Skocz do zawartości
lda77

Problemy I Pytania (Ogółem)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam problem... Gdy zaloguje się do PSN i włączę CoD Black Ops od razu mnie wylogowuje... Wcześniej normalnie logowałem się i grałem w Multiplayer'a. Wiecie co może być tego przyczyną ?? Z góry dzięki .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm... ale jak cie wylogowuje? w sensie z cale psn? czy tylko wywala do glownego menu i wyskakuje wiadomosc o tym ze wylogowano z psn ale tak naprawde jestes zalogowany. bo wczoraj mialem taki problem w mw3, chyba z 3-4 razy mnie tak wywalalo a znajomi mi mowili ze nic nie bylo typu" Night_Wasp is now offline "

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Wpisuje się"... włączam grę i nic... Czekam z 2-3 min. i wyskakuje "Użytkownik został wylogowany z PSN (...) Błąd DNS...". I dopiero pojawia się menu gry .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jezeli blad dns to sprobuj zresetowac ruter, odlacz od pradu na minute i podlacz powinno pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez mialem ten bład DNS.

Ale u mnie to bylo to ze chwilowo nie mialem polaczenia internetowego.

Ale to bylo przez 2-3 min i dalej ok.

Dziwne ze tylko przy grach z serii CoD mam takie problemy.

Edytowane przez Poareow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już wszystko OK. U mnie też żaden CoD nie chodził, ale poczekałem 2h i już gut .:biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem z codem 4, gdy włączam multi i potem wybieranie serwerów jest napisane "download servers" po czym gra wywala do menu od ps3. Single player działa normalnie. O co chodzi? Uszkodzona płyta czy jak ? Wersja game of the year edition

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W przebłyskach dowiadujemy sie co nieco, ale żadnych wniosków oprócz tego że był przyjacielem i współpracownikiem Makarova nie można wyciągnąć.

Pytanko małe z fabuła MW3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie do osób posiadajacych Black Ops'a i jakąkolwiek część serii Modern Warfare. Czy według was Black Ops mocno gubi fps'y? Możliwe, że coś jest nie tak z moim netem, ale w kampani też zauważyłem dość znaczne spadki animacji. Problem w tym, że ogólnie gra jest dosyć płynna, ale jak już coś się dzieje na ekranie, to poprostu czuć delikatne szarpanie - w żadnej części MW czegoś takiego nie odczułem. Nie jest to specjalnie widoczne, ale za to mocno odczuwalne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jedynie gdzie mi w black opsie gdzie spadaly fpsy ale to poteznie, tak ze naprawde bylo to widoczne to na trybie zombie przy levelu 40+. a tak w multi i kampani, to minimalnie nie odczuwalne i nie zwracalem na to wiekszej uwagi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam mam problem z Modern Warfare 1 oraz 2, gdy włączam gre oraz multiplayer gra wywala mnie do menu od ps3. O co może chodzić, nie jestem pewien ale chyba dzieje się tak odkąd zmieniłem router.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam mam problem z Modern Warfare 1 oraz 2, gdy włączam gre oraz multiplayer gra wywala mnie do menu od ps3. O co może chodzić, nie jestem pewien ale chyba dzieje się tak odkąd zmieniłem router.

po ostatnim patchu tak sie dzieje to nie wina twojego routera, ja tez tak mam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie mma pytanko dziś sobie zakupiłem mw3 i chce pograć w multi a pisze że serwery są offline , działa u was MW3 ?I może ktoś wie kiedy bd włączone ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bronie odblokowują ci się przy tych samych poziomach co wcześniej. Przy wyborze prestiżu wszystko co uzyskałeś i odblokowałeś oprócz emblematów i tytułów kasuje się, można natomiast przy prestiżowaniu (ja tak robię) odblokować dowolną broń (lub perk) którą można używać niezależnie od twojego aktualnego poziomu. Generalnie możliwość stworzenia własnej klasy uzyskasz bodajże po wbiciu poziomu 4.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej. Planuje zakup CoDa najlepiej jakaś najnowszą część. Chce się upewnić czy się nie mylę. Jakoś dziwnie wypuszczali te swoje gry i ciężko jest się połapać. Najnowszą cześcią jest MODERN WARFARE 2???

Modern Warfare 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Mam pweien problem. Gdy gram u siebie w MW3 na swoim padzie mam jak dyby taki poślizg (ruszam gałką np. w lewo i jak przestane postać przez chwile dalej się porusza). Gdy gram u kolegi na jego PS jest normalnie tzn. gdy przestaje obracać gałką postać od razu się zatrzymuje.

Proszę o pomoc. Może trzeba coś opcjach ustawić coś co przeoczyłem .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

raczej masz galki zepsute.. chodza twoje galki tak samo jak kumpla? bo jezeli twoje galki troche ciezej chodza to musisz wymienic pada. moj kumpal tak mial ale rozkrecenie go nic nie dalo :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem ten sam problem nie tak dawno, chociaż on nie pojawiał się w MW3, a innych grach - wybiórczo. Padła lewa gałka i w zależności od wewnętrznych ustawień gry związanych z czułością sterowania szalała albo postać, albo nie dało się poruszać po menu. Dlatego też nic nie dawało grzebanie w opcjach i nie pozostawało nic innego, jak wymiana pada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z tymi lewymi gałkami to chyba wszyscy FPS-owcy tak mają (u mnie było podobnie zepsuł się sprint) , od biegania :biggrin: no chyba że ktoś kampi cały czas, wniosek z tego że kamperom nie psują się lewe gałki :rofl:

jak ci się nie zepsuła lewa gałka - toś kamper!! :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chłopaki ile standardowo jest map w multiplayer MW3 ( bez dlc )?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem i nie mogę znależć rozwiązania...

Posiadam konsole PS3 i grę COD MW2

Podczas uruchamiania gra mnie wywala do menu głównego PS.

O co chodzi ?

Dodam, ze płyta jest ok działa na konsoli kolegi.

Wcześniej gra śmigała.

Z innymi grami nie mam problemu na tej konsoli.

Odinstalowywałem i instalowałem od nowa.

Help !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Wszystkich

Mam pytanko,wczoraj dodano do PSS nowe 2 darmowe mapki do Coda MW3,klikając na pobieranie pojawia się 6 plików po 163 mb i w każdym z nich jest inny numer np.w szóstym jest napise BLES 1434 a w pozostalych 5 inne, czy ja posiadająć na mojej płycie z grą numer BLES 1434 powinienem ściągnąć plik 6,tak zrobiłem i działa a niektórzy ściągają wszystkie 6 plików,czy trzeba wszystkie 6 czy można konkretnie pod swoją płytkę tak jak w moim przypadku to zrobiłem

Z góry dziękuję za odpowiedź

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi