TRaCeGuitar 1141 Napisano 28 Czerwiec 2013 No to chyba nie pogra...ma kod do samej bety a nie do pobrania...no nic... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 28 Czerwiec 2013 W mailu powinny przyjść 2 kody: Beta Registration Code Trzeba: https://secure.square-enix.com/account/app/svc/ffxivbetatop?rgn=eu&lng=en Zarejestrować konto w Square Enix (podać pierwszy kod z maila) i zatwierdzić/upewnić się że jest włączona aktywacja usługi FFIV beta Zarejestrować się na forum graczy (powiązane z kontem Square Enix) oraz poniżej w tym samym mailu jest: PlayStation®3 Promotion Code Kod do PSN żeby pobrać plik klienta który już ma. Jeżeli konto istnieje to przejdźcie jeszcze raz sobie proces rejestracji i sprawdźcie czy czegoś nie pominęliście. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 28 Czerwiec 2013 No ok...a mogą grać dwie osoby na jednym koncie tak jak to jest z grami z pss ? Np: ona i jej chłopak ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 28 Czerwiec 2013 Jak w każdej grze online do której się zakłada konto jeżeli jedna osoba się zaloguje z jednego sprzętu to na drugim albo się już nie zaloguje albo wyrzuci pierwszą osobę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 28 Czerwiec 2013 No ok czyli zostaje im granie na dwóch konsolach w osobnym czasie... Dzięki za odpowiedzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 28 Czerwiec 2013 No ale nie da się raczej podzielić slotem bety tak jak grą z psn jeśli o to Ci chodzi. Jak dasz komuś passy do konta to będzie mógł ściągnąć tylko tego klienta a do ściągnięcia gry dalej będzie potrzebny registration code. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 28 Czerwiec 2013 To troche lipa...no nic...będą musieli poczekać do premiery z graniem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M4NG4N 4 Napisano 28 Czerwiec 2013 No to pograłem pare godzin, jest jeszcze przyjemniej niż tydzień temu. Zabrałem się za questy ostro i czyszczę każdą miejscówkę :P Godzine spędziłem na kupowaniu ciuchów i przebieraniu się... -.- Uzależnia bardziej niż simsy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 18 Lipiec 2013 Ok jedno pytanie...czy jak dostałem obecnie klucz do bety w fazie trzeciej, to będzie on też działał w fazie czwartej ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madrok 159 Napisano 18 Lipiec 2013 A faza czwarta nie jest otwarta dla wszystkich ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 18 Lipiec 2013 Aha...no chyba że tak...no nic to w takim razie do zobaczenia w Fazie IV ! :D Kiedy się ona konkretnie zacznie ? I niech moc będzie z wami...a nie czekaj to nie ta bajka XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hitokiri pl 89 Napisano 19 Lipiec 2013 Jako że oddałem swój klucz do bety i teraz żałuję ponieważ zainteresowanie tym tytułem rośnie w moich oczach chciałbym jak najwięcej dowiedzieć się o tej grze. Chętnie posłucham konstruktywnych opinii, warto inwestować w grę czy lepiej poczekać na np Elder Scroll Online Do dziś gram dość sporo w SW TOR i Guild Wars 2 ale mam chęć na coś "Finalowego". Czy to prawda że każda postać może w dowolnym czasie zmienić profesję za pomocą przebieranek w inne ciuszki. Brzmi to trochę kiepsko, jaki będzie sens tworzenia altów jesli nie będzie różnic między bohaterami (każdy może być każdym) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 20 Lipiec 2013 Witam Czy ktoś chce mnie uraczyć dostępem do bety?? :) Bo zainteresowanie ów grą nasila się z każdym dniem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 20 Lipiec 2013 Beta już jest zamknięta z tego co kojarzę :) więc zostaje czekać do fazy czwartej i grać wspólnie :) Na osłodę dam strój lightning z FFXIV ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LONG3r 73 Napisano 20 Lipiec 2013 Lightning jest tak rozchwytywana, że w XV będzie opcjonalnym bossem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 20 Lipiec 2013 (edytowane) A tak w ogóle...jak będzie faza czwarta to klient z trzeciej będzie działał normalnie czy znowu zacznie się patchowanie ? No i pytanie...czy już można ściągać klienta normalnie czy jednak dalej są beta keye potrzebne ? Edytowane 20 Lipiec 2013 przez TRaCeGuitar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyggi 56 Napisano 20 Lipiec 2013 Jeszcze jest sporo kodów na necie, na szczęście do PS3 się tak szybko nie rozchodzą :). Ja swój pobrałem z tej strony http://www.computerandvideogames.com/416801/free-final-fantasy-xiv-a-realm-reborn-beta-keys/ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 21 Lipiec 2013 Jeszcze jest sporo kodów na necie, na szczęście do PS3 się tak szybko nie rozchodzą :). Ja swój pobrałem z tej strony http://www.computerandvideogames.com/416801/free-final-fantasy-xiv-a-realm-reborn-beta-keys/ Chciałem uprzejmie podziękować :) Już zasysam grę :D Sprawdzę sam o co tyle szumu... A z FF to grałem tylko w FF7 i FF8 na PC na dodatek :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 21 Lipiec 2013 To możesz nie poznać tej gry ;D ponieważ najbardziej FFXIV jest wzorowany na FFXII i FFXI ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 21 Lipiec 2013 Pobrane zainstalowane i mam info, że muszę czekać do następnej bety, czyli chyba fazy 4 tak? I kiedy ona się zaczyna i ile trwa?? Dzięki za info jak coś :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 22 Lipiec 2013 (edytowane) Do premiery pełniaka jest jakiś miesiąc...więc beta będzie prawdopodobnie z dwa tygodnie przed premierą. EDIT: Cennik opłat dla tych co będą grali :) http://www.ffxivinfo.com/service.php Edytowane 25 Lipiec 2013 przez TRaCeGuitar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 1 Sierpień 2013 Double Posting i prawie archeologia :) SE udostępniło nowy bench połączony razem z kreatorem postaci :) http://na.finalfantasyxiv.com/benchmark/download/index.html Postać którą stworzymy później będzie można przenieść do gry...no i ta postać biega potem w benchu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 3 Sierpień 2013 Ultima ma w swojej ofercie abonament na 60dni Kosztuje jedynie 110zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 3 Sierpień 2013 Przesadzili wacka z ceną...normalnie wychodzi jakieś 80zł-90zł... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 3 Sierpień 2013 Ultima ma w swojej ofercie abonament na 60dni Kosztuje jedynie 110zł Chyba kogoś po@ebało ostro . Na początek to by jakoś ludzi zachęcili a później można $ kosić . Ach te SE, mi to ryba bo i tak nie kupię . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach