mack 10 Napisano 5 Październik 2012 dajcie jakieś linki z fajną muzą w montażach. Ja polecam: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikor 0 Napisano 12 Październik 2012 Witam. Mam pytanie jeżeli kupię konto Elit to będę miał "darmowy" dostęp do map z CoD BO chodzi mi o pierwszą część? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 13 Październik 2012 Nie. Tylko DLC do MW3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 18 Październik 2012 Tylko ja mam takie problemy że czasami baa nie czasami tylko prawie zawsze dołączyć do drużyny kumpla? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YildirimKebab 19 Napisano 19 Październik 2012 Nie tylko. Widzę, że nadal tego nie naprawili. Grając z jednym kumplem problem ten występował w większości prób, a było ich sporo. Dziwne bo wchodząc do lobby wieloosobowego nigdy nie miałem z tym kłopotu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
duzyBYK 99 Napisano 19 Październik 2012 Najprawdopodobniej chodzi o wasz nat type. Jezeli nie jest "open" mozecie miec problemy z dolaczeniem do niektorych lobby. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 21 Październik 2012 Czyli musze chyba wejśc na tą stronke infinity word i ustawic nat swojego router Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 21 Październik 2012 powie mi jak otworzyć NAT swojego routera ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 30 Październik 2012 Mam taki problem z moim kontem na call of duty elite gdy chcę zobaczyć swoją karierę wyskakuje mi coś takiego No MW3 Multiplayer Data Before you can begin your Call of Duty ELITE experience, you must first complete a Call of Duty: Modern Warfare 3 multiplayer match. I musze zagrac mecz online ale ja gram ciągle i nie wiem w czym problem pomoże mi ktoś? niedługo wychodzi BO 2 i nie chce miec takich problemów konto zakładałem 2 raz i nic :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xeripl 0 Napisano 31 Październik 2012 Siema Mam problem z COD MW2 i BO gra się włącza wybieram multiplayer i pisze pobieranie danych bronie odblokowane rzeczy itp itd nie może tego pobrać pisze że problem z serwerem Szukałem na google ale nie znalazłem odpowiedzi Z góry dzięki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaork 40 Napisano 31 Październik 2012 Bo mają jakieś problemy ;) Jutro pewnie będzie chulać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xeripl 0 Napisano 1 Listopad 2012 Bo mają jakieś problemy ;) Jutro pewnie będzie chulać. Wątpię żeby mieli problemy trzeci dzień Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MysticHussar 0 Napisano 1 Listopad 2012 Faktycznie mieli problemy: http://playstation.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/4737 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawiderr 0 Napisano 1 Listopad 2012 (edytowane) Kupiłem ostatnio Cod-a 4 i mam z nim same problemy... Przy włączaniu gry pojawiają się 2 opcje, Yes, albo No, niezależnie od tego co wybiore wyskakuje błąd. To dało się obejść odłączając na chwilę internet. Pierwszy dzień mogłem grać na multi normalnie, następnego dnia wyszukiwało serwery w nieskończoność, a teraz wyskakuje błąd, że nie może się połączyć z serwerami Activision. Gre reinstalowałem kilka razy, konsola jest nowa, kupiona miesiąc temu, inne gry działają bez problemu(multi też). Byłem z grą w sklepie i u nich jest sprawna. Jeśli ktoś ma jakieś rozwiązanie z góry dzięki za pomoc. ;) Edytowane 1 Listopad 2012 przez Dawiderr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 2 Listopad 2012 (edytowane) Mam taki problem z moim kontem na call of duty elite gdy chcę zobaczyć swoją karierę wyskakuje mi coś takiego No MW3 Multiplayer Data Before you can begin your Call of Duty ELITE experience, you must first complete a Call of Duty: Modern Warfare 3 multiplayer match. I musze zagrac mecz online ale ja gram ciągle i nie wiem w czym problem pomoże mi ktoś? niedługo wychodzi BO 2 i nie chce miec takich problemów konto zakładałem 2 raz i nic :( Edytowane 2 Listopad 2012 przez Hubcio-com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrKrzysius 0 Napisano 3 Listopad 2012 siemaneczko. Mam zamiar zakupić mw3 :) kumpel mówił, że nie wpisywał żadnego kodu do multi, czyli mogę lekko kupić używke i pykać przez neta? boo bałem się tego, że jest coś takiego jak klucz, ktory mozna wpisac tylko raz, a jak kupie uzywke, to zostanie mi sam singiel. Jezeli mozna grac bez problemu, nawet na uzywce, to nie bede placil wiecej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 3 Listopad 2012 No nie ma żadnego klucza :) możesz grac na używanej bez zadnych problemów :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronnie80 23 Napisano 4 Listopad 2012 Witam. Jestem tutaj nowy i jestem fanem COD"a, od niedawna jestem posiadaczem PS3 i chciałem kupić jedną z częsci poczytałem tutaj trochę i mam dylemat czy kupić Black Ops czy MW3, ponieważ nie grałem w te częsci, więc pytanie do was co radzicie kupić ? A i drugie pytanie czy z netem 2mb dam radę grać online ? dzięki z góry za pomoc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 4 Listopad 2012 tak dasz rade też mam ja nawet mam mobilny :D ja bym kupił MW3 gram juz dosyć długo a jescze mi się nie znudziło :) naprawwde polecam ale lepiej zainwestuj i zakup sobie BO 2 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kottowrog2 3 Napisano 4 Listopad 2012 Pomocy ELITE nie odpala mi sie z konsoli a na kompie mówi mi że nie mam MW3 chociaż w nie gram. Boli mnie to ponieważ przez to nie moge wrzucać filmików na YouTuba. Jak ktoś może pomoc byłbym wdzięczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronnie80 23 Napisano 4 Listopad 2012 tak dasz rade też mam ja nawet mam mobilny ja bym kupił MW3 gram juz dosyć długo a jescze mi się nie znudziło :) naprawwde polecam ale lepiej zainwestuj i zakup sobie BO 2 ;) BO 2 odpada :P za dużo sprzetu typu helikoptery itp. Wole pobiegać po ziemi i postrzelać :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kottowrog2 3 Napisano 4 Listopad 2012 Bież BO moim zdaniem Best CoD ever a grałem we wszystkie na ps3 oprócz 3 i clasic HD, ale co z tego jak Elite daje dupy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronnie80 23 Napisano 4 Listopad 2012 a co sądzicie o Battlefield 3 ? warto kupić czy jednak lepiej w któregoś z COD'ów pograć ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kottowrog2 3 Napisano 4 Listopad 2012 To są pytania i problemy a ty pytasz co wybrać, ale bierz CoDy. CoD to gry tworzone z myślą o konsolach a BF pod kompa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hubcio-com 17 Napisano 4 Listopad 2012 kottowrog ja też mam tak samo z tą elite że pisze że nie mam MW3 debilstwo :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach