bero1910 2 Napisano 23 Wrzesień 2009 Od 2 dni gram w ta grę i gram na normalu.Poziom dość wysoki. Gra jest spoko można sobie nieźle pochasać, niszczyć bardzo wiele rzeczy =) Jeszcze trochę i zabieram się za online :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kris155 0 Napisano 8 Styczeń 2010 Czy ta gra została wydana w dwóch wersjach okładek? Jak wypadło spolszczenie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gacek666 0 Napisano 8 Luty 2010 witam poszukuje osoby do porobienia trofeow online pisac na psn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
King Nothing 0 Napisano 17 Luty 2010 Czy ta gra została wydana w dwóch wersjach okładek? Jak wypadło spolszczenie? Z tego co mi wiadomo to wyszła jedna wersja okładki dostępna u nas. Natomiast jeżeli chodzi o wersje polską to jest ona na przyzwoitym poziomie, jest kilka błędów merytorycznych odnośnie np. nazw broni (inne nazwy w ekwipunku, a inne w dzienniku partyzanta), jest również i kilka literówek, ale wątpię żeby jakoś przeszkadzały w graniu. Co do same gry to muszę powiedzieć ze całkiem fajna. Poziom trudności nie jest zbyt wysoki, chociaż na późniejszych etapach mnogość przeciwników potrafi ostro dać w kość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bero1910 2 Napisano 18 Luty 2010 gacek666 pisz na mój psn : bero1910 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bomaw 1 Napisano 12 Październik 2010 (edytowane) Cześć dziś się wymieniłem Fife 10 za Red Faction więc jak ktoś chętny zapraszam do gry :D Id Bomaw Mam problem z przejściem gry wyzwoliłem wszystkie sektory prócz Eos , zrobiłem tam dwie misję i nie wiem co dalej , żadna nowa misja się nie pokazuję. Edytowane 24 Październik 2010 przez Bomaw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
black_currant 0 Napisano 26 Styczeń 2012 witam, szukam osób chętnych do wspólnego grania online.psn id: black_currant Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach