Renifer 0 Napisano 22 Styczeń 2010 No to ludzie z ta kontrakcja maja kolejny argument ze LIVE musi byc w Polsce :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziembix 0 Napisano 22 Styczeń 2010 panowie a co z niedostepną częścią florencji ?? o co tu biega , gre przeszedłem i nie moge wejsc ??!! cos trza jeszce zrobic . nie mam tylko wszystkich piór . a konkretnie mam połowe i młotek dostałem . o co wiec biega ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bratek 2 Napisano 22 Styczeń 2010 panowie a co z niedostepną częścią florencji ?? o co tu biega , gre przeszedłem i nie moge wejsc ??!! cos trza jeszce zrobic . nie mam tylko wszystkich piór . a konkretnie mam połowe i młotek dostałem . o co wiec biega ?? Chodzi Ci o południową część miasta (to co się znajduje na samym dole mapy). Niestety jest zablokowana, zapewne jakieś DLC otworzy do niej dostęp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziembix 0 Napisano 22 Styczeń 2010 no tak o toa czesc mapy mi chodzi . a ajaki znowu dlc , co to znaczy ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bratek 2 Napisano 22 Styczeń 2010 no tak o toa czesc mapy mi chodzi . a ajaki znowu dlc , co to znaczy ?? Przeczytaj http://polygamia.pl/Polygamia/1,95338,7485917,Pierwszy_dodatek_do_Assassin_s_Creed_2_pojawi_sie.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MBeniek 0 Napisano 22 Styczeń 2010 Czy to prawda że "polski" AC2 się zacina w przeciwieństwie do wersji angielskiej? I co gorsza, czy faktycznie w polskim AC2 są takie błędy że nie da się przejść do końca gry? I czy UBI Polska już wydał patch dla wersji polskiej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flisek 12 Napisano 22 Styczeń 2010 MBeniek, teraz już wyszedł nowy patch, który naprawił większość błędów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesgogo 2 Napisano 22 Styczeń 2010 MBeniek, teraz już wyszedł nowy patch, który naprawił większość błędów. Ja przeszedłem całą grę bez patcha i się da. A czy ktoś wie co ten patch wnosi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wisznia 0 Napisano 22 Styczeń 2010 <CENZURA> czy wy wszyscy naprawdę nie potraficie CZYTAĆ?! 10 ostatnich stron jest właśnie na TEN SAM TEMAT czyli błędy w polskiej wersji. Nie obchodzi mnie wasza dysleksja, debilizm itp. WSZĘDZIE, na każdym blogu jest to dokładnie opisane. Tak trudno poszukać? Sorry za nerwy, ale nie wytrzymałem. A co do DLC, to nie mogę się doczekać. :) Ma kosztować 4$, czyli u nas pewnie 20-30 zł. :\ I jedno pytanie. Czy jak mam angielską wersję AC II, to czy pobrane DLC z polskiego PS STORE będzie działało czy lepiej ściągnąć z UK? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 22 Styczeń 2010 a ja nie mialem zadnych probemow z polska wersja wiec to jakies sciemy sa ostre, patcha sciagnalem po skonczeniu gry i pewnie dlatego nie wpadlo mi trofeum za subject, nie moge sie juz doczekc dlc skoro na pl wersji bedzie dzialac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KnodrPL 1 Napisano 23 Styczeń 2010 requiesta in pace to znaczy spoczywaj w pokoju Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekpachla 0 Napisano 23 Styczeń 2010 A ja mam jeszcze inne pytanie. Przeszedłem całą fabułkę i teraz chcę sobie wbić platynę:). Tylko nie zrobiłem jednej rzeczy. Nie kopnąłem strażnika w locie machiną latającą Leonarda. Za to jest trofeum. I tu pojawia się problem: czy można latać machiną latającą oprócz misji z fabuły? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 23 Styczeń 2010 I tu pojawia się problem: czy można latać machiną latającą oprócz misji z fabuły? nie, musisz zacząć nową grę i dojść do tej misji... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekpachla 0 Napisano 23 Styczeń 2010 nie, musisz zacząć nową grę i dojść do tej misji... Och, dzięki za informację...może niezbyt pocieszająca, ale chociaż wiem co mam robić:confused: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bejnar 0 Napisano 23 Styczeń 2010 Też mam pytanie. Czy do zdobycia platyny trzeba zebrać wszystkie pieniądze ze skrzynek? Jedną opuściłem w grobowcu assasynów. Pióra wiem, że tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekpachla 0 Napisano 23 Styczeń 2010 Nie, nie trzeba. Ja mama 91% trofeów i nie mam żadnego niezrobionego dot. skarbów. Mam jeszcze pół Florencji, Toskanii i Wenecji w skarbach :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bejnar 0 Napisano 24 Styczeń 2010 Może ktoś powiedzieć jak się wykonuje zaawansowane pokonywanie ścian, pisze L i X ale nie bardzo to wychodzi, dokładnie raz mi wyszło. Jestem w ostatnim grobowcu assasynów i bez tego ani rusz dalej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek13 0 Napisano 24 Styczeń 2010 (edytowane) Może ktoś powiedzieć jak się wykonuje zaawansowane pokonywanie ścian, pisze L i X ale nie bardzo to wychodzi, dokładnie raz mi wyszło. Jestem w ostatnim grobowcu assasynów i bez tego ani rusz dalej. Trzymasz R1 i X i wtedy on skacze i jak już będziesz na wysokości czegoś co się da złapać naciskasz O :) Edytowane 24 Styczeń 2010 przez piotrek13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bejnar 0 Napisano 24 Styczeń 2010 Trzymasz R1 i X i wtedy on skacze i jak już będziesz na wysokości czegoś co się da złapać naciskasz O :) Nie, bo belka jest za wysoko, żeby jej się złapać. W Wenecji na dole mapki jest grobowiec assasynów i to jedyne miejsce w którym z czymś takim się spotkałem. Niech osoby się wypowiedzą którym udało się to przejść. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ejec1 1 Napisano 24 Styczeń 2010 Chodzi Ci o ten grobowiec gdzie masz 4 próby do pokonania ?? I musisz wskoczyć na taką belkę ze ściany? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bejnar 0 Napisano 24 Styczeń 2010 Chodzi Ci o ten grobowiec gdzie masz 4 próby do pokonania ?? I musisz wskoczyć na taką belkę ze ściany? Chyba o ten, wcześniej się templariusza goniło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wisznia 0 Napisano 24 Styczeń 2010 Z tyłu bazyliki jest taka wieżyczka? którą możesz wspiąć się na górę i dostać się do grobowca. W którejś misji z Antoniem się tam dociera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bejnar 0 Napisano 24 Styczeń 2010 Z tyłu bazyliki jest taka wieżyczka? którą możesz wspiąć się na górę i dostać się do grobowca. W którejś misji z Antoniem się tam dociera. Nie rozumiesz, nie pytam jak do grobowca się dostać, w Wenecji już wszystkie wspomnienia wykonałem. Przeczytaj kilka postów wyżej o co pytałem. Kolega ejec1 wie chyba o co mi chodzi, poczekam na jego posta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuiba 0 Napisano 24 Styczeń 2010 Mam pytanko, czy aby zrobić wszystkie trofea trzeba robić wszystkie po kolei razem z fabuła czy można później wybrać dowolne misje ? :tongue: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 24 Styczeń 2010 Mam pytanko, czy aby zrobić wszystkie trofea trzeba robić wszystkie po kolei razem z fabuła czy można później wybrać dowolne misje ? :tongue: tylko jedno trofeum jest związane z konkretną misją (Fly Swatter). Po ukończeniu fabuły można do woli sobie chadzać po świecie i wtedy wykonać wszystkie pozostałe trofea... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach