LONG3r 73 Napisano 26 Kwiecień 2013 (edytowane) Ja bym chciał by wsparli pucharki w nowej generacji. W starych grach za "znajdźki","pucharki" dostawało się jakieś nagrody typu: urywek z filmy, tapetę itp. Tu mogli by dawać za zebranie konkretnej liczby bądź wszystkich kolorków pucharków jakieś nagrody: Bo im się chce to robić :D W edycji HD The Ico & SotC były kody na dwa motywy w menu PS3. Już wolę coś takiego, a nie za młócenie w daną grę 30h. Edytowane 26 Kwiecień 2013 przez LONG3r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawciu199722 16 Napisano 26 Kwiecień 2013 Mogły by być jakieś DLC za to że ktoś zrobi np. platyne. Ale patrząc na to co się dzisiaj dzieje to bym się tego nie spodziewał :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 27 Kwiecień 2013 Pewnie DLC nie dadzą ale nie pogradziłbym jakimiś popierdółkami typu motyw albo avatar za zdobywanie platyn...jeszcze jakby tych rzeczy nie można było kupić to w ogóle... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawciu199722 16 Napisano 27 Kwiecień 2013 (edytowane) No fajnie by było jakby były możliwe do zdobycia tylko przez np. zdobycie platyny. Ale w to też wątpię. O ile są szanse na to że takie coś dadzą to na pewno będzie można to jakoś kupić. Jak zawsze: nie potrafisz czegoś zdobyć, to zapłać. Niedługo już trofeów nie trzeba będzie zdobywać bo będzie można je kupić. Edit: dzięki Laciata ;D Edytowane 28 Kwiecień 2013 przez pawciu199722 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laciata 2 Napisano 27 Kwiecień 2013 Niedługo już trofeów nie trzeba będzie kupować bo będzie można je kupić. Chyba miałeś na myśli, że trofeów nie będzie trzeba zdobywać ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaszWro 76 Napisano 27 Kwiecień 2013 Na żaloboxie podobno za punkty zdobyte za osiągnięcia można coś kupować w sklepie . Konsoli nigdy nie miałem , ale tak słyszałem , nie wiem na ile to prawda . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaaV 93 Napisano 28 Kwiecień 2013 Na żaloboxie podobno za punkty zdobyte za osiągnięcia można coś kupować w sklepie . Konsoli nigdy nie miałem , ale tak słyszałem , nie wiem na ile to prawda . oni mają zamiast waluty M$ Pointy, i jak Ty kupujesz np. 100zł zdrapkę to oni np. 3200M$P; a za trofiki dostają też te punkty = 10, 30, 50? jakoś tak, i w sumię jak przejdziesz 10 gier to spoko możesz sobię 1 z ich stora kupić :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 28 Kwiecień 2013 (edytowane) oni mają zamiast waluty M$ Pointy, i jak Ty kupujesz np. 100zł zdrapkę to oni np. 3200M$P; a za trofiki dostają też te punkty = 10, 30, 50? jakoś tak, i w sumię jak przejdziesz 10 gier to spoko możesz sobię 1 z ich stora kupić :) WTF?? nie mylcie microsoft points z gamerscore. Za to nie kupisz żadnej gry! ich (G) mają takie same zastosowanie jak Trofea w PS3, bo sony wzięło to od konsoli MS. Edytowane 28 Kwiecień 2013 przez AXA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 28 Kwiecień 2013 Te punkty nie mają nic wspólnego z tymi za kasę. Te tak samo jak trofea, zbierasz i nic za nie nie ma. Jedynie jakieś badziewie dla tego avatara całego chyba. Ale o jakimkolwiek contentcie za kasę nie ma mowy. M$ by się chyba zesrał jakby coś oddał dobrowolnie za darmo. Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaaV 93 Napisano 28 Kwiecień 2013 to osrry, info było tylko z tego co tam słyszałem od kumpli co mają xo, mój błąd ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 1 Maj 2013 Właśnie zdobyłem trofeum "Na szczycie" (Zdobądź pierwsze miejsce w rankingu). Miałem ułatwione zadanie, gdyż na początku każdego miesiąca rankingi się zerują. Więc jakby ktoś miał problemy ze zdobyciem tego trofika, to spróbujcie na początku każdego miesiąca o 11-12, to raczej na pewno wpadnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
c0r 29 Napisano 2 Maj 2013 jest ktoś chętny na trofea zombie w black ops 1? Mój psn poniżej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kabosh 3 Napisano 3 Maj 2013 Potrzebuje pomocy w trofeach z : - Dead Rising 2 off the record - James Bond 007 Blood Stone - Singstar (min 10 osóB) -Far Cry 2 -Wolnfenstein - Max Payne 3 -GTA 4 No i to tak mniejwięcej wszystko, chociaz pewnie znalazloby sie cos jeszcze. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 4 Maj 2013 Przed momentem w końcu zdobyłem swoją pierwszą platynę, BioShock Infinite. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
c0r 29 Napisano 4 Maj 2013 Gratuluję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 4 Maj 2013 Gratki. Ja jestem blisko swojej 8, w Move Fitness. Tylko te codzienne cele... To będzie najdłuższe :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alien666 121 Napisano 4 Maj 2013 Przed momentem w końcu zdobyłem swoją pierwszą platynę, BioShock Infinite. Pierwsza smakuje najlepiej. Gratuluję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 4 Maj 2013 Czy ja wiem, 80 też była smakowita :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 4 Maj 2013 U mnie najbardziej smakowite były 4 i 5 platynka. Sports Champions 2 i Ratchet All 4 One :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 4 Maj 2013 Przecież to się samo wbija, jeśli już machasz pałą to chociaż zrób w Sports Champions 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzmiwtrzcinie 317 Napisano 4 Maj 2013 Ja uzbierałem 38 niebieskich pucharków, najbardziej dumny jestem z kolekcji Bioshocków (wszystkie 3 części), potrójnej platyny w Demon's Souls, i 100% (podstawka+wszystkie dlc) w Fallout New Vegas. Niby taka pierdółka te trofea, ale skutecznie motywują do wyciskania więcej z gier. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 4 Maj 2013 Przecież to się samo wbija, jeśli już machasz pałą to chociaż zrób w Sports Champions 1 Może i samo się wbija, ale grało mi się w te gry bardzo przyjemnie ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wh1sky 2 Napisano 4 Maj 2013 A mi dobrze smakowała ostatnia wbita platynka, czyli THPS HD... z jednej strony trochę skilla trzeba, z drugiej nie ma takich poranionych akcji, jak 10 wyzwanie bogów w pierwszym GoW. Według mnie bardzo dobrze wyważone platynowe trofeum (gdyby nie mała ilość ludzi na multi, bo jak w końcu na kogoś trafiłem, to pierwsze co poprosiłem o pomoc w nabiciu tego, bo zwyczajnie nie ma w kim zazwyczaj). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andreios 10 Napisano 5 Maj 2013 Skończylem Prince of Persia piaski czasu i ominąłem bodajże dwa sands clouds i trzeba będzie jeszcze raz pyknąć:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 5 Maj 2013 Hehe, takie momenty są wkurzające ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach