Skocz do zawartości
Emir

Assassin's Creed 2

Rekomendowane odpowiedzi

ciekawe ile osób jeszcze to trofeum ominie :no: Nie sądzę, aby kiedykolwiek powstał patch, który pozwalałby wracać do poszczególnych chapterów. W sandboxie zresztą średnio to sobie wyobrażam...

Nie jestem pewien czy to możliwe, ale w dlc jest wspomnienie specjalne związane z lotem maszyną Leonarda. Być może w ten sposób można zdobyć trofeum Fly Swatter. Głowy nie dam bo nie próbowałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem pewien czy to możliwe, ale w dlc jest wspomnienie specjalne związane z lotem maszyną Leonarda. Być może w ten sposób można zdobyć trofeum Fly Swatter. Głowy nie dam bo nie próbowałem.

Pisałem już, że ci którzy nie dali rady strącić łucznika w podstawce tu mogą to nadrobić bez problemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to zrobiłem od razu po tym jak wyleciałem z wieży. Pierwszego napotkanego łucznika kopnąłem i po sprawie ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest konkurs w którym można wygrać koszulkę ->

http://www.projektassassin.pl/1842.html od razu mówię że to link polecający i dostanę za jego kliknięcie pkt. - będę bardzo wdzięczny, a i Tobię życzę żebyś się załapał na T-shirt ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko ze nic tam nie moge zrobic ;) zadnej walki nie da rady stoczyc ani nawet tych atrybutow ustawic? albo ja jakis ciemny jestem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak zostawię włączoną grę to kasa będzie się sama nabijać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Patch ktory wszedł poprawił buga zwiazanego z niewpadaniem trofeów za sekwencje DNA? czy dalej jest ten problem bo nie wiem czy zaczynać gre od nowa ;/ 

a co do pytania u góry to tak :P 

Edytowane przez Nathim

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

a co do pytania u góry to tak :P

A to jest pół-prawda, bo kasa owszem "wpada sama", ale tylko do zapełnienia skrzyni, czyli chyba pięć razy - potem skrzynia jest pełna i więcej kasy się w niej nie mieści.

Chyba, że chodzi o ten konkurs - to nie wiem :P

Edytowane przez Hoplita

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to jest pół-prawda, bo kasa owszem "wpada sama", ale tylko do zapełnienia skrzyni, czyli chyba pięć razy - potem skrzynia jest pełna i więcej kasy się w niej nie mieści.

Chyba, że chodzi o ten konkurs - to nie wiem :P

Nie, nie. O zwykłą grę. Zostało ostatnie trofeum z wykupieniem wszystkich rzeczy a kasy już nie mam chyba, że ktoś zna jakiś lepszy sposób?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba, że chodzi o ten konkurs - to nie wiem

Nie, nie. O zwykłą grę. Zostało ostatnie trofeum z wykupieniem wszystkich rzeczy a kasy już nie mam chyba, że ktoś zna jakiś lepszy sposób?

Najlepiej by się wzbogacić na początku gry pchać kasę z renowacje miasteczka przy willi czyli: studnie, bank, kowal itp. im więcej odnowionych lokacji tym większa kasa wpada co 20 minut do skrzyni. Tak skrzynia się zapełnia do jakiegoś momentu ale wystarczy wejść do willi podejść do skrzyni i ją po prostu opróżnić!! i od nowa się "na pełnia"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepiej by się wzbogacić na początku gry pchać kasę z renowacje miasteczka przy willi czyli: studnie, bank, kowal itp. im więcej odnowionych lokacji tym większa kasa wpada co 20 minut do skrzyni. Tak skrzynia się zapełnia do jakiegoś momentu ale wystarczy wejść do willi podejść do skrzyni i ją po prostu opróżnić!! i od nowa się "na pełnia"

Wiem, wszystko mam ulepszone.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, wszystko mam ulepszone.

no to czekaj i zbieraj kasę:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeszedłem całą (najlepsza gra 2009 roku, według mnie) i z chęcią bym ją 'pomaksował', ale sprzedałem ją razem z Xboxem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeszedłem całą (najlepsza gra 2009 roku, według mnie) i z chęcią bym ją 'pomaksował', ale sprzedałem ją razem z Xboxem.

A teraz masz ps3 ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam takie małe pytanko, a mianowicie: Jak zdobyć miecz Altaira? Wcześniej myślałem, że zdobywa się go razem ze zbroją, ale dziś odblokowałem zbroje, a miecza nie widać. Z góry dzięki za odpowiedź.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odwiedź Kowala powinien już być ;)

Z tego co pamiętam to będzie kosztował jakieś 50000 florenów :whistling:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam takie małe pytanko, a mianowicie: Jak zdobyć miecz Altaira? Wcześniej myślałem, że zdobywa się go razem ze zbroją, ale dziś odblokowałem zbroje, a miecza nie widać. Z góry dzięki za odpowiedź.

Ja miecz Altaira kupiłam na samym końcu, kosztował coś ponad 42000f. Szukałam go wszędzie i w końcu znalazłam.. był dostępny tylko u kowala w willi Montegrioni ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś wie może czy jest już drugie dlc? Bo zdaje się dzisiaj miało być, rano przed pracą sprawdzałem, ale jeszcze nie było... po ile to ma stać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś wie może czy jest już drugie dlc? Bo zdaje się dzisiaj miało być, rano przed pracą sprawdzałem, ale jeszcze nie było... po ile to ma stać?

Aktualizacja PS Store jest zawsze popołudniu/wieczorem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak myslicie, bedzie mozna pobrac oba naraz dodatki czy trzeba bedzie pojedynczo oba sciagnac?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Raczej pojedynczo.

Edytowane przez szymuR93

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pojedynczo, pewnie za jakiś czas (raczej troszkę minie) będzie można kupić od razu 2 po niższej sumarycznej cenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie skończyłem te nowe DLC, jest lepiej niż przy Battle Of Forli, ale zdecydowanie za mało (za krótko).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie skończyłem te nowe DLC, jest lepiej niż przy Battle Of Forli, ale zdecydowanie za mało (za krótko).

Też skończyłem. Czy to już definitywny koniec ??? Czy trzymać gierke dalej ??

Co do dodatku to faktycznie Dużo lepszy. Sporo kombinowania z elmiminacją celów, które kończy się na wpadnij szybko i rozwal.

Niedosyt końcówki ale to chyba jak zwykle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi