Clics 3 Napisano 4 Czerwiec 2009 No dobra. Next... PURE czy CMR : DIRT ?? Wiem, że to 2 różne gry, ale po prosty w nich mogę wybierać i nie wiem na co się zdecydować ;( PS. Sory, że post pod postem, ale nikt nie zobaczyłby, że coś nowego pojawiło się w wątku... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 4 Czerwiec 2009 Najlepiej zagrać w demka obu gier. Pure bardzo mi się podobało a na dodatek tanio można ją dostać. w DIRTa nie grałem, więc nie wiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 4 Czerwiec 2009 Polecam PURE, bardzo udana gierka :) I w końcu ma trofea :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 4 Czerwiec 2009 ja brałbym Dirta, za mimo wszystko fajniejszą tematykę. Jednak jazda rajdówką sprawia większą frajdę niż pojazdami z PURE. Ale to subiektywna opinia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 4 Czerwiec 2009 Polecam PURE, bardzo udana gierka :) I w końcu ma trofea :D To co wyżej. Kupiłem w dniu premiery i zagrywałem się ostro, teraz jak wyszły trofea powróciłem i wciąż gra mnie bawi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Clics 3 Napisano 4 Czerwiec 2009 Hehe. Na tym forum liczę na szybkie odpowiedzi i zawsze takie dostaje ! :) Dzięki wielkie chłopaki !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seba1 0 Napisano 6 Czerwiec 2009 Mam pytanie: Na co byscie wymienili Killzone 2 na moim miejscu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 6 Czerwiec 2009 Zależy co lubisz... Możesz brać inFamous, RE5. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 6 Czerwiec 2009 Mam pytanie:Na co byscie wymienili Killzone 2 na moim miejscu? Jeżeli jeszcze nie posiadasz to COD4 z równie dobrym multi jak w KZ2... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Clics 3 Napisano 7 Czerwiec 2009 Mam pytanie:Na co byscie wymienili Killzone 2 na moim miejscu? Jak ktoś wcześniej pisał, żależy co lubisz... Z takich lubianych przez wszystkich to CoD : MW, jakaś ściganka to GT5... Popatrz na necie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 7 Czerwiec 2009 Jak ma być jakiś FPS to bierz CoD: WaW lub COD4. Zależy jakie klimaty lubisz, teraźniejszość czy II wojna światowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shizeR 0 Napisano 7 Czerwiec 2009 witajcie mam pytanie do was, kupuje za miesiac ps3 i mam pytanie ktora gra z tej listy nadaje sie do grania na dluzszy czas bez neta i dlaczego? odrazu mowie ze cena nie gra roli i lubie wszystkie gatunki gier. (gta4 i dmc4 mam) 1 killzone 2 2 motor storm-pacific 3 resident evil5 4 resistance 2 5 mgs4 6 Uncharted: Drake's Fortune 7 pes09 dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 7 Czerwiec 2009 witajcie mam pytanie do was, kupuje za miesiac ps3 i mam pytanie ktora gra z tej listy nadaje sie do grania na dluzszy czas bez neta i dlaczego? odrazu mowie ze cena nie gra roli i lubie wszystkie gatunki gier. (gta4 i dmc4 mam) 1 killzone 2 2 motor storm-pacific 3 resident evil5 4 resistance 2 5 mgs4 6 Uncharted: Drake's Fortune 7 pes09 dzieki w pes09 napewno dlugo pograsz jak lubisz pilke kopana. do tego jak przyjdzie jakis kolega to wtedy zobaczysz jakie sa emocje podczas gry :) z wymienionych przez ciebie gier to killzona nie polece tobie, bo diabel tkwi tutaj w multi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 7 Czerwiec 2009 Napewno jak kolega wyżej w PESa pograsz, sam i z kumplami, do tego Motorstorm Pacific Rift - długa, fajna gierka, dostarczy mnóstwo atrakcji, ale trzeba mieć do niej nerwy :D Reszta wymienionych przez ciebie gier jest dużo krótszych od tych dwóch, choć jak lubisz serie MGS to 4 Ci przypasi, bo jest bardzo dobra :D Możesz też brać RE5, ale on dostarcza najwięcej emocji przy coopie online lub z kumplem/bratem. MS i PES to najdłuższe gry z twojego zestawienia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shizeR 0 Napisano 7 Czerwiec 2009 (edytowane) Napewno jak kolega wyżej w PESa pograsz, sam i z kumplami, do tego Motorstorm Pacific Rift - długa, fajna gierka, dostarczy mnóstwo atrakcji, ale trzeba mieć do niej nerwy :D Reszta wymienionych przez ciebie gier jest dużo krótszych od tych dwóch, choć jak lubisz serie MGS to 4 Ci przypasi, bo jest bardzo dobra :D Możesz też brać RE5, ale on dostarcza najwięcej emocji przy coopie online lub z kumplem/bratem. MS i PES to najdłuższe gry z twojego zestawienia! jesli chodzi o motorstorm pacific rift to czy da rade grac we dwoch na jednym ps3 ? a jak by to wygladalo z Uncharted: Drake's Fortune Edytowane 7 Czerwiec 2009 przez shizeR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torba_Piany 97 Napisano 7 Czerwiec 2009 jesli chodzi o motorstorm pacific rift to czy da rade grac we dwoch na jednym ps3 ?a jak by to wygladalo z Uncharted: Drake's Fortune nawet we 4! (CZTERECH) :biggrin: 10-15 godzin, ale raczej będziesz chciał jeszcze raz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shizeR 0 Napisano 8 Czerwiec 2009 czy jest angielska wersja metal gear solid 4 ? bo jak ogladam gameplaye to menu jest po japonsku? pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rav 1 Napisano 8 Czerwiec 2009 Jest. W każdym sklepie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DIBO55 0 Napisano 8 Czerwiec 2009 wez uncharted ale we 2 nie pograsz. jak chcesz grac we 2 to bierz resistance2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seba1 0 Napisano 8 Czerwiec 2009 Jak ma być jakiś FPS to bierz CoD: WaW lub COD4. Zależy jakie klimaty lubisz, teraźniejszość czy II wojna światowa. CoD4 mam, a CoD:WaW mialem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzyndzuś 0 Napisano 8 Czerwiec 2009 Co byście mi polecili -Szukam gry dośc długiej , którą będe mógł przejśc kilka razy -Bardzo Lubie różnego rodzaju sandboksy -Maks mogę dac 200 stówy ale wolałbym żeby była do 100 złotych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 8 Czerwiec 2009 Co byście mi polecili-Szukam gry dośc długiej , którą będe mógł przejśc kilka razy -Bardzo Lubie różnego rodzaju sandboksy -Maks mogę dac 200 stówy ale wolałbym żeby była do 100 złotych Ja widzę tylko jedno rozwiązanie : InFamous. Grę dostaniesz za mniej niż 200 zł. Do tego jest to sandbox i gra nie jest krótka a do tego możesz ją przejść kilka razy bo to czy będziesz zły czy dobry zależy tylko od ciebie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzyndzuś 0 Napisano 8 Czerwiec 2009 Dzięki Wronator w takim razie ją kupie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Clics 3 Napisano 8 Czerwiec 2009 Pomyśl także nad Ratchet & Clank : Tools of Destruction. Na pewno będziesz chciał ją 2 raz przejśc ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzyndzuś 0 Napisano 8 Czerwiec 2009 Ratchet and clank ToD będe miał w zestawie z konsolą (którą dostane w sierpniu , tak mówie żeby wszyscy wiedzieli) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach