K-Krush 0 Napisano 28 Grudzień 2012 Mam pytanie jak zdobyć trofeum za wszystkie bronie? Mam 46 lvl i 20 broni odblokowane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chmurowski 30 Napisano 7 Styczeń 2013 (edytowane) Gra ktos w to jeszcze w multiplayer? Ruch na serwerach, czy raczej pustka? edit: przeczytalem poprzednie strony i wychodzi na to, ze pustka. Edytowane 7 Styczeń 2013 przez chmurowski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Azureus 0 Napisano 22 Styczeń 2013 (edytowane) Jest z kim grać. Nie spotkałem się jeszcze żebym musiał długo czekać na kogoś. Edytowane 22 Styczeń 2013 przez Azureus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artikam 51 Napisano 31 Styczeń 2013 brakuje mi wygrania 3 trybów gry do trofeum i tym samym do platyny. Pomoże ktoś? W ramach podziękowania moge pomóc przy innych trofeach :) z góry dzięki za pomoc ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 31 Styczeń 2013 Azureus - chyba nie gramy w tą samą grę :P Ja czekam i czekam do usranej śmierci i dupa... Pustką wieje jak cholera... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MICHASpl 2 Napisano 3 Luty 2013 brakuje mi wygrania 3 trybów gry do trofeum i tym samym do platyny. Pomoże ktoś? W ramach podziękowania moge pomóc przy innych trofeach :) z góry dzięki za pomoc ;) Siemka. O ile to jeszcze aktualne to z chęcią pomogę. Mnie brakuje też paru trofikóf, miedzy innymi za SKILLKILE. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Azureus 0 Napisano 5 Luty 2013 Azureus - chyba nie gramy w tą samą grę :P Ja czekam i czekam do usranej śmierci i dupa... Pustką wieje jak cholera... To trudno, ja nie mam żadnych problemów. Miałem tak samo jak grałem na 14 calowym TV, nie dawno przesiadłem się na 32 cale i nie mam żadnego problemu ze znalezieniem graczy do gry, włączam multi i od razu jestem w grze. Więc to ciekawe co mówisz, kto wie może to jest kwestia roździelczości na jakiej się gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kinius26 5 Napisano 5 Luty 2013 ja jak gralem tez nie mialem problemu ze znalezieniem ludzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
isabellspi 8 Napisano 14 Luty 2013 Witam jak jeszcze trzeba długo grac jak się ma już 50 level zeby zrestartowac kombinezon ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kinius26 5 Napisano 14 Luty 2013 Witam jak jeszcze trzeba długo grac jak się ma już 50 level zeby zrestartowac kombinezon ? do konca 50 lvl nabic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ice240994 0 Napisano 10 Marzec 2013 witam szukam ludzi do ustawki przy robieniu trofeów: "Twoja własna liga", "Gracz zespołowy", "Maksymalny moduł", "Złota rączka", "Sprzątacz". Mój PSN to ice240994 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glief 28 Napisano 11 Marzec 2013 Byłbym chętny. Odezwę się na PSN. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Badyl01 0 Napisano 11 Marzec 2013 Witam , chciałem spytać czy jesli kupię używkę Crysisa 2 to potrzebny mi kod do grania online ? A jeśli potrzebny to mogę go dokupić osobno ? Jak to jest z innymi grami ? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wwseba97 50 Napisano 12 Marzec 2013 Witam , chciałem spytać czy jesli kupię używkę Crysisa 2 to potrzebny mi kod do grania online ? A jeśli potrzebny to mogę go dokupić osobno ? Jak to jest z innymi grami ? Pozdrawiam Crysis 2 nie ma online passu. A jeśli jest wymagany i masz wykorzystany przez kogoś to musisz kupić nowy na playstation store. Tak samo z innymi grami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Badyl01 0 Napisano 12 Marzec 2013 a w jakich cenach są te online passy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kinius26 5 Napisano 12 Marzec 2013 (edytowane) a w jakich cenach są te online passy ? najczesciej 36zl ,ale seria crysisa nie ma online passow Edytowane 12 Marzec 2013 przez kinius26 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wacho1231 0 Napisano 9 Kwiecień 2013 Gra ktoś jeszcze w Crysisa 2 na multi? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LotNick 1 Napisano 10 Kwiecień 2013 Gra ktoś jeszcze w Crysisa 2 na multi? Jakieś 2 może 3 tygodnie temu, odpaliłem multi w C2 i nie miałem problemu ze znalezieniem lobby więc dzisiaj powinno być podobnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrStupid69 2 Napisano 14 Grudzień 2013 Gra ktoś jeszcze, ktoś chętny na ustaweczkę, chodzi głównie o Sprzątacza i zagranie w trybie atak, zdobądź nadajnik, gdyż wieje tam pustkami. Ps. Tylko cisnąć po mnie, że odkop czy coś . :feminist_en: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
synchronick 18 Napisano 9 Marzec 2014 Jeżeli ktoś jeszcze gra, to prosiłbym o pomoc w dwóch trofeach. The Cleaner i Jack of all Trades. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 12 Sierpień 2014 dziala multi ? bo cos obilo mi sie o uszy ze mieli wylaczyc na amen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MisiekTripleSix 32 Napisano 1 Wrzesień 2014 Wczoraj grałem chwilę po sieci i nie było problemu z połączeniem się. Jestem świeżo po ograniu na najwyższym poziomie i szczerze jest dużo prościej niż na delcie w "jedynce". Ogólnie sama gra bardzo mi się podoba i nie uważam żeby ustępowała w jakimkolwiek stopniu pierwszej części. Wreszcie dodali to czego mi brakowało w pierwszej części - stealth kill :) C.E.L.L. są głupsi od żołnierzy KPA, bo Ci zawsze reagowali jak ich kompan dostał headshota. Po ulepszeniu maskowania można praktycznie przebiec większość etapów (finałowy etap, który w założeniu prawdopodobnie miał być najcięższy można zrobić w parę minut). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach