celticmurano 0 Napisano 11 Listopad 2009 google a jak by inaczej :) od ps1 jestem w temacie ( pamietam jak jedynka kosztowala w salonie 2500 na dzisiejsze ) wiec wiedzialem czego szukac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DawidekFCB 38 Napisano 12 Listopad 2009 Niedługo kupuję PS3, więc poszukiwałem jakiegoś forum o tej tematyce. O tak aby się czegoś dowiedzieć. No i jestem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 12 Listopad 2009 A ja chyba szukalem poradnika odnosnie konfiguracji routera ... - znalazlem i zostalem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xpolx2 2 Napisano 14 Grudzień 2009 Witam, Na forum trafiłem coś koło roku temu, lecz potem coś jakieś zamieszanie z zamknięciem forum było i przeniosłem się na inne. Jako, że czytam PSxtreme to wyczytałem tam Was i tak oto znowu będę tutaj czytał. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 14 Grudzień 2009 Wpisałem w Google forum ps3 i pierwszy wynik :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TARGO 0 Napisano 28 Grudzień 2009 a ja poszukiwałem fajnego forum, bo miałem do zamiany kilka szpil i znalazłem i chętnych na gry i najlepsze forum!!! pozdro ziomale i oby tak dalej!!!:woot::DB) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PinSleep 1 Napisano 28 Grudzień 2009 Ja również dostałem się na to forum przez google :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pite 0 Napisano 28 Grudzień 2009 Ja również dostałem się na to forum przez google :). I ja również szukałem forum o PS3, znalazłem kilka, przegladnalem je i.. wybrałem najlepsze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alien666 121 Napisano 28 Grudzień 2009 W moim przypadku "zadziałała" reklama w PSxtreme. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyron 62 Napisano 29 Grudzień 2009 Szukałem informacji o ps3 przed jej zakupem( już mam) i dalej forum przeglądam. Totalwar to to nie jest ale może być,czegoś się zawsze człek dowie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lobek 0 Napisano 29 Grudzień 2009 Ja również, w celu znalezienia informacji którą konsole wybrać, poprzez google, natrafiłem na to forum, i postanowiłem zostać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 10 Styczeń 2010 wyszukiwarka - temat ps3, jak wiekszość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luk_pop 0 Napisano 13 Styczeń 2010 google.pl -> "ps3 forum" -> 1 link :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kami 46 Napisano 18 Styczeń 2010 (edytowane) Mi forum polecił pewien Pan ;) Pozdrowienia dla SouL'a xD Edytowane 18 Styczeń 2010 przez Leilong Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Don_Mario 190 Napisano 2 Luty 2010 (edytowane) Ja wlasciwie na zadne forum o tematyce ps3 mialem juz nie zagladac..... po upadku psonline (btw bylo to spoko forum) jakos mi sie odechcialo ale niedawno jakos tak przypadkiem przez google tu trafilem.... Edytowane 2 Luty 2010 przez Don_Mario Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timetoshake 78 Napisano 2 Luty 2010 Tak mi się przez przypadek na forum kliknęło i się zarejestrowałem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kremulek 52 Napisano 2 Luty 2010 Wuje google rulez :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stillo 33 Napisano 2 Luty 2010 ja znalazłem w PSX Extreme :P i kupiłem ps3 to wbiłem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slababateria 20 Napisano 2 Luty 2010 Miałem parę pytanek odnośnie PS3 i chodząc po różnych stronach przez linki trafiłem do was. I oto cała legenda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lenislaw 0 Napisano 9 Luty 2010 Szukałem jakiegoś forum o tematyce ps3 i tak znalazłem się tu, google fo' sure . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sew 118 Napisano 14 Luty 2010 Od dawna zagładam na portal, razem z forum. Dopiero dziś postanowiłem się zalogować. Trafiłem googlując :smile: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bucaner 1 Napisano 14 Luty 2010 Na forum trafiłem pierwszego dnia gdy dostałem konsolę. Kumpel mi od razu powiedział bym się zarejestrował i nie żałuję tej decyzji :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
King Nothing 0 Napisano 17 Luty 2010 Na forum trafiłem szukając info o Uncharted 2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mpluto 63 Napisano 18 Luty 2010 Na Wasze forum trafiłem dzięki czasopismu PSX Extreem:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LethalDoze 9 Napisano 18 Luty 2010 Kliknąłem w link na stronie głównej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach