Tonder 5 Napisano 29 Wrzesień 2009 Powiedzcie coś na temat trybu menedżerskiego, co tam poprawili/zmienili ;> ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiPoL 189 Napisano 29 Wrzesień 2009 Powiedzcie coś na temat trybu menedżerskiego, co tam poprawili/zmienili ;> ? Nawet za dużo... Trzeba nawet sparingi grać przed sezonem. tzn. można zasymulować:D Ogólnie gra super:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keil 11 Napisano 29 Wrzesień 2009 dodają w mm jakieś fanty to fify ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parker 0 Napisano 29 Wrzesień 2009 Ponoć w każdym Empiku ma być za 149 zł. :) Jeśli tak, to chyba ciężko będzie kupić gdzieś taniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legionista 0 Napisano 29 Wrzesień 2009 Bylem wlasnie na stronie EMPIKU. Cena za fife 10-219 zł jestes pewien ze kupiles za 149? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukasz4268 0 Napisano 29 Wrzesień 2009 (edytowane) dzwoniłem do empiku i powiedzieli że będzie kosztować 169 zł tylko nie wiedzą kiedy dokładnie czy jutro czy pojutrze czy w dniu premiery. A jak w rtv euro agd jest dostępna bo na stronce jest napisana że przedsprzedaż za 199 zł ale byłem w sklepie i nie było?? Edytowane 29 Wrzesień 2009 przez lukasz4268 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Splesh 5 Napisano 29 Wrzesień 2009 Tutaj jest informacja mówiąca o cenie 149 zł za gierkę w Empiku. Jutro się dowiemy czy prawdziwa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nathim 0 Napisano 29 Wrzesień 2009 Kurde... że też musiałem płacić za warunek na studiach :D cena naprawdę baardzo miła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EjNoxD 2 Napisano 29 Wrzesień 2009 ja tez kupilem ale za 199zl ogolnie gra super! duzo lepsza od dema ale brak np boruca w kadrze a gra załuska? ;/ Ogolnie to nie chce odejsc sie od Pada :D Gralem dopiero 3 mecze z bratem ale jest kozak gierka! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 12 Napisano 30 Wrzesień 2009 @kazior, po strzeleniu bramki Ty masz kontrolę nad zawodnikiem (...) Podobnie jest z cieszynkami. (...) wybadałem, że po bramce to Ty masz kontrolę nad piłkarzem. potwierdzam :thumbsup: dzięki za info. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ch3rrY 21 Napisano 30 Wrzesień 2009 No ja wczoraj buszowałem po arkadii i w saturnie dostałem spod lady a w empiku mi powiedzieli ze nie maja i nie mogą przed 02.10 sprzedawać bo mogą dostać karę. Szkoda bo już nie załapałem się na cenę promocyjną ale jakoś nad tym nie ubolewam. Bardzo miłe zaskoczenie że mogłem sobie w karierze zmienić nazwę stadionu oraz jego wygląd. Bo generalnie drużyna którą gram ma go w budowie, także ustawiłem na taki już skończony ;) Narazie to co mnie znów denerwuje do kalendarz w którym w dalszym ciągu nie da się robić treningów podczas których zawodnicy się rozwijają, męczą i łapią kontuzje. w fife 09 na pc to już było. Gra bardzo fajna z tym że szpak już dał plamę trochę i przeraźliwie krzyknął że bramkarz piąstkuje a tak na prawdę to ze stoickim spokojem bramkarz złapał piłkę... no ale licze na path'cze :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 12 Napisano 30 Wrzesień 2009 szpak już dał plamę trochę komentarze Szpaka i Szaranowicza są beznadziejne. W ogóle nie pokrywają się z tym co się dzieje na boisku. O i ile lubię słuchać obu Panów na żywo to w grze wypada to bardzo blado. Muszę sprawdzić czy gdy się wybierze język angielski na starcie to czy komentarz też jest po angielsku. Ehh stare dzieje kiedy słuchałem Johna Motsona i Andyego Graya w FIFA98. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ch3rrY 21 Napisano 30 Wrzesień 2009 komentarze Szpaka i Szaranowicza są beznadziejne. W ogóle nie pokrywają się z tym co się dzieje na boisku. O i ile lubię słuchać obu Panów na żywo to w grze wypada to bardzo blado. Muszę sprawdzić czy gdy się wybierze język angielski na starcie to czy komentarz też jest po angielsku. Ehh stare dzieje kiedy słuchałem Johna Motsona i Andyego Graya w FIFA98. No mnie też to denerwuje ale z kolei grając ligę Polską (ja gram :P) na ang komentarzach, to trochę psuje się klimat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pchylin 11 Napisano 30 Wrzesień 2009 No dobra, kogo dodać do friends bo mam ochotę na grę online Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 12 Napisano 30 Wrzesień 2009 ponowie moje pytanie, może ktoś już coś wie na ten temat? i jeszcze drugie pytanie dt trybu "wirtualna gwiazda". Nie wiem dlaczego moje statystyki się nie odkladaja. Zrobiłem sobie postać, uploadowalem swoje fotki na www, zapisalem sie do Legii na srodek ataku - gram, zdobywam gole a gdy wchodze w statystyki to wszędzie same zera. Liczba goli 0, Liczba meczów 0, wygrane 0, przegrane 0 etc. w jakim trybie gry statystki 'naszego' gracza będą sie zapisywac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lllll5 0 Napisano 30 Wrzesień 2009 Witam! A czy dalej tak jak w demie bramkarze wychodza do sytuacji sam na sam i da sie latwo lobem strzelic bramke? Bo to w sumie jedyna rzecz, ktora mnie draznila w demie. Wie ktos moze czy dzisiaj fifke mozna kupic w krakowie bo wczoraj bylem w saturnie, empiku i dzwonilem do media i nigdzie jeszcze nie bylo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 12 Napisano 30 Wrzesień 2009 BTW: pochwalę się jakiego 'wyrokowca i bandziora' zrobiło ze mnie EA :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pchylin 11 Napisano 30 Wrzesień 2009 Witam! A czy dalej tak jak w demie bramkarze wychodza do sytuacji sam na sam i da sie latwo lobem strzelic bramke? Bo to w sumie jedyna rzecz, ktora mnie draznila w demie. Wie ktos moze czy dzisiaj fifke mozna kupic w krakowie bo wczoraj bylem w saturnie, empiku i dzwonilem do media i nigdzie jeszcze nie bylo? Generalnie to SI zawodników i bramkarzy jest większe niż w demie. Owszem można nadal lobować bramkarza, ale jest to teraz trudniejsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
protason 0 Napisano 30 Wrzesień 2009 BTW: pochwalę się jakiego 'wyrokowca i bandziora' zrobiło ze mnie EA :biggrin: Nie miałeś problemów technicznych podczas ostatniej fazy generowania twarzy ? Ja próbuję od 2 dni stworzyć siebie ale wywala błąd na końcu <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 12 Napisano 30 Wrzesień 2009 Nie miałeś problemów technicznych podczas ostatniej fazy generowania twarzy ? Ja próbuję od 2 dni stworzyć siebie ale wywala błąd na końcu <_< miałem, wywalało błąd - musiałem poprawić rozmieszczenie tych zielonych krzyzykow i za drugim razem było już ok. 24 minuty generowało sie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ch3rrY 21 Napisano 30 Wrzesień 2009 BTW: pochwalę się jakiego 'wyrokowca i bandziora' zrobiło ze mnie EA :biggrin: Kazior a weź mi powiedz taką rzecz. Czy żeby załadować swoją fote, musiałeś skorzystać z kamerki do ps3, czy da się wrzucić to poprzez normalne zdjęcie i pc? W zasadzie prosiłbym o opisanie tego :P Ej. zauważyłeś że jak wchodzisz w tryb menadżera to możesz zmienić nazwę stadionu i sam jego wygląd? Football stadium (czy jakoś tak) jest bardzo podobny do nowego Ł3? :D ja już zmieniłem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dreamotron 2 Napisano 30 Wrzesień 2009 Czy ktoś z posiadaczy nowej Fify może mi powiedzieć na ile osób można organizować turniej z żywymi "graczami". Niestety w poprzedniej części można było grać tylko we czterech:/ Zmieniło się coś?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 12 Napisano 30 Wrzesień 2009 Kazior a weź mi powiedz taką rzecz. Czy żeby załadować swoją fote, musiałeś skorzystać z kamerki do ps3, czy da się wrzucić to poprzez normalne zdjęcie i pc? W zasadzie prosiłbym o opisanie tego :P Ej. zauważyłeś że jak wchodzisz w tryb menadżera to możesz zmienić nazwę stadionu i sam jego wygląd? Football stadium (czy jakoś tak) jest bardzo podobny do nowego Ł3? :D ja już zmieniłem :D fotki (dwie) od przodu i z profilu ładuje sie przez stronke http://www.easportsfootball.co.uk/ - tam masz całą instrukcję co i jak. co do stadionów to dokładnie :) ustawiłem taki, który bedzie najbardziej przypominał Ł3 (nie pamietam w tej chwili czy jest to wlasnie 'football stadium' czy cos innego). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mdag 4 Napisano 30 Wrzesień 2009 fotki (dwie) od przodu i z profilu ładuje sie przez stronke http://www.easportsfootball.co.uk/ - tam masz całą instrukcję co i jak. co do stadionów to dokładnie :) ustawiłem taki, który bedzie najbardziej przypominał Ł3 (nie pamietam w tej chwili czy jest to wlasnie 'football stadium' czy cos innego). ze zmianą nazwy stadionu w trybie menadżerskim fajna sprawa, już w piątek (a może wcześniej) Arka wraca na Ejsmond Park ;) Kazior, mam pytanie co do zdjęcia, czy tą operację z uploadem fotki można zrobić wiele razy (ewentualnie wycofać) czy raz i koniec ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 12 Napisano 30 Wrzesień 2009 Kazior, mam pytanie co do zdjęcia, czy tą operację z uploadem fotki można zrobić wiele razy (ewentualnie wycofać) czy raz i koniec ? nie wiem na 100%, ale wydaje mi się, że mozna wiele razy. najgorsze jest to, że wizerunek ze stronki nie jest dokładnie taki sam jak w samej grze. kolejnosc jest taka: robimy swoj wizerunek na stronce a potem sciagamy go w samej grze. I wtedy wlasnie okazuje sie, ze nasz pilkarz ma twarz nieco inna niz ta, ktora wyszla z generatora ze stronki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach