Skocz do zawartości
cwir

Battlefield: Bad Company 2

Rekomendowane odpowiedzi

Padłem na kolana!

Nowości:

- M14

- G3

- Garand

- HinD

w nic innego na konsoli grac nie będę ;) Zakochałem sie w lekkich tankach ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak widać wszyscy wypowiadają się dobrze o demie najnowszej produkcji DICE. Szkoda, że ja sobie go na razie nie ściągnę - brak internetu na konsoli, musiałem zmienić dostawcę od internetu i router nie pasował. Tylko czekać do premiery.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak widać wszyscy wypowiadają się dobrze o demie najnowszej produkcji DICE. Szkoda, że ja sobie go na razie nie ściągnę - brak internetu na konsoli, musiałem zmienić dostawcę od internetu i router nie pasował. Tylko czekać do premiery.

Moze jakiś kolega ma dostęp do internetu? Napewno ktos sie ucieszy jak wpadniesz do niego z konsola ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O ile po becie moje wrazenia byly cholernie negatywne, to po demie jestem po prostu kupiony przez DICE, bye bye Modern Warfare 2, nowe Bad Company jest po prostu obledne, duzo miodu, ciekawych sytuacji, fajnej gry zespolowej (pod warunkiem ze gra sie w 4 bo na randomowych graczy nie ma co liczyc) oraz wspanialego klimatu. Dodatkowo oprawa graficzna (dobra, i tylko dobra :) ) caly ten sprzecior jaki mamy do dypozycji zasluguja rowniez na pochwale, wszystko poprawione wzgledem BC1 - tak powinien wygladac prawdziwy sequel, pod kazdym wzgledem lepszy i nie pozostawiajacy zadnych watpliwosci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze jakiś kolega ma dostęp do internetu? Napewno ktos sie ucieszy jak wpadniesz do niego z konsola ;)

Raczej bym nie ryzykował, ściągnę podczas ferii u kuzyna. Czy demo ma jakiś termin ważności?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Demko zassane i dzisiaj będę testował.Jakby co Psn id Komacz. :)

Headset jest :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a nie wywala co jakis czas z gry i dupa zbita-pewnie jakies porty ale nie mam pewnosci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej bym nie ryzykował, ściągnę podczas ferii u kuzyna. Czy demo ma jakiś termin ważności?

Nie sądzę, w końcu to nie są beta testy. To po prostu zwykłe demo multi, które zawsze będzie można ściągnąć z PSN, no chyba, że o czymś nie wiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 pytanie do was - grałem przez 5h w demko i odkryłem only Scara i Shotguna dla inzyniere a non toper bylem 2 lub 1 w scorebordzie , czy w demie jest ograniczona ilosc broni ? , to ze celownikow sie nie odkrywa to wiem , ale czy tak samo jest z broniami ?:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Demko sciagnelo mi sie po 40 minutach. Szybko odpalilem i...poczułem sie jak w domu. Tzn. nie jak w becie tylko jak bc1. Szybki rajd po obrzezach mapy do pierwszej skrzyni, podlozenie ladunku, kampowanie w kącie lub za schodami na pietrze, BUM i bieg do nastepnego celu :D 5 skrzyn rozwalonych i...potem mama zawolala mnie na jajecznice i musialem zgasic konsole :D Miod, miod, miod. Wlasnie tego sie spodziewałem po dwójce. W stosunku do bety z tego co zauwazylem zmniejszyla sie sila razenia broni tzn. chyba trzeba troche wiecej wpakowac ammo aby zabic przeciwnika. No i chyba wrocila ta "ziarnistosc" grafiki jaka znamy z pierwszej czesci. Najwazniejsze jednak jest to, ze jest zero lagow, wszystko mega plynnie. Warto bylo olac mw2 i czekac na bc2. Po krotkiej sesji z demem jedyne co mnie troche razi to jednak grafika. Moglabyc ciut lepsza w sensie wyrazniejsza bo np. jak przeciwnik stał na tle drzew to trudno bylo go dostrzec bo sie zlewał z tłem. Byle do marca.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

własnie sciągam demo i niemoge sie doczekac mam nadzieje ze sie niezawiode :D a to jest demo takie ze jak jeden raz odpale gre to potem juz niemoge ? sorry ze tak zatajniam ale nie jestem najbardziej w tym obcykany ;d

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak demo jest wazne do 25 lutego

1 pytanie do was - grałem przez 5h w demko i odkryłem only Scara i Shotguna dla inzyniere a non toper bylem 2 lub 1 w scorebordzie , czy w demie jest ograniczona ilosc broni ? , to ze celownikow sie nie odkrywa to wiem , ale czy tak samo jest z broniami ?:)

Tak w demie sa tylko 2 bronie do odblokowania [wszystkie masz pokazane w menu głównym weapons & gadgets] czy jakoś tak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chętnie zagram online w demko. Zainteresowanych proszę o zaproszenie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak demo jest wazne do 25 lutego

Tak w demie sa tylko 2 bronie do odblokowania [wszystkie masz pokazane w menu głównym weapons & gadgets] czy jakoś tak.

dzięki za odpowiedź

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam no mnie jak narazie bardzo sie demko podoba od czasów bety troche sie pozmieniało na lepsze ale dalej pozostaja pewnie kwestie napewno jesli chodzi o te postrzepione tekstury szczególnie cieni nigdy przesadnie niezwracałem uwagi na grafike w grach ale to az razi po oczach.

No i druga kwesta jesli chodzi o brak mozliwosc połozenia sie jest tylko kucniecie no tego tu juz wybaczyc niemozna :) i czasem troszke animacja zwolni ale to pewnie przez lagi i duzy chaos na ekranie

Ogólnie gra mi sie bardzo przyjemnie niewiem jak w tym porównaniu wypadła wersja na x360 czy lepiej czy gorzej ale napewno niepomine tej gry w mojej kolekcji bo od zawsze jestem wielkim fanem serii Battlefield :)

Jesli ktos jest chetny pograc to moze spokojnie mnie dodac do listy bo bede napewno czesto spedzał kazda chwile z tym demem a w puzniejszym czasie z pełna wersja Pozdrawiam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te wozy opancerzone to czyste złoto, dobrze manewrując tym ustrojstwem można załatwić ładnie czołg a o piechocie nie wspominam nawet (bawiłem się z kotka i myszkę z jednym delikwentem, zostałem trochę za akcją i patrzę że taki wóz stoi, podjechałem, załatwiłem od tyłu czołg, całe zaplecze mechaników i żołdaków za nim i + 500 punktów w minutkę). Niestety, moja przygoda ze śmigłowcem zakończyło się po kilku sekundach na drzewach a drugi raz nie dane mi było do niego wsiąść. Klasy świetnie zbalansowane chociaż mam wrażenie jakby mechanik trochę osłabł w stosunku do bety.

Gra mi się o 100% fajniej niźli w Modern Warfare 2 gdzie nie liczyły się umiejętności i doza taktyki a liczyło się strafe'owanie i bieganie.

Szkoda tylko że nie kupię podczas premiery...Heavy Rain czeka. Szkoła także ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No my jestesmy wlasnie po graniu w 4 osobowym skladzie forumowiczow :) Bylo kozacko, jednak podstawo tutaj to gra zespolowa ( jezeli jej nie ma to owszem chaos ) Ale co na wielki plus HS - działaja wysmienicie , tworzenie druzyny bez najmniejszego problemu -> Jazda w jednym czolgu bezcenne :) Mam tylko nadzieje ze moze powstanie jakas liga klanowa czy inny system ladderowy. Wszystkim ktororzy jeszcze nie maja demka goraco polecam !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i druga kwesta jesli chodzi o brak mozliwosc połozenia sie jest tylko kucniecie no tego tu juz wybaczyc niemozna :)

Zobacz jak teraz sniper sobie kucnie w krzaczku, to go w ogole nie widac. Wyobraź sobie że taki sobie sie położy. Wszyscy by tylko kampili tak jak w MAGu. Teraz jest ok ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

cod miod malina, najlepsza gra sieciowa.

Edytowane przez snosch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zagralem doslownie jedna gierke (bo mam gosci w domu) i z bananem na twarzy odliczam godziny do Soboty kiedy goscie odleca :)

MW2 moze se swoje multi o dupe rozbic za przeproszeniem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to w tej grze sie zakochalem juz od bety, a demko jest jeszcze lepsze. Darowalem sobie MW2 i chyba dobrze bo z ta gra spedze naprawde duzo czasu (tryb Rush-KOZACKI). Nie mialem jeszcze okazji polatac smiglowcem i jestem ciekawy jak to wyglada, ale jeszcze bedzie okazja bo dopiero co dwie rundki zagralem.

Jak cos to dodawac do znajomych, chetnie pogram ;) (PSN: LosDejfidos) HS jeszcze nie mam ale specjalnie do tej gry kupuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zobacz jak teraz sniper sobie kucnie w krzaczku, to go w ogole nie widac. Wyobraź sobie że taki sobie sie położy. Wszyscy by tylko kampili tak jak w MAGu. Teraz jest ok ;)

To juz nawet o kampienie niechodzi bo brzydze sie kamperstwem :) ale np. przy ostrej zadymie jak niemasz zabardzo wysokiego murka zawsze sie kładłem zeby osonic sie od kul zeby potem szybko wstac i uciekac gdzie pieprz rosnie tego mi troszke brakuje no ale nic trzeba bedzie przywyknac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja troche sobie polatałem śmigłowcem i powiem wam, że miodnie jest. Siedział ze mną jeden delikwent na działku i razem sialismy zniszczenie na mapie, dużo lepiej się broniło ze wsparciem z powietrza. Sterowanie nie jest w tym przypadku trudne, elegancko skręca i nie ma niekontrolowanych wzlotów czy upadków. Świetna sprawa jak dla mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście też pogrywam w Demko i jest wyśmienicie jednak boli mnie ze mogą ze sobą rozmawiać tylko 4 osoby...Mam wielu znajomych i 8 nawet by sie znalazło do gry a taka rozmowa już jest bezcenna wiec wg mnie 4 to za mało choć teżgdyby było pewnie więcej byłby chaos jakby wszyscy na HS się darli "Za tobą!!"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie jak to jest od czego zależy, że mogą rozmawiać akurat te a nie inne 4 osoby?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.