Flisek 12 Napisano 16 Styczeń 2010 No i platynka wpadła. Nie była dość trudna, ale to w sumie jest PLUSik :) Teraz sprzedajemy i kupujemy GoW: Collection. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesgogo 2 Napisano 16 Styczeń 2010 Jak zdobyć trofeum (kopnij strażnika w locie maszyną) jak już przeszedłem tą misje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flisek 12 Napisano 16 Styczeń 2010 Jak zdobyć trofeum (kopnij strażnika w locie maszyną) jak już przeszedłem tą misje. No niestety, będziesz musiał od nowa przechodzić! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
c00kiemonstah 15 Napisano 17 Styczeń 2010 przeszedłem gre jakiś czas temu, jakoś nie miałem weny zeby o niej pisac. niby grało sie fajnie. gameplayowo naprawde ogromny skok od jedynki i super. ale czy tylko mi cala fabula i zakonczenie wydaje sie po prostu glupie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bratek 2 Napisano 17 Styczeń 2010 przeszedłem gre jakiś czas temu, jakoś nie miałem weny zeby o niej pisac. niby grało sie fajnie. gameplayowo naprawde ogromny skok od jedynki i super. ale czy tylko mi cala fabula i zakonczenie wydaje sie po prostu glupie? Nie tylko tobie się wydaje, końcówka po prostu była głupia i standardowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 17 Styczeń 2010 Nie tylko tobie się wydaje, końcówka po prostu była głupia i standardowa. ale jakby się zastanowić, to co innego mogli dać ? jakieś odpowiedzi w tej części musiały się pojawić, o co chodzi z Piece of Eden itp. Takie wielkie tajemnice i konspiracje mają to do siebie, że nie da się ich wyjaśnić tak, żeby wyszło zręcznie :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malakay 303 Napisano 17 Styczeń 2010 Nie tylko tobie się wydaje, końcówka po prostu była głupia i standardowa. jedna z najlepsszych gier w jakie grałem w tym roku, ale z najgorszym zakończeniem, a mogło być tak pięknie, jakby nie te czary mary ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XelBlackHearts 2 Napisano 17 Styczeń 2010 Bardzo napaćkali na koniec. Ale ostatecznie nie jest jeszcze taka zła. Ale rewelacyjna także nie jest. Ogólnie ujdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ko3 0 Napisano 18 Styczeń 2010 Jak dla mnie gra super. Końcówka znowu kiepska ale i tak lepsza niż w jedynce... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nite 0 Napisano 18 Styczeń 2010 Dziś wyszedł jakiś update do ACII, wiecie może, jakie zmiany wprowadził? BO cienie nadal są liche;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snowman82 2 Napisano 18 Styczeń 2010 ktos mi powie z tych co juz przeszli czy mam daleko do konca?-jestem aktualnie w wenecji zrobilem kilka fuch dla tej mlodej dupencji co wyglada jak chlopak :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tarken 0 Napisano 18 Styczeń 2010 Snowman, przed Tobą jeszcze kilka miło spędzonych godzin z AC 2. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mtz1992 2 Napisano 18 Styczeń 2010 Dla mnie giera suuuuuper :pardon:Dawno mnie tak gierka nie wciągnęła :ok: moglem grać i grać , szkoda ze już ją przeszedłem :ok: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tolek_88 0 Napisano 18 Styczeń 2010 powiedzcie, jak dokładnie ominąć buga sekwencji 11. Z tego co rozumiem, trzeba przejść sekwencje 11 jednym ciągiem i grę można wyłączyć od razu jak tylko odpali się sekwencja 14? Czy trzeba jakąś misję wykonać w seq. 14? (mam nadzieje, że to dobry wątek, ale tu jest najwięcej informacji o tym bugu, a ja się boję, że jak wyłącze gre po skończeniu sekwencji 11, to zepsuje save'a...