Skocz do zawartości
cwir

Battlefield: Bad Company 2

Rekomendowane odpowiedzi

ok wlasnie udalo mi sie zdobyc klucz do gry :) tylko musze poczekac do godz 23 zeby go zobaczyc :P dziwne te Niemieckie przepisy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem jak Wy ale ja mam problem z zalogowaniem sie na ta strone niemiecka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem jak Wy ale ja mam problem z zalogowaniem sie na ta strone niemiecka...

Pewnie zbanowali Ci konto :whistling:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja wpisywalem dokladnie te dane co wczesniej i pojawil sie komunikat ze nie zgadzaja sie z data urodzenia (cokolwiek to znaczy) i lipa :/ wiec jak ktos ma wiecej i sie ze mna podzieli kodem to moge zaoferowac wdziecznosc :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie nie, konta nie zblokowali, udalo mi sie zalogowac ale nr dowodu ktory wpisuje (i to jest chyba ten co wpisalem przy kupnie) nie zgadza sie.... ;/ jak ktos ma jeszcze jakies pomysly to slucham ;p (Nie pamietalem co wpisalem ale przegladarka mi zapisala co wpisywalem w te pola a i tak mowi ze niby zly ;/)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam dokl to samo.... zapamietalo mi niby wszystkie nr, a jak je wpisuje to pisze, ze zle... no i mam zablokowane konto na 24h :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mi zadne kody nie dzialaja, wpisuje na us i eu kontach i ciagle nie akceptuje, a dostalem swoje na wylacznosc kody wiec nie wiem o co kaman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja cos czuje ze szwaby zrobily po prostu wala. Dostali iles tam (malo) kodow, zareklamowali sobie strone a potem dodali idiotyczne sprawdzanie numeru dowodu (ktore jestem na 90% pewny ze wpisalem dobrze) i generalnie caly ten ich system wysylania kodow tak utrudnili i klody pod nogi powrzucali ze ludziom sie odechciewa probowac. A konto u nich zostaje. Likwiduje tam konto i nigdy wiecej nie chce widziec ich nazwy.. <_<

I skladam wlasnie pre-order na gre :)

BTW: OD TEJ PORY POSTY W KTORYCH SIE PROSI O KODZIK DO BETY JAK KTOS MA BEDA USUWANE!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak cche zagrać, to jest napisane że nie wyszukano żadnego meczu :confused:

Ale leaderboardy juz są, więc może za godzine, lub dwie będzie już wszystko grało :)

Edytowane przez rivel88

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zobaczymy 19 czy działa ten kod z fileplanet. Z innych serwisów kody działają <_<

Mi kodzik z Fileplanet nie dziala ani na koncie US ani na EU.

BTW ile czekaliscie jak ktos zamawial na kodzik z Ultimy czy sklepu PSX Extreme? Bo cos czuje ze ultima w kulki sobie leci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BTW ile czekaliscie jak ktos zamawial na kodzik z Ultimy czy sklepu PSX Extreme? Bo cos czuje ze ultima w kulki sobie leci.

Sprawdz czy pisze dokladnie kiedy wysylaja kody. Ja zrobilem preorder w GAME w Anglii i potem dopiero doczytalem ze kody wysylaja tylko w Poniedzialki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dostałem kod z Ultimy, i czekałem na niego chyba z 5 dni, ale pre-ordera złozyłem chyba 2 tygodnie temu. Kod oczywiście działa.. ale serwery - nie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czekałem 1 dzień z Ultimy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czekałem 1 dzień z Ultimy

Porada dla ultimowców . Wyślijcie maila z zapytaniem co z tym kodem to będzie szybciej. ja wysłałem maila o 16 a przed 17 miałem już kod na skrzynce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sadzac po plusach a czasie napisania tego posta, kodow pewnie juz za chwile nie bedzie ^^ ...

btw. panowie, wiadomo moze kiedy serwery rusza ? bo obecnie mozna sobie w nosie podlubac a nie pograc z tego co czytam, gdyby ktos znalazl info kiedy wszystko bedzie grac, niech da znac.

Edytowane przez AlucardMZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oddam kilka działających już kluczy, proszę pisać na priv. Jedyne co chce w zamian to plusa przy tym poście.

W godzinkę rozeszło się 15. Teraz już nikt się nie zgłasza, zostały mi z 4.

Gratuluje moderatorowi "ćwir", dorwał kod jako pierwszy :D

To dla Ciebie gratulacje, ze sie podzieliles kodami (jeszcze do tego na EU) !

To kiedy wystartuja serwery bo szczerze to sie juz doczekac nie umie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Duszol_PL, doprawdy nie sadzilem ze tak mnie ktos dzis uraduje :) oby serwery dzialaly, z tego co czytam to jakiees problemy sa. Jednak demko sie zasysa i to mnie cieszy :)

Dzieki raz jeszcze chlopie ! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również ślę podziękowania dla Duszola. Beta już się kończy ściągać. Jako, że dostałem kod na UE to został mi jeden na US. Kto chce go wziąć pisać, kto pierwszy ten lepszy.

Heh duże zapotrzebowanie na kod :P Poszedł zaraz o 16.

Edytowane przez szymuR93

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już gram!

Pierwsze wrażenie spoko.

Grafika jak na fps w multiplayer daje rade.

Poprawili i to sie chwali kierowanie czołgami. Jest bardzo intuicyjne.

Rozpier.... budynków przy pomocy artyleriii wygląda kozacko.

Samo sterowanie wydaje się być trochę niedopracowane, chodzi mi o czułość. Poprawił bym to. Pewnie się gdzieś to da zrobić ale nie mam na razie czasu.

Aha i nie ma lagów !!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O jak ja sie ciesze ze nie zmarnowalem pieniedzy na MW2 :)

BC2 to jest to, fantastyczna lokacja (dostepna w demku), duza przestrzen. Fajnie mozna sie chowac snajperem za kamieniami po bokach mapy. Czulosc celowania i ruchu jest dla mnie odpowiednia. Ladnie celownikem nadaza sie za obranym celem. Fajnie ze nie trzeba oddawac pol magazynka by kogos zlikwidowac, celne kilka strzalow i po sprawie. Wszystko kozak, wciaga niesamowicie.

Do zobaczenia na serwerze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.