Skocz do zawartości
Szympek

"Co wybrać?"

Rekomendowane odpowiedzi

Castlevania czy GOW3?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Castlevania czy GOW3?

Castlevania. Kilka razy dluzsza ze swietna fabula, systemem walki, grafika i muzyka. GoW 3 jest bardzo dobry, ale historia Gabriela IMO znacznie ciekawsza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Castlevania czy GOW3?

Ja bym wybrał Castlevania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ponawiam pytanie, oplaca sie kupic DiRT3 lub GTA 4 EFLC? W dircie dobrze sie kierownica gra? I czy sie nie znudzi od razu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuje za odpowiedzi, widzę że muszę zainwestować w serię Uncharted :). A z typowych strzelanek to najlepszy jest własnie BC2 chodzi o tryb multiplayer przez internet? Bo w coda mw2 nie mam ochoty już grać (grałem dużo na pcie)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DIRT 3 :) Nie wiem czy się fajnie na kierownicy w niego gra, bo nie mam, ale na padzie jest super. Gymghana... :wub: Polecam, a zwłaszcza jeśli rajdy lubisz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam wolę Killzone'a , cod'ów czy battlefield'ów nie trawię .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Castlevania czy GOW3?

Obie a dlaczego ? Bo obie są wyśmienite :)

Ale GTAIV nie warto?

RDR dużo lepsze i ciekawsze od GTA 4 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Jako iż wczoraj zakupiłem PS3 i jest to moja pierwsza konsola w życiu, zastanawiam się jakie gry do niej zakupić ( w zestawie nie było żadnej). Chciałbym kupić gry w które będę mógł też grać przez internet, zastanawiam sie poważnie nad Bf: BC 2 ( czy jeśli kupię ją używaną, bez Vip Code to wiele stracę?). Jakie gry dają wiele internetowej zabawy? 2 gra może być single player, myślałem nad Red dead redemption, killzone 2, bądź uncharted 2. Którą z tych gier wybrać?

Uncharted 2 jest świetne, przeszedłem, pograłem trochę w multi - na allegro wyrwiesz w rozsądnej cenie. Szczerze polecam.

Killzone 2 - chociaż mam kupioną tę grę, nie grałem w nią za dużo. Jednak po krótkim kontakcie uważam, że jest to solidny FPS. A może kupiłbyś Killzone'a 3? Na allegro można wyrwać już za 80-90 zł nówkę :)

RDR - praktycznie w ogóle nie grałem, więc nie oceniam

Od siebie mogę ci śmiało polecić

Heavy Rain - bardzo świetny klimat, gra dość unikalna, fajnie się gra. To taki jakby interaktywny film.

LittleBigPlanet - jak lubisz platformówki i masz kolegów, z którymi możesz grać. Gra wydaje się dziecinna, ale mówię ci - jak gra się co-op zabawa jest przednia ;)

Edytowane przez Quarillo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dużo stracisz bez vip codu. Nową dorwiesz za 79zł tyle dałem za swojego BF bc2 a jednak mapki są mega fajne te za vip code. No ale nie długo też BF3. Uncharted 2 (59zł)jak najbardziej bierz. Singiel strasznie fajny, gra długa no i multi tez jest bardzo fajne jak masz z kim grać :D. Killzona 2 (79zł jeśli chodzi o singiel to mam cholerny niedosyt. Kupiłem go w promocji za 50zł więc nie żałuje kupna ale jakoś w tego k2 się gra gra gra i nagle koniec, tak jakby się w środku urwało, nawet nie czułem, że to przeszedłem ale grafika dobra, sterowanie jednym pasuje jednym nie - na pewno jest ciężkie szczególnie dla kogoś kto nie miał do tej pory konsoli ale mi się akurat to sterowanie podobało a też długo konsoli nie mam. No i jakoś w multi k2 się nie wciągnąłem bo siedzę w BF BC2 hehe. RDR (ok 100-120zł) też możesz brac w ciemno, sam nie grałem ale znajomi co mają to każdy chwali i singla i multi. Co do singla to GoW (fajne promo są na ta serie czesto)serie czy Heavy Rain (ok90zł)jak najbardziej ja sam zbieram teraz na Heavy rain. A jeśli chodzi o samochodówki to ponoć DIRT 3(179zł)wymiata i graficznie i gameplayowo bo jest dobrze wywarzone wszystko i jest spleetcreen a jak nie to, to GT5 (ostatnio gdzieś wpromo widziałem za 129 chyba w MediaMarkt)

Tak czytam wasze wypowiedz i sie zastanawiam czy zyjemy w tym samym kraju... Wszystko w sklepach kupujecie dwa razy drożej?

Jest taka strona nazywa sie Gametrade.pl (mój nick taki jak tutaj) tam wymieniasz sie grami ze wszystkim praktycznie za połowe tego co w sklepie.

Boże killzone 2 za 79zł?!?!?!?! człowieku na głowe upadłes? Tam dostaje go używanego ale płyta lustro w idealnym stanie za 35zł. Za 79 można juz dorwać Killzone3

RDR u ciebie 100 -120 a tam za jedyne 70zł

GoWIII za 60zł

Heavy Rain u ciebie za 90zł a tam nówka (move edition) za 70. Uzywana za 60 a wersja normalna na którą mozesz sciągnać łatwke Move za jedyne 50zł.

Dirt3 za 110 - 120 nowy

GT5 za 100...

Az sie robie agresywny jak czytam twoją wypowiedz bo sie nie znasz.. przepłacasz w sklepie jak ostatni lamus a sie wypowiadasz.

Na Gametrade zamieniasz sie za jakąś gre a jak ci sie jednak nie spodoba to wymieniasz sie dalej i nie jestes na tym stratny. Przeszedlem kilka gierek prawie za darmo. A promocje są też duże. Ostatnio dostałem Fife 11 z kodem online praktycznie nową i Homefronta za 90zł. Jak byś poszedł do swojego sklepu to pewnie za samą fife byś dał 100 albo za HF.

Na prawde... na początek się zorientuj co i jak w temacie i wtedy sie wypowiadaj a nie gadasz bzudry. Ludzi straszysz takimi cenami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak czytam wasze wypowiedz i sie zastanawiam czy zyjemy w tym samym kraju... Wszystko w sklepach kupujecie dwa razy drożej?

Jest taka strona nazywa sie Gametrade.pl (mój nick taki jak tutaj) tam wymieniasz sie grami ze wszystkim praktycznie za połowe tego co w sklepie.

Boże killzone 2 za 79zł?!?!?!?! człowieku na głowe upadłes? Tam dostaje go używanego ale płyta lustro w idealnym stanie za 35zł. Za 79 można juz dorwać Killzone3

GoWIII za 60zł

Heavy Rain u ciebie za 90zł a tam nówka (move edition) za 70. Uzywana za 60 a wersja normalna na którą mozesz sciągnać łatwke Move za jedyne 50zł.

Dirt3 za 110 - 120 nowy

GT5 za 100...

Az sie robie agresywny jak czytam twoją wypowiedz bo sie nie znasz.. przepłacasz w sklepie jak ostatni lamus a sie wypowiadasz.

Na Gametrade zamieniasz sie za jakąś gre a jak ci sie jednak nie spodoba to wymieniasz sie dalej i nie jestes na tym stratny. Przeszedlem kilka gierek prawie za darmo. A promocje są też duże. Ostatnio dostałem Fife 11 z kodem online praktycznie nową i Homefronta za 90zł. Jak byś poszedł do swojego sklepu to pewnie za samą fife byś dał 100 albo za HF.

Na prawde... na początek się zorientuj co i jak w temacie i wtedy sie wypowiadaj a nie gadasz bzudry. Ludzi straszysz takimi cenami.

Z jednej strony się zgodzę, ale z 2giej - jak ktoś lubi zerwać folię i jest w stanie za to zapłacić więcej - czemu nie. Jeżeli chodzi o gametrade to się zgodzę - jest całkiem niekiepściuchne ;). Ale po 1 nie musisz tego tak "niesympatycznie" ;) oznajmiać a po 2 nie trzeba gametrade jako przykładu, wystarczy ps3site black market, a na gametrade transakcję zakończyć. Ale ten temat był już "wałkowany" milion razy. Niektórzy po prostu wolą kupić w sklepie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Castlevania czy GOW3?

Obie :) ale z leciutkim naciskiem na GoW3 (klimat trochę bardziej mi odpowiada)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GoWIII za 60zł

Dirt3 za 110 - 120 nowy

GT5 za 100...

nie mam pojęcia czemu się denerwujesz. W nawiasach podałem ceny nowych gierek. Chyba logiczne, że używki są tańsze to po pierwsze, po drugie nie każdy się wymienia - są osoby które kolekcjonują gry.

Edytowane przez Zbir25

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś mi może doradzić i podpowiedz jaką bijatykę warto kupić do pogrania z kumplami na jednej konsoli, a dokładnie taką żeby nie była zbytnio skomplikowana, jeśli takie istnieją :D. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś mi może doradzić i podpowiedz jaką bijatykę warto kupić do pogrania z kumplami na jednej konsoli, a dokładnie taką żeby nie była zbytnio skomplikowana, jeśli takie istnieją :D. Pozdrawiam.

Myślę, że Tekken 6 będzie odpowiedni. :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że Tekken 6 będzie odpowiedni. :thumbsup:

Wszędzie słyszę, że Tekken 6 rządzi :D.

Bo mamy już Mortal Kombat ale chcieliśmy spróbować czegoś innego, a np. coś takiego jak Soul Calibur 4 albo Street Fighter 4 ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszędzie słyszę, że Tekken 6 rządzi :D.

Bo mamy już Mortal Kombat ale chcieliśmy spróbować czegoś innego, a np. coś takiego jak Soul Calibur 4 albo Street Fighter 4 ?

Tego Ci niestety nie powiem, bo nie grałem w te tytuły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Soul Calibur był dla mnie słabą bijatyką, totalne rozczarowanie po świetnej trójcę. Tak jak kolega wyżej polecam Tekkena.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam na ps2 tekken 4 i wymiata !!! mam street fighter 4 i nie może mi podejśc od X miesięcy próbuję się pozbyc tego gówna jak chcesz to kup ode mnie : 40 zł

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak chcecie coś innego to FNC bierzcie !

ps.

Tego Ci niestety nie powiem, bo nie grałem w te tytuły.
to po co piszesz skoro nic to nie wnosi ? Edytowane przez Dajgosz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyle co się naczytałem negatywnego o FNC, większość piszę, że po patch'ach niegrywalne więc sam nie wiem ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty też nic nie wnosisz, przeczytaj jego post.

A teraz ja się spytam. :)

Arkham Asylum czy GoW Collection. Dla mnie wybór dość trudny bo seria GoW bardzo mi się podoba, grałem w dwójkę na PS2. A w Arkham na piecu i nie wiem co wybrać. I nie mówcie, ze obie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.