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kotfilon 28 Napisano 18 Styczeń 2010 Witam. Nie wiem czemu, ale przy odpaleniu mojego Assassin's Creed 2 w wersji POLSKIEJ zaczął mi się pobierać update 1.01, co jest? przecież on nie działał. Czy wam też się zasysa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MatiVIP 0 Napisano 18 Styczeń 2010 Tak :) Teraz pozostaje sie cieszyc :) A mówili że nie będzie udpatu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bratek 2 Napisano 18 Styczeń 2010 Grę dawno przeszedłem dość dawno i oddałem znajomemu. Co poprawia wyżej wspominany wyżej patch? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LSD 1 Napisano 18 Styczeń 2010 (edytowane) Grę dawno przeszedłem dość dawno i oddałem znajomemu. Co poprawia wyżej wspominany wyżej patch? Witam. Poniżej lista zmian http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/5251069024/m/9551071318 poprawiam m.in. problem z rozdziałem 11 wcześniej poruszny tutaj Sequence 11 Mission 05 The user cannot continue gameplay after quitting and loading the game. They are stuck in the hideout. pozdro ps. wygląda na stary patch który wyszedł teraz na wersję PL Edytowane 18 Styczeń 2010 przez LSD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CrashBandicot 0 Napisano 19 Styczeń 2010 Elo. Jestem świerzym bardzo posiadaczem konsolki. Zakupiona właśnie w pakiecie z Assasynem. Nieoczekiwanie jako druga gra wszedl na palete, gdyz wczesniej przelazlem rozpedem starego Hevenly Sworda. Fabula bardzo miodna bym powiedzial. Liniowosc niektorych misji nie jest gryzaca w oczy, uszy i tylek. Ale jak juz czlowiek sie zakrecil i wciagnal to ... koniec. Hmmm... No z zakonczeniem to przegiecie niestety. Tak jak by film ogladac. Leci, leci, leci, akcja sie nakreca, jest ciekawie, 2h za nami a tu dalej sie nakreca, coraz ciekawiej, az tu nagle buuuuummm. akcja smiga, 3 min i napisy:/ Ehhh. Czekamy zatem na 3 czesc:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boooh 0 Napisano 19 Styczeń 2010 patch pl bardzo dobrze rokuje dla dlc pl. yeah :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BoryZPL 24 Napisano 19 Styczeń 2010 Oby oby :P Mam ochote na te 2 rozdzialki :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 19 Styczeń 2010 nie mam podpietej konsolki stale do neta ale ta informacja bardzo mnie cieszy, skoro ruszyly patche dopolskiej wersji to moze przygotowywuja pod dlc? w koncu kasa dla ubisoftu a malo kopi gier w pl pewnie nie sprzedali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 19 Styczeń 2010 (edytowane) witam koncze powoli gre i nie wiem jak zdobyc trofeum "Victory lies in preparation" mam wszystkie upgrady zbroi, 3 zestawy ostrzy, i wszystkie sakiewki a trofeum nie wpada, jako jedyne.... z innymi nie mialem problemu. moze trzeba tez kupic wszystkie bronie? UPDATE!!! juz nieaktualne, jak sie okazalo brakowalo mi jednej sakiewki na trucizne. Juz mam trophy. Edytowane 19 Styczeń 2010 przez snosch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 19 Styczeń 2010 Ok. Skończone. Znakomity tytuł, o wiele lepszy od jedynki. Niemniej jednak Ubisoft powinien wywalić gościa odpowiedzialnego za fabułę. Bardzo to wszystko naciągane, o końcówce nic mi się nie chce nawet pisać. Najgorsze jest to, że główny wątek średnio wciąga. Całe szczęście AC2 broni się gameplay'em, który stoi na bardzo wysokim poziomie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bejnar 0 Napisano 20 Styczeń 2010 Może mi ktoś powiedziec jak dostac sie na jeden z punktów widokowych w Wenecji? Jedna dzwonnica jest dużo wyższa od reszty, stoi na środku Wenecji. Będę próbował ale proszę o jak najszybszą odpowiedz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach