Arti_P 0 Napisano 12 Lipiec 2009 Zależy, jeżeli chcesz grać online. to nie. Jak grasz z kumplami na jednej konsoli lub sam, to bierz! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TimanTi 1 Napisano 13 Lipiec 2009 (edytowane) Trochę ponad miesiąc temu kupiłem PS3 i mam dopiero 6 gier {są w sygnaturze). Na pewno kupię jeszcze: Call of Duty 4 Sacred 2 (czekam na polska premierę) Star Wars: The Force Unleashed Battlefield: Bad Company Heavenly Sword Red Faction Guerrilla lair LEGENDARY Czy jest jeszcze jakaś gra warta uwagi? Jestem wielkim fanem RPG, ale niestety przez to że Oblivion i Demon's Souls są po angielsku muszę z nich zrezygnować :(. Zaznaczam że nie trawie gier sportowych oraz Resistance 1/2. Edytowane 13 Lipiec 2009 przez TimanTi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 13 Lipiec 2009 Call of Duty 4 -> tak, fajny single i multi Sacred 2 (czekam na polska premierę) -> nie wiem Star Wars: The Force Unleashed -> jak lubisz SW to jak najbardziej, jak nie to bym się zastanawiał... Battlefield: Bad Company -> dla mnie lepszy w multi niż w CoD4, dodatkowo są trofea Heavenly Sword -> nie grałem, ale jak ktoś lubi slashery to powinien zagrać Red Faction Guerrilla -> nie wiem lair -> nie polecam, strasznie irytująca gra LEGENDARY -> nie wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 13 Lipiec 2009 Trochę ponad miesiąc temu kupiłem PS3 i mam dopiero 6 gier {są w sygnaturze). Na pewno kupię jeszcze:Call of Duty 4 Sacred 2 (czekam na polska premierę) Star Wars: The Force Unleashed Battlefield: Bad Company Heavenly Sword Red Faction Guerrilla lair LEGENDARY Czy jest jeszcze jakaś gra warta uwagi? Jestem wielkim fanem RPG, ale niestety przez to że Oblivion i Demon's Souls są po angielsku muszę z nich zrezygnować :(. Zaznaczam że nie trawie gier sportowych oraz Resistance 1/2. Polecam ci inFamous. Nie dość, że gra jest boska to na dodatek po polsku. CoD 4 będzie dobrym wyborem podobnie jak Heavenly Sword. Jeżeli chodzi natomiast o Lair czy Legendary to serdecznie odradzam bo gry pierwsza jest denna a druga przeciętna... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
play 18 Napisano 13 Lipiec 2009 Fakt Infamous dobra gra. Wczoraj też zakupiłem i nie żałuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TimanTi 1 Napisano 13 Lipiec 2009 (edytowane) Polecam ci inFamous. Nie dość, że gra jest boska to na dodatek po polsku. CoD 4 będzie dobrym wyborem podobnie jak Heavenly Sword. Jeżeli chodzi natomiast o Lair czy Legendary to serdecznie odradzam bo gry pierwsza jest denna a druga przeciętna... Czy ja wiem mi nie przypadło do gustu skakanie naelektryzowaną małpą po mieście (demo Infamous ). Skoro LAIR i Legendary maja taka opinie to wstrzymam się z ich zakupem. Call of Duty 4 -> tak, fajny single i multi Dokładnie :thumbsup: to mój ulubiony FPS na PC, w dniu premiery kupiłem (bodajże 11 listopad 2007r.) w 6h przeszedlem kampanie na veteranie i od tego czasu ciągle multi :). Star Wars: The Force Unleashed -> jak lubisz SW to jak najbardziej, jak nie to bym się zastanawiał... Nie jestem fanem SW, ale mam demko gry i mi się podoba. Battlefield: Bad Company -> dla mnie lepszy w multi niż w CoD4, dodatkowo są trofea W końcu to Battlefield :), jeszcze pamiętam stare dobre czasy BF2. Ale poza tymi grami które mam i które wcześniej wymieniłem to już nie ma nic ciekawego? Edytowane 13 Lipiec 2009 przez TimanTi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 13 Lipiec 2009 Dodam od siebie dla jasności, że Lair swoją złą sławę zawdzięcza sterowaniu, które odbywało się tylko za pomocą ruchów joypada i nie dało się efektywnie grać. Jednakże później ukazał się patch dodający normalne sterowanie analogami i gra się ponoć świetnie, a Lair to jedna z bardziej niedocenionych gier cierpiąca na ogólnikową opinię internautów, z których nikt jej na oczy nie widział :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bangog 0 Napisano 13 Lipiec 2009 Heavenly Sword sword fajny ino momentami potrafi zirytować gracza, przynajmniej mnie xd Momenty ze sterowaniem ruchami brrr... Gra jest dobra i warta zakupu jednak i tak wole Ninja Gaiden Sigma czy God of War. albo Devil May Cry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adasiulko 140 Napisano 13 Lipiec 2009 Opłaca się kupić FIFĘ 09, gdy na horyzoncie następna część? IMO do grania online FIFA, świetna zabawa w trybie 10v10, albo klikasz mecz rankingowy lub nie kilka sekund wyszukuje przeciwnika i grasz, w PES-ie trwa to trochę dłużej niestety. PES lepszy do grania w pojedynkę lub z kumplami przy piwku, szczególnie takimi, którzy grają okazjonalnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 13 Lipiec 2009 Dodam od siebie dla jasności, że Lair swoją złą sławę zawdzięcza sterowaniu, które odbywało się tylko za pomocą ruchów joypada i nie dało się efektywnie grać. Jednakże później ukazał się patch dodający normalne sterowanie analogami i gra się ponoć świetnie, a Lair to jedna z bardziej niedocenionych gier cierpiąca na ogólnikową opinię internautów, z których nikt jej na oczy nie widział :P ja też miałem takie podejście - że to przez sterowanie, że nagonka itp. I kupiłem - analogami steruje się zapewne lepiej niż wychyleniami, ale i tak jest chaotyczne i nie zawsze smok leci tam gdzie chcemy. Ale największą bolączką tej gry są niezbyt dobrze przemyślane misje, przez co niekiedy przegrywa się nie wiadomo dlaczego, albo trzeba mieć niesamowite szczęście, aby dolecieć tam gdzie trzeba w określonym czasie. Ja doszedłem do misji, gdzie trzeba było jakieś pociski strącać, aby nie uderzały w budynek (końcówka gry) - nie były one wcale oznakowane, rywal strzelał nimi z różnych miejsc, w powietrzu latało mnóstwo śmieci. Praktycznie nie było szansy ich wszystkich przechwycić - po kilkunastu podejściach rzuciłem grę w kąt i sprzedałem, bo po co się irytować ? Tym bardziej, że większość misji jest zabugowana, a radar do niczego się nie nadaje i wariuje. Ogólnie niewypał... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fakir87 0 Napisano 13 Lipiec 2009 (edytowane) CYTAT:( Trochę ponad miesiąc temu kupiłem PS3 i mam dopiero 6 gier {są w sygnaturze). Na pewno kupię jeszcze: Call of Duty 4 Sacred 2 (czekam na polska premierę) Star Wars: The Force Unleashed Battlefield: Bad Company Heavenly Sword Red Faction Guerrilla lair LEGENDARY) Sprawdź też: Lost planet Alon in the dark: inferno (świetna gra) Grał ktoś w sillent hill: homecoming? Jak wypada w porównaniu do starych części? Edytowane 13 Lipiec 2009 przez fakir87 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TimanTi 1 Napisano 13 Lipiec 2009 Sprawdź też:Lost planet Alon in the dark: inferno (świetna gra) Grał ktoś w sillent hill: homecoming? Jak wypada w porównaniu do starych części? Lost planet mam na PC, a ta druga zobaczę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vesiv 0 Napisano 13 Lipiec 2009 Terminator Salvation, Red Faction : Guerilla,Bionic Comaddo, X-men Wolverine : Origins. Pytam o te gry bo za takie moge sie wymienic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 14 Lipiec 2009 Terminatora dla trofeów możesz zaliczyć, reszty gier nie znam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 14 Lipiec 2009 Terminator Salvation, Red Faction : Guerilla,Bionic Comaddo, X-men Wolverine : Origins. Pytam o te gry bo za takie moge sie wymienic. Terminator Salvation - jak chcesz swój level podreperować Red Faction - fajna rozwałka na twoim miejscu ograłbym najpierw demko Bionic Comaddo - nie grałem X-men Wolverine - bezmózga sieka idealna po ciężkim dniu pracy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vin 0 Napisano 14 Lipiec 2009 Zastanawiam się nad kupnem SBK09. Warto inwestować 140zł? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DIBO55 0 Napisano 14 Lipiec 2009 a co powiecie o socom confrontation fajna gierka?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qgar 49 Napisano 15 Lipiec 2009 Odradzam SBK. Niewypal wg mnie jak z reszta wiekszosc gier o jednosladach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dreadnought1 0 Napisano 15 Lipiec 2009 A jak oceniacie Call of Juarez? Wiem wiem... produkt polaków warto zobaczyć. Tyle ze na filmikach pomimo wysokich ocen w recenzjach wydaje sie strasznie sztywno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
breaker19 0 Napisano 15 Lipiec 2009 Mi to zbytnio do gustu nie przypadło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TimanTi 1 Napisano 15 Lipiec 2009 (edytowane) Ja mam prosta zasadę wszystko co z polski omijać szerokim krokiem. Buty, ubrania, gry, myphone, samochody wszystko co ma napis made in poland. A dlaczego? A dlatego że 90% polskich produktów to szmelc. Edytowane 15 Lipiec 2009 przez TimanTi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 15 Lipiec 2009 Ja mam prosta zasadę wszystko co z polski omijać szerokim krokiem. Buty, ubrania, gry, myphone, samochody wszystko co ma napis made in poland nadaje się do &&&$%#%$. a skąd sobie importujesz pieczywo ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TimanTi 1 Napisano 15 Lipiec 2009 (edytowane) a skąd sobie importujesz pieczywo ? Z Chin xD, a na serio chodzi mi o sprzęt elektroniczny, maszyny, ubrania itp, a nie o produkty spożywcze bo te akurat są lepsze od tego zagranicznego syfu z chemii robionego. Dobra, ale nie zmieniajmy tematu. Jeśli chodzi o Call of Junez więzy krwi ja na pewno tego nie kupie. Oglądałem już kilka gameplay'ów i mi się nie podoba. Edytowane 15 Lipiec 2009 przez TimanTi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 15 Lipiec 2009 A jak oceniacie Call of Juarez? Wiem wiem... produkt polaków warto zobaczyć. Tyle ze na filmikach pomimo wysokich ocen w recenzjach wydaje sie strasznie sztywno. Ja się przymierzałem do kupna ale ostatecznie kupiłem co innego. Oceny w necie są całkiem wysokie bo średnia to ok. 80%... CoJ sztywne ? Hmm... no wiesz Killzone 2 to to nie jest :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vin 0 Napisano 15 Lipiec 2009 Z Chin xD, a na serio chodzi mi o sprzęt elektroniczny, maszyny, ubrania itp, a nie o produkty spożywcze bo te akurat są lepsze od tego zagranicznego syfu z chemii robionego.Dobra, ale nie zmieniajmy tematu. Jeśli chodzi o Call of Junez więzy krwi ja na pewno tego nie kupie. Oglądałem już kilka gameplay'ów i mi się nie podoba. Mimo wszystko póki nie pojawi się RDR od firmy Rockstar CoJ jest jedyną produkcją westernową godną polecenia. Dlatego jeśli ktoś lubi klimat dzikiego zachodu to jest to pozycja obowiązkowa. A gra mimo iż została stworzona przez polskie studio zbiera dosyć wysokie oceny (zwłaszcza w USA) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach