xenomorph 129 Napisano 24 Grudzień 2010 GTA IV około 120pln, myślę, że warto dorzucić te 20pln. Mój odnośnik Odnośnie samochodówek, to Dirt 2. Pozdrawiam B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 25 Grudzień 2010 (edytowane) Witam , jako że wczoraj podpiąłem konsolę pod internet , mam takie do was drodzy użytkownicy pytanie.Chcę kupić sobie jakaś strzelaninę online , i tutaj byście mi doradzili. 1.Call of duty black ops 2.Bad Company 2 3.Mag 4.Borderlands 5.Medal of Honor Edytowane 25 Grudzień 2010 przez DOMIN@TOR_88 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 25 Grudzień 2010 Bad Copmany 2. Masa ludzi, masa zabawy na piechote i w pojazdach. Zabawa druzynowa na pierszym miejscu. Mam od wrzesnia i zaden inny online nie wchodzi w gre dla mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emis 1 Napisano 25 Grudzień 2010 Zna ktoś jakiś dobry RPG oprócz dragon age? Zależy mi na polskiej wersji i stałym dobrym framerate, bo grania na 20 fpsach nie zniose. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
premko_pl5 13 Napisano 25 Grudzień 2010 Zna ktoś jakiś dobry RPG oprócz dragon age? Zależy mi na polskiej wersji i stałym dobrym framerate, bo grania na 20 fpsach nie zniose. Two Worlds 2, ale ja na twoim miejscu zaczekałbym na Arcanię, która ma wyjść w marcu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 25 Grudzień 2010 Two Worlds 2, ale ja na twoim miejscu zaczekałbym na Arcanię, która ma wyjść w marcu Two Worlds 2 klatkuje troche. W miastach czasem ostra czkawke lapie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radzio2833 0 Napisano 25 Grudzień 2010 Siema, zastanawiam się powoli nad gierką na ferie i mam dylemat Heavy Rain czy Red Dead Redemption. Dodam, że jestem fanem serii GTA, ale czwórka średnio mi się podobała (oprócz wątku głównego nie było nic ciekawego do roboty), podobno w RDR jest inaczej. Co do Heavy Rain - grałem kiedyś w Fahrenheit'a i bardzo mi się podobał. Stąd też ten dylemat. Może ktoś coś doradzi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 25 Grudzień 2010 (edytowane) Ludzie! - Mam straszny dylemat - mam zamiar kupić w końcu fps-a na PS3 i waham się pomiędzy Call Of Duty Black Ops, a Battlefield Bad Company 2...Proszę o pomoc i merytoryczne doradztwo :) Dodam, że ostatnio (przed kupnem PS3) grałem w Modern Warfare 2 na PC i dawałem radę ;) P.S. Zależy mi głównie na trybie online :) Edytowane 25 Grudzień 2010 przez PlayMan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 25 Grudzień 2010 Ile razy można zadawać w kółko to samo pytanie?!? Poczytaj sobie wcześniejsze wypowiedzi w tym temacie . To nie boli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siaxis 0 Napisano 25 Grudzień 2010 (edytowane) Witam,zastanawiam się nad demon souls a castelvanią co lepsze, a i czy demon jest naprawde taki trudny,idzie go przejsc bez neta podpietego do kosoli. Edytowane 25 Grudzień 2010 przez siaxis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniolekPL 46 Napisano 25 Grudzień 2010 (edytowane) demon souls to rpg castlevania to slasher zależy co wolisz. Demon nie jest taki trudny jest po prostu wymagający P.S. Da się przejść bez netu Edytowane 25 Grudzień 2010 przez aniolekPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
insideee 0 Napisano 25 Grudzień 2010 Witam, mam wielki dylemat którą grę kupić: GTA IV Just Cause 2 czy Mafia II. Wiem, że w mafii nie ma trybu free ride, w gta grałem u kolegi i było niezłe, a Just Cause, niby wszystko ładnie ale dalej mnie męczy ta fizyka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krypto 93 Napisano 25 Grudzień 2010 (edytowane) Grałem i przeszedłem wszystkie wymienione przez Ciebie tytuły. Osobiście polecam Ci zakupić te produkcje w takiej kolejności: GTA IV > Just Cause 2 >>>>> Mafia II(ogólnie rzecz biorąc Mafii w ogóle Ci nie polecam chyba, że na PC). Edytowane 25 Grudzień 2010 przez Krypto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
resiak70 4 Napisano 25 Grudzień 2010 Bierz śmiało GTA 4 najlepiej z dodatkiami. Mafia 2 w ogóle nie kupuj ewentualnie z czasem Just Cause 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
insideee 0 Napisano 25 Grudzień 2010 Aha, ale czy ja źle szukam czy poprostu nie ma tych gier w PSStore ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 25 Grudzień 2010 Aha, ale czy ja źle szukam czy poprostu nie ma tych gier w PSStore ? No chyba zartujesz. Tam nie ma takich gier a jedynie dodatki i wybrane starsze tytuly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakubex 3 Napisano 25 Grudzień 2010 (edytowane) Siema, zastanawiam się powoli nad gierką na ferie i mam dylemat Heavy Rain czy Red Dead Redemption. Dodam, że jestem fanem serii GTA, ale czwórka średnio mi się podobała (oprócz wątku głównego nie było nic ciekawego do roboty), podobno w RDR jest inaczej. Co do Heavy Rain - grałem kiedyś w Fahrenheit'a i bardzo mi się podobał. Stąd też ten dylemat. Może ktoś coś doradzi ? W RDR co prawda nie grałem, ale jestem świeżo po przejściu Heavy Rain. Zajęło mi to jakieś cztery dni i szczerze mówiąc nie mam już po co wracać do tej gry, chyba że po to, żeby zobaczyć sobie inne zakończenia, ale znika już cały element zaskoczenia, gdy wiemy, kto jest zabójcą. Ogólnie gra jest świetna, ale na całe ferie raczej Ci nie starczy, chyba, że lubisz zaliczać sobie trofea itd. Myślę, że jeśli lubisz GTA to RDR powinno Ci przypaść do gustu, zapewnia też chyba więcej godzin rozrywki niż HR. Ale tak jak mówię - z tych dwóch gier zaliczyłem tylko Heavy Rain, może ktoś grał w obie i może powiedzieć więcej. Dodam jeszcze od siebie, że HR jest naprawdę ZNAKOMITĄ grą i wciąga bardzo, bardzo mocno. Edytowane 25 Grudzień 2010 przez jakubex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bombom 0 Napisano 25 Grudzień 2010 Witam Jestem nowym posiadaczem konsoli Ps3 od wczoraj i prosił bym was o pomoc w wyborze gierek które warto mieć u siebie w domu w kolekcji mam kamerkę i Joy ruchu Pierwszą listę prosił bym o zrobienie dla dziewczynki w wieku 10 lat uwielbia tańczyć itd A drugą to dla m nie byłego sportowca zawodowego który lubi wszystko co jest związane z rywalizacją Dziękuje wam bardzo za pomoc :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bombom 0 Napisano 25 Grudzień 2010 Witam Jestem nowym posiadaczem konsoli Ps3 od wczoraj i prosił bym was o pomoc w wyborze gierek które warto mieć u siebie w domu w kolekcji mam kamerkę i Joy ruchu Pierwszą listę prosił bym o zrobienie dla dziewczynki w wieku 10 lat uwielbia tańczyć itd A drugą to dla m nie byłego sportowca zawodowego który lubi wszystko co jest związane z rywalizacją Dziękuje wam bardzo za pomoc :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 25 Grudzień 2010 Witam Jestem nowym posiadaczem konsoli Ps3 od wczoraj i prosił bym was o pomoc w wyborze gierek które warto mieć u siebie w domu w kolekcji mam kamerkę i Joy ruchu Pierwszą listę prosił bym o zrobienie dla dziewczynki w wieku 10 lat uwielbia tańczyć itd A drugą to dla m nie byłego sportowca zawodowego który lubi wszystko co jest związane z rywalizacją Dziękuje wam bardzo za pomoc :thumbsup: Jeśli masz Move ... to dla Ciebie The Fight ... a dla dziewczynki .... hmn nie wiem. Może LBP ale to nie taneczne heh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 25 Grudzień 2010 (edytowane) Przy LBP mozna sie niezle wpienic, wbrew pozorom potrafi niezle zajsc za skore. Bardziej gry z serii Lego dla dziecka, moze jakies ratchety albo singstar (jesli sie nie myle to na ps3 nie ma gier tanecznych) Edytowane 25 Grudzień 2010 przez NFL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
resiak70 4 Napisano 25 Grudzień 2010 Co wybrać, Black ops, Gran Turismo 5 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniolekPL 46 Napisano 25 Grudzień 2010 Zdecydowanie GT5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
insideee 0 Napisano 25 Grudzień 2010 No chyba zartujesz. Tam nie ma takich gier a jedynie dodatki i wybrane starsze tytuly Czyli nawet nie mam co na to czekać. A czy opłaca się pakowanie w playstation plus? Ile trwa ten trial ściągnięty z plusa? tyle co abonament? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 25 Grudzień 2010 Czyli nawet nie mam co na to czekać. A czy opłaca się pakowanie w playstation plus? Ile trwa ten trial ściągnięty z plusa? tyle co abonament? Tego nie wiem ale tutaj znajdziesz wszystkie odpowiedzi http://www.ps3site.pl/forum/topic/39354-playstation/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach