Kroogah 16 Napisano 24 Maj 2010 i wybacz że tak zareagowałem ale jak ktoś pisze że w GTA nie interesuje go główny wątek albo nie zachwyca się dialogami to krzyżyk na drogę i różaniec. To poprosze o jeden zestaw, bo mnie dialogi w GTA IV nie zachwycily. Jedyne co to raz sie usmialem jak skonczylem misje strzelajac z RPG i nagle wlazlo cut-scene. Nico trzyma w rece RPG i celuje w glowe kolesia, ktorego trzyma i drze sie "I'll pull the trigger!" :laugh: To bylo cudne, tylko szkoda ze takie przypadkowe. RDR zdecydowanie lepiej wypada z dialogami niz GTA IV. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaVerr 0 Napisano 25 Maj 2010 Ja mały off topic . Na mojej nowej płytce z RDR zauważyłem wade płyty ... Zerknijcie na screen czy jest sie czym martwic ? Płyta może peknąć ? Bo niewiem czy pisać o wymiane . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 25 Maj 2010 Ja mały off topic . Na mojej nowej płytce z RDR zauważyłem wade płyty ... Zerknijcie na screen czy jest sie czym martwic ? Płyta może peknąć ? Bo niewiem czy pisać o wymiane . Wątpię, jeżeli ci to nie przeszkadza w grze w jakiś sposób, to nie widzę problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmoQ_88 186 Napisano 25 Maj 2010 Kolejny glitch :) Miazga :rofl: 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 25 Maj 2010 heheheheh qwa dobre w ryj malo sie nie posikalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akumatom 34 Napisano 25 Maj 2010 Ja mały off topic . Na mojej nowej płytce z RDR zauważyłem wade płyty ... Zerknijcie na screen czy jest sie czym martwic ? Płyta może peknąć ? Bo niewiem czy pisać o wymiane . Miałem kiedyś coś takiego w czasach PS2(Tekkena 4 konkretnie). Płyta działała bez zarzutu ba do dziś działa bo czasem z kumplem gramy w gry z PS2 na PS3 więc jeżeli Ci to nie przeszkadza i nie masz zamiaru eksploatować tego elementu (kręcąc płytę na ołówku :P ) to chyba nie ma sensu wymieniać...chociaż z drugiej strony wydałeś na gre spore pieniądze i taka sytuacja zdarzyć się nie powinna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 25 Maj 2010 ja bym wymienil naprezenia jakie towarzysza plycie podczas obracania sie w napedzie sa dosc duze a naped kosztowny prawda ? wiec szkoda aby plyta eksplodowala w srodku ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 25 Maj 2010 Moim zdaniem , po oglądnięciu filmików itd , itd Po ogladnieciu filmikow to sobie mozesz nauwazac.. Juz tu jeden byl co filmikow i streamow sie naogladal i wciskal kit ze gre juz ma tydzien przed premiera.. Gra ma niesamowity klimat i wciagajaca fabule. Swietne dialogi i postacie. Ale nie zapominaj ze jest to dziki zachod na poczatku XX wieku. Wiec jak Cie ma nuzyc naparzanie koniem przez pustkowia i generalnie duzo przestrzeni i malo cywilizacji, to sie zastanow. Mam juz kolege ktory tak se wkrecil zdanie ze jest to "GTA na dzikim zachodzie" ze wyszlo ze sam nie wie czego sie spodziewal i jest lekko zawiedziony. Fajnie mu sie niby gra ale spodziewal sie gry zajebistej jak GTA "na dzikim zachodzie", a nie GTA doslownie przeniesionego na dziki zachod :). Tak czy siak ja polecam :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
c00kiemonstah 15 Napisano 25 Maj 2010 Moim zdaniem , po oglądnięciu filmików itd , itd ... stwierdzam , że gra jest bardzo podobna do GTA 4, tylko wiadomo DZIKI ZACHÓD. Więc jeżeli nie lubisz biegać , ujeżdzać konia lub osła i działać na zlecenie nie radze Tobie kupować tej gry. Może jedynie Multi by cie zachęciło. Ja doszedłem do wniosku , że lepiej kupić MOD Nation Racers ponieważ pewnie RDR o wiele szybciej poleciało na półkę niż właśnie MNR. To moje skromne zdanie. nie ma to jak naogladac sie gry a potem komus ja odradzic, ahh... dla kazdego wahajacego sie... BRAC W CIEMNO. a teraz jesli ktos nie przeszedl glownego watku gry proponuje nie czytac dlaczego jack ktory nie ma zony tak jak john nie moze zaliczyc zadnej prostytutki? nie zebym byl nie wyzyty ale skoro w grze jest wszystko, a dziwki sa tak sympatyczne i az prosza sie o kilka milych chwil (juz nie wspominam o ich odzywkach) to dlaczego nie mozna skorzystac z uslug ani jednej? WTF? chyba ze trzeba cos odblokowac? anyone? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kroogah 16 Napisano 25 Maj 2010 Chcecie smiechu z dzisiejszych gier? To jest tylko jedna dobra stronka co do tego - Gamesradar. Kolesie sa zarabisci. Co do RDR to zebrali 8 najlepszych glitchy, prosz :D http://www.gamesradar.com/f/8-funny-red-dead-redemption-glitches-that-will-make-you-smile/a-20100525131858318068 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 25 Maj 2010 Chcecie smiechu z dzisiejszych gier? To jest tylko jedna dobra stronka co do tego - Gamesradar. Kolesie sa zarabisci. Co do RDR to zebrali 8 najlepszych glitchy, prosz :D http://www.gamesrada...525131858318068 100 mln zielonych i quwa takie jaja ... z tym ze ja nie mam takich jaj widze ze wszystko na klocka :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pdv 3 Napisano 25 Maj 2010 W calej Norwegii nie ma RDR!!! Mozna tylko zamowic na necie... skandal!!! A ja taki napalony na ta gre jestem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 25 Maj 2010 ponoc glitche najczesciej pojawiaja sie po wpisywaniu kodow.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 25 Maj 2010 ponoc glitche najczesciej pojawiaja sie po wpisywaniu kodow.. "Ponoć"... a co, sprawdzałeś ? Jak nie to nie gadaj głupot. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 25 Maj 2010 (edytowane) edit - zreszta niewazne :)) za stary jestem na to :D Edytowane 25 Maj 2010 przez m0rph Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 25 Maj 2010 Macie racje , filmiki nic niemówią :turned: A teraz pytanie do was. Czy RDR da tyle przyjemności w strzelaniu multi co naprzykład Call Of Duty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Napisano 25 Maj 2010 Pewnie to pytanie już padło, ale do końca nie jestem pewny. Na oficjalnej stronie PS3 pisze ze RDR jest w rozdzielczości 1080p, natomiast na wikipedii pisze ze w 640, przecież 640 to chyba nie jest HD, to w końcu jak z tym jest, niech się ktoś wypowie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 25 Maj 2010 Powiedzcie mi czy MULTIPLAYER wciąga? I czy jest tryb Deathmatch? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 25 Maj 2010 (edytowane) Macie racje , filmiki nic nie mówią :turned: A teraz pytanie do was. Czy RDR da tyle przyjemności w strzelaniu multi co naprzykład Call Of Duty? Tak. Multi to zdecydowany atut tej gry, naprawdę. Jest tryb w stylu "capture the flag" , jest i deathmatch, free roam, czyli wolna gra, masz pełną swobodę i razem z przyjaciółmi napadasz na siedziby gangów (NPCów) Edytowane 25 Maj 2010 przez Salwik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kroogah 16 Napisano 25 Maj 2010 @Zbyszek Przed chwila sprawdzilem na pudelku, jest 720p. @crash5 Multi jest bardzo dobre jezeli masz jakies posse, jezeli grasz samemu to niestety sredniawe. Jest Deathmatch pod nazwa Free For All. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek 0 Napisano 25 Maj 2010 No to juz kompletnie nie rozumiem... Na playstation.com pisze 1080p, u Ciebie pisze 720p a na wikipedii 640 ... Ale zamęt :sweat: A kolego jeśli masz BF:BC2 lub GOWIII to jak byś ocenił grafikę w RDR ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kroogah 16 Napisano 25 Maj 2010 Mam GoWIII, ale porownanie gry gdzie przestrzen jest albo malym pomieszczeniem albo korytarzykiem do calego otwartego swiata nie jest zbytnio dobre. Gra jest spokojnie 2 razy ladniejsza niz GTAIV, ale na pewno nie ladniejsza od GoWIII, jednakze patrzac na to wszystko co nam ta gra daje to R* strzelilo mistrzostwo swiata z tak dobra grafika jak na tak spory obszar gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
turbodynamo 8 Napisano 25 Maj 2010 Jest pewien moment w grze, ( NIE BEDE SPOILEROW ZAPUSZCZAL), jak wchodzi w nowe tereny i leci piosenka w tle. Normalnie przeszorowalem szczena po glebie i za to wlasnie kocham te gre... zna ktos moze tytul tej piosenki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Salwik 106 Napisano 25 Maj 2010 Jest pewien moment w grze, ( NIE BEDE SPOILEROW ZAPUSZCZAL), jak wchodzi w nowe tereny i leci piosenka w tle. Normalnie przeszorowalem szczena po glebie i za to wlasnie kocham te gre... zna ktos moze tytul tej piosenki? Wiem o który moment Ci chodzi, to było piękne i cudne :D W sumie to nie wiem co to był za kawałek, ale super podtrzymywał klimat ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 25 Maj 2010 Zaraz mnie Salwik opierdoli ale co mi tam: José González "Far Away" 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach