Skocz do zawartości
Patricko

Trofea

Rekomendowane odpowiedzi

No a ja mam ikonkę Singstara, i dla równowagi nie mam ikonki Youtube...

Singstara wywalić nie mogę, a Youtuba zainstalować (zmiana konta, przelogowanie na inny rejon, uruchomienie Home - nic nie pomaga)

Jestem ciekaw czy gdybym nie miał włączonego "autoupdejta" to też by mi tego singstara zainstalowało (?)

Edytowane przez HarDy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie zaisntalowaloby by Ci singstara ale tez nie zainstalowaloby nowego softu = nie mialbys psn'u = nie mialbys trofikow, multi w grach, znajomych itp. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam w zwyczaju przeżywania platyn w ale tą w GT5 trzeba :) Udało się w końcu ją ogarnąć :D Nawet nie chce wiedzieć ile godzin na to zeszło. Na pewno do GT5 wrócę ale na razie odwyk.

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

patrzac na to , ze premiera byla ponad 2 lata temu to pewnie z 1000 godzin w to grales...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co to za trofea w MW2? Jeśli Spec Ops, to mógłbym pomoć. Już dawno zdobyłem tam platynę, ale lubię tę grę. Pisz: przemo017

Patricko - gratulacje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spec Opsy mi zostały tylko, dzisiaj coś tam troszkę też pograłem, została jeszcze połowa jakaś. Już bym miał dawno platyne, ale coś mi się z savami stało i od nowa musiałem grać. Jak coś dam Ci znać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W końcu po dłuższym czasie zawziąłem się, ukończyłem Darksiders i platyna nr 9 wpadła ;]

Edytowane przez AXA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

God of War: Wstąpienie platyna nr 2.

Banalna. Grałem od razu na hardzie. Winda zero problemu, przeszedłem za pierwszym razem. Namęczyłem się sporo z ostatnim bossem, dopóki nie odkryłem, że trzeba nawalać, aż naładuję się R3 a później to dwa strzały i ta latająca pierdoła znika.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi wpadła platyna w Władca Pierścienia: Wojna na Północy; gdyby ta gra nie była tak cholernie zbugowana to zdobycie platyny było by spacerkiem przez park, niestety błędy powodują, że jest to katorga... :wacko:

Wysyłane z mojego Nexus 7 za pomocą Tapatalk 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A mi wpadła platyna w Władca Pierścienia: Wojna na Północy; gdyby ta gra nie była tak cholernie zbugowana to zdobycie platyny było by spacerkiem przez park, niestety błędy powodują, że jest to katorga... :wacko: Wysyłane z mojego Nexus 7 za pomocą Tapatalk 2

Możesz rozwinąć? dlaczego, jakie błędy, bo kiedyś zagram to wolałbym się przygotować :happy:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz rozwinąć? dlaczego, jakie błędy, bo kiedyś zagram to wolałbym się przygotować :happy:

looknij do tematu tej gry, 10 strn o bugach ;>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Jakieś rady jak zrobić to trofeum z gry LoTR: War in gthe North??

Strength of Our Alliance

Slay one enemy together with 2 other players.

pozdrawiam i dzięki za rady :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musisz znaleźć 2 graczy i jednocześnie we trzech nacisnąć :triangle: gdy nad wrogiem pokaże się żółty trójkąt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

uuu to będzie trudne na randomie :( A pozatym zero komunikacji głosowej, więc nawet na randomie się nie ugadam z nikim :( Lipa jednym słowem :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak znajdziesz jeszcze jedną osobę to mogę pomóc, damy rade i bez headseta ja nie mam i zrobiłem to trofeum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A swoją drogą BARDZO niedoceniona gra... Gra się naprawdę miło :) Ale wykonanie kiepskie, grafa, animacje no i BUGI :P Ale sama gra BARDZO POZYTYWNIE mnie zaskoczyła :P

EDIT: Ja to wątpię czy 3 osobę znajdę :P

Edytowane przez Lambert PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Chciałem zapytać czy wiadomo coś już w sprawie dodania obsługi trofeów w grach sprzed "ery trofeów". Był taki news kiedyś na stronie głównej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam za wtrącanie się, ale szukałem info i nie znalazłem.

Wymieniałem kilka dni temu dysk w swojej konsoli. Po wgraniu wszystkiego z powrotem wszystkie trofea są tak jak były, ale jak włączam np grę Gran Turismo 5 pierwszy raz po wymianie dysku. Trofea zaczęły wpadać drugi raz na moje konto po kolei, jak tylko włączyłem grę. Problem w tym że nie wszystkie mi wpadły w tych co miałem wcześniej. W spisie moich trophy w XMB widnieją te które zdobyłem wcześniej (79%) a w grze GT5 nie wszystkie "wskoczyły" mi drugi raz. W profilu w grze jest ich zaledwie 40% Nie wiem których mi teraz w grze brakuje skoro w spisie w meny ps3 mam te moje 79% a w grze ich widocznie nie ma skoro w profilu jest 40% Nie wiem jak to wpłynie na platynę. Na fb pojawiły się posty o zdobyciu tych 40% które mi wskoczyły. W GTA4 też miałem podobną sytuację, innych gier jeszcze nie uruchamiałem po wymianie dysku. Da się jakoś w grze zaktualizować listę z tą z menu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To samo. Synchronizowałem i przed wymianą dysku i po.

Nieaktualne... Włączyłem grę następnego dnia i wszystko wróciło do normy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe jak będzie wyglądać sprawa z pucharkami tych samych gier na PS3 i PS4.

Np. Diablo, albo Destiny. Logicznie myśląc to powinny być 2 odrębne kategorie na to wszystko, tak jak jest z Vitą i PS3 teraz.

Pytanie czy puchary będą takie same, czy będą inne na różnych platformach.

Tak patrząc na możliwości PS4 to nie zdziwię się jak zamienią/dodadzą kilka pucharków związanych z możliwościami DualShocka, czy coś w tym stylu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja myślę, że raczej nie będą się specjalnie starać i dadzą takie same. Tak generalnie wg. mnie za te same tytuły na oddzielnych platformach nie powinni dawać dwóch również osobnych platyn. Chociaż to dobry sposób na zarobienie kasy na jakimś fanatyku, co kupi specjalnie tytuł dwa razy, żeby mieć dwie osobne platyny. Tak jak w przypadku tych dziwaków co kupują wersje US I EU z osobnymi platynami.

Edytowane przez Kebz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym chciał by wsparli pucharki w nowej generacji. W starych grach za "znajdźki","pucharki" dostawało się jakieś nagrody typu: urywek z filmy, tapetę itp. Tu mogli by dawać za zebranie konkretnej liczby bądź wszystkich kolorków pucharków jakieś nagrody: tapety, motywy, avatary idt. Byłoby ciekawiej i ludziska chętniej by się bawili w wyłapywanie ich. Wszystkie brązy - unikalna tapeta, wszystkie srebra- unikalny motyw,wszystkie złote - awatar, platyna- unikalny dynamiczny motyw, unikalny filmik, zniżka na ścieżkę dźwiękową z gry. :D

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi