owca6666 0 Napisano 16 Luty 2009 Zakup PS3 + Google = ps3site :) Fajny klimat na forum panuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TToiletDucKK 3 Napisano 17 Luty 2009 Nie będę oryginalny - www.google.pl i temat dotyczący monitora/telewizora do PS3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enerv 0 Napisano 20 Luty 2009 Ja również jak koledzy wyżej - zakup konsoli plus rejestracja tutaj. Głównym celem rejestracji było uzyskanie informacji dotyczących konsoli i ogólnie zapoznanie się z wami. Klimat to podstawa, dlatego tu jesteśmy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Orłoś 0 Napisano 20 Luty 2009 Wyszukałem w Google zaraz po kupieniu PS3 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orka994 0 Napisano 25 Luty 2009 Znalazłem w googlach :) Zobaczyłem że jest dużo newsów na głownej stronie dodanych wiec sie zarajestrowalem :0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BeLiTh 0 Napisano 27 Luty 2009 (edytowane) Witam Ja szukałem informacji na temat PS3 ( www.google.pl ) w wynikach znalazłem tą stronę. Postanowiłem sprawdzić i ........ okazało się, że jest super, więc się zarejestrowałem :smile: Edytowane 27 Luty 2009 przez BeLiTh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nxtfun 2 Napisano 27 Luty 2009 A ja oryginalnie: Znalazłem takie jedno forum o ps3, ale nic ciekawego tam się nie działo. Ktoś założył temat: "Jakie inne strony o ps3 jeszcze znacie" czy coś w tym rodzaju. W ten sposób dowiedziałem się o tej stronce. Jak widać po powyższych postach ADMIN wybrał chyba najlepszą możliwą nazwę strony i forum. Czasem w wynikach google góruje nawet nad oficjalną stroną sony! :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
benito 0 Napisano 28 Luty 2009 Jeszcze zanim kupiłem Plejke , szukałem jakiegoś forum żeby się wszystkiego dowiedzieć. I wtedy wpisałem w Google : "PS3 forum ".I tak stałem się użytkownikiem tego forum :wink: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trixem 0 Napisano 5 Marzec 2009 dobre strony same przyciagaja:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomee 0 Napisano 6 Marzec 2009 Jakoś przypadkiem, trafiłem tutaj z innej strony :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kluha 2 Napisano 17 Marzec 2009 Ja trafiłem tu przez kumpla który gorąco polecał to forum.Wcześniej korzystałem z innej strony ale tamto forum umiera smiercią naturalna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 17 Marzec 2009 witam kluha xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AGArtha 786 Napisano 18 Marzec 2009 Ja trafiłam na forum przez mojego narzeczonego :) On należy do Społeczności tego forum od początku jak mamy Konsolę - ja od niedawna, jednak zdążyłam się tu dobrze zaklimatyzować :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kluha 2 Napisano 19 Marzec 2009 (edytowane) no witam pawlos dzięki za miłe przyjęcie :thumbsup: ,przyjmij moje zaproszenie bo już jakiś czas temu ci wysłałem a mam pare calaków do opublikowania :biggrin: Edytowane 21 Marzec 2009 przez arab Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 4 Kwiecień 2009 ja trafilem poprzez wpisanie ps3 w wyszukiwarce na g... i tak juz zostalem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lodecki 41 Napisano 10 Kwiecień 2009 Chyba podobnie jak wszyscy przez google ale zanim sie tutaj zadomowilem na stale to przegladalem dlugo newsy na ps3site uzekl mnie prosty wyglad strony i newsy dodawane :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
B!egan 24 Napisano 14 Kwiecień 2009 W moim przypadku nie było inaczej... Wójek gOOgle "PlayStation 3 Forum" i jestem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barti17 3 Napisano 18 Kwiecień 2009 Ja miałem podobną drogę co B!egan w dotarciu do tego forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qlon 4 Napisano 15 Maj 2009 szukalem informacji o ps3 :) googling i jestem ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qekon 0 Napisano 16 Maj 2009 Całkiem przypadkowo szukałem pewnych informacji jak podłączyć ps3 do internetu i co najlepiej zakupić do tego no i trafiłem tutaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal21 0 Napisano 19 Maj 2009 ja kupilem playstation 3 i mało o niej wiedzialem to w google wpisalem i tak sie tu znalazłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paco 0 Napisano 19 Maj 2009 (edytowane) kupilem corce konsole i jakos tak mnie wciagnelo....okazalo sie ze ps3 daje wieksze mozliwosci niz zwykla konsola, szperanie po sieci google power i znalazlem forum. swoja droga ciekaw jestem jaka jest srednia wieku na forum? Edytowane 19 Maj 2009 przez Paco Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arab 271 Napisano 21 Maj 2009 swoja droga ciekaw jestem jaka jest srednia wieku na forum? Z początku ograniczenie wiekowe i możliwość dokładnego sprawdzenia wszysktich rejestrujących się (ze względu na ich nieliczną liczbę) powodowała, że średnia oscylowała w okolicach 28 lat. Obecnie, mniej - ale odwiedzają nas również osoby >30. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pilch 0 Napisano 25 Maj 2009 trawilem tu bo tak chcialo przeznaczenie :PP czyli wyszukiwarka Google :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Julas1990 0 Napisano 8 Czerwiec 2009 reklama w Extremie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach