5 czy Gears 2. Dzisiejsze Co-Op'y to raczej multi na 2-3 osoby.....

niektore gry lepiej wygladaja bez co-op'a zwiazanego z fabula. mozesz sie wczuc bardziej w bohatera ktorym grasz, czujesz sie jakbys tam byl (bo kumpel/kumpela Cie nie rozpraszaja). uncharted to wlasnie taka gra, a drake to taki bohater w ktorego chcesz sie wczuc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba nie można tego lepiej opisać. Jeśli będzie to ciekawie zorganizowane, może być fajnie. ZObaczymy. Nastawiam się na singla, a potem pomysle o multi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

betka multi startuje juz niedlugo bo 3 czerwca wiec sporo osob (w tym rowniez ja) na pewno zda relacje tu na forum co i jak z tym multi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można gdzieś jeszcze dostać jakiś klucz do bety?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gdzies ostatnio widzialem ze rozdawali 50 kluczy ale zapewne juz rozdali ;/ teraz tym ktorzy by chcieli wziasc udzial pozostaje dzielenie sie poprzez konta albo wypatrywanie okazji do lykniecia kodu.

swoja droga - beta bedzie trwala od 3 do 28 czerwca wedlug notki ktora dostalem od Sony z kodem. niby tylko 3 tygodnie, ale z drugiej strony AZ 3 tygodnie :) tylko potem sporo czekania na full'a jeszcze ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupie slot do bety multii uncharted ;dd (na serio)

Nie moge sie gry juz doczekac wlasnie katuje 3 raz jedynke : >

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co tu duzo pisac. czekam na gierke i biore nawet za 200zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
co tu duzo pisac. czekam na gierke i biore nawet za 200zł

Ja też się dopisuję Arcydzieło ! ! !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ja też się dopisuję Arcydzieło ! ! !

Ja tak jak koledzy wyżej :teehee:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miodzio. :) Trochę mnie uspokoili, ale i tak poczekam z ostatecznym werdyktem do premiery, kiedy to zakupię grę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a tak zeby was troche powqrwiac :)

Dear Beta Trial member,

We are pleased to bring you confirmation of your placement in the Uncharted 2: Among Thieves™ Closed Beta on PLAYSTATION®3!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
a tak zeby was troche powqrwiac :)

od dziś masz ksywkę "w czepku urodzony" :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
od dziś masz ksywkę "w czepku urodzony" :thumbsup:

beta fajna. obiecali ze tekstury sie nei beda dogrywaly ale w becie jest to dosc czesto spotykane szczegolnie na postaciach. zapewne poprawia ale tak mowie ze nie wszystko jest takie rozowe jeszcze w tym momencie. sam multi jest trudny, zdecydowanie trudniejszy niz przecietny FPP. trzeba miec niezlego cela i myslec co sie robi :) coop'a jeszcze nie mialem przyjemnosci sprawdzic ale jak tylko kogos zchacze na coop'a to dam znac.

jeszcze jedno dla wszystkich ktorzy chca sie demem dzielic. jest conajmniej 24 godzinna blokada po sciagnieciu pierwszy raz bety. czy po 24 godzinach bedzie mozna pobrac ja jeszcze raz tego dowiem sie jutro jak moj znajomy bedzie probowal jeszcze raz dobrac sie do bety z mojego stanowego konta.

i jeszcze jedno: ZERO LAG'ow!

Edytowane przez afwi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A w ile graliscie ze było zero lagow tak z czystej ciekawosci , btw. Skad masz Beta Trial Membera? :F

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

max graczy jaki jest w trybie TDM czyli 10 graczy (5v5). kod mam za prenumerate Qore :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
max graczy jaki jest w trybie TDM czyli 10 graczy (5v5).

Trochę mało ale w sumie zważywszy na to że to Uncharted a nie gra wojenna wszystko pasuje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pogralem jeszcze troche i sie zakochalem :D na poczatku szlo bardzo sztywno ale jak wrocily Uncharted'owe nawyki (czyt. chowanie sie :D) wszystko zaczelo grac jak nalezy :) grafika jest sliczna jak na tryb MP, animacja jest ultra plynna i realistyczna jak cholercia. mozliwosci ubijania jest multum, a to zza zaslony a to od tylu lamie sie komus kark, a to po prostu strzela itp itd :) styl w jaki wykonczymy wroga ogranicza tylko nasza wyobraznia :D wybor bohaterow do rozgrywki MP dokonujemy z menu naszego profilu, wybieramy preferowana postac po stronie tych dobrych jak i tych zlych i potem jak dolaczamy sie do rozgrywki gramy postacia ktora wybralismy. lacznie jest 5 postaci dobrych i 5 zlych jezeli mnie pamiec nie myli. po stronie dobra sa to Drake, Chloe, Elena, Sullie i jeszcze jeden typek ktorego poznamy w nowej czesci a po stronie zla mamy samych madafakow z drugiej odslony gry :) zdecydowanie fajniej gra sie tymi dobrymi :) przynajmniej mi. podoba mi sie zmieniony system rzucania granatow. tym razem wystarczy wycelowac normalnym celownikiem od gnata i rzucamy L2. koniec babrania sie z sixaxis'em :) reszta jest bardzo podobna do Uncharteda pierwszego - no bo po co zmieniac cos co bylo prawie idealne :) system levelowania jest standardowy, perki tez sa i tez sa standardowe :) jak ktos gral w CoD4:MW to wie czego mozna sie spodziewac :) jutro najpierw skoncze inFamous'a a pozniej jazda w betke ciag dalszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi