Skocz do zawartości
Emir

Dragon Age: Origins

Rekomendowane odpowiedzi

Powaga tylko szkoda że po polsku nie wchodzi , tylko pobieraj z naszego stora nie Europejskiego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
dodatki mam z Ps.stora i wszystkie po POL tylko with hunt po ANG wie ktoś dlaczego ?

Leliana's Song,Golems of Amgarrak,Witch Hunt nie zostały przetłumaczone na język polski.

Edytowane przez qba987

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepiej przywróć ustawienia domyślne w poleceniach.Jak grasz na poziomie easy/normal to nie ma sensu ich zmieniać ,bo nie ma takich trudnych sytuacji w których wymagana będzie zmiana taktyki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ponawiam pytanie przestawi£em na domyslne ale dalej nic... nie wiem co robic a mag zawsze sie przyda z góry dziekuje :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakiś babol, a zobacz czy jak go wymienisz na inna postać to też tak będzie się zachowywała. Jeżeli nie to później zmień ją ponownie na tego maga.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie inne postacie zachowuja sie normalnie tylko mag i templaruiusz "nie dzia£aja" zamiania£em i to nic niedaje :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jakiś błąd Ci się zrobił. Albo grasz tak albo musisz pewnie zacząć od nowa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie widzę innego rozwiązania. Kiedyś ktoś też miał taki problem ale nie wiem czy znalazł rozwiązanie. Może jeszcze coś na google znajdziesz. Może tutaj jeszcze coś znajdziesz. Chociaż dużo nie wnosi.

http://sp2rz.strefa.pl/problem-z-nie-reagowaniem-postaci.html

Edytowane przez denver666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie widziałeś wcześniej żeby ktoś o to pytał:

Podobno jeśli ma się najnowszy update, zdarza się że trofea za zabijanie pomiotów, nie wpadają.Miał ktoś taki problem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś takiego było, że nie wpadało to trofeum. Trzeba było odinstalować patcha. Tylko nie pamiętam czy trzeba grać od nowa. Musisz poszukać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żeby wpadały te trofea ,trzeba zabijać pomioty tylko swoją postacią.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat chyba nie żyje, ale u mnie dziś DAO skończona. W końcowym etapie w Fort Drakon krótko przed walka z Arcydemonem dobiłem do 20 poziomu. Grałem wojownikiem krasnoludem szlachcicem, w drużynie Alistair, Leliana, Wynne. Poziom trudności prawie całą grę normal, na początku hard, ale trudnawo było.

Świetna gra, choć opisane na forum minusy dało się zauważyć, ale plusów o wiele, wiele więcej. 88 godzin grania zeszło. Przypomniały się stare czasy spędzania setek godzin przy erpegach na PC.

Teraz biorę się za DLC Przebudzenie. :) a później już czeka DA 2.

Aaaa Leliana raz trafiła elficką strzałą w hurloka dmg 286 :), niestety nie jest głównym bohaterem, więc trofeum nie wpadło :). Ale i tak podziw dla dziewczyny :)

Edytowane przez walczy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat chyba nie żyje, ale u mnie dziś DAO skończona. W końcowym etapie w Fort Drakon krótko przed walka z Arcydemonem dobiłem do 20 poziomu. Grałem wojownikiem krasnoludem szlachcicem, w drużynie Alistair, Leliana, Wynne. Poziom trudności prawie całą grę normal, na początku hard, ale trudnawo było.

Świetna gra, choć opisane na forum minusy dało się zauważyć, ale plusów o wiele, wiele więcej. 88 godzin grania zeszło. Przypomniały się stare czasy spędzania setek godzin przy erpegach na PC.

Teraz biorę się za DLC Przebudzenie. :) a później już czeka DA 2.

Aaaa Leliana raz trafiła elficką strzałą w hurloka dmg 286 :), niestety nie jest głównym bohaterem, więc trofeum nie wpadło :). Ale i tak podziw dla dziewczyny :)

He he ja mam grę już kupę czasu i wracam do tego tytułu czasami , mnie się już jej nie opłaca oddawać raz że pl dwa mam chyba z 4-5 dodatków z stora .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po 4 godzinkach Awakening fun z gry taki sam jak w podstawce, nowe umiejętności, fajna fabuła. Chyba trochę polepszona szczegółowość grafiki. Za 69 PLN warto.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No powiem ci że mnie z wszystkimi dodatkami+podstawka (dodatki nie wszystkie tylko te 4-5 co kupiłem) wyszło mi jakieś 150zł ale nie bawiłem się świetnie i jeszcze nie raz pogram , jak ktoś nie grał w tą gre to polecam jest bardzo fajna i długa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawda, to trofeum jest zabugowane. Będę mógł niedługo to potwierdzić lub zaprzeczyć, bo mam 920 darkspawnów na liczniku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba usunąć patcha żeby zdobyć to trofeum inaczej licznik zabić darkspawnów będzie stać w miejscu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawda, to trofeum jest zabugowane. Będę mógł niedługo to potwierdzić lub zaprzeczyć, bo mam 920 darkspawnów na liczniku.

Odpowiem sam sobie :)

Grę skończyłem - i potwierdzam: trofeum jest zbugowane

Edytowane przez walczy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie. Ściągnąłem DA z PS Store, miało być PL, a nie jest. Wiecie może czemu tak się stało? Miał ktoś podobny przypadek?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A z jakiego store ściągnąłeś? Ja miałem wersję z naszego i była w pełni PL. Jak ściągałeś z naszego to spróbuj przestawić język w konsoli na polski.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A z jakiego store ściągnąłeś? Ja miałem wersję z naszego i była w pełni PL. Jak ściągałeś z naszego to spróbuj przestawić język w konsoli na polski.

Z polskiego. Konsola ma pl ustawiony. Wydałem 79zł na wersje PL a mam ANG i nie chce mi się grać przez to ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi