pablos_83 4001 Napisano 7 Wrzesień 2011 Kolejność dowolna. Minimalna zbieżność postaci pomiędzy MW1 a MW2. W jednej misji będziesz miał " o tego pana już znamy" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 7 Wrzesień 2011 To po obcykaniu Killzone 3 kupię pewnie MW 1 albo MW2 ..... A Black Ops jak się plasuje między tymi 2 tytułami ... bo słyszałem że słaba gra trochę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gladiators_1964 18 Napisano 7 Wrzesień 2011 (edytowane) To po obcykaniu Killzone 3 kupię pewnie MW 1 albo MW2 ..... A Black Ops jak się plasuje między tymi 2 tytułami ... bo słyszałem że słaba gra trochę Black Ops jest dobry na xboxa a na ps3 jest słaby a wiem co pisze bo grałem tu i tu w tą gre i to duzo Edytowane 7 Wrzesień 2011 przez Gladiators_1964 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nodi_6 0 Napisano 19 Wrzesień 2011 Witam. Czy ktoś miał problem z grą CoD Black Ops po ostatniej aktualizacji? Po zaktualizowaniu gry i ponownym jej włączeniu gra się nie uruchamia, a może uruchamia, tylko tego nie widze, bo mam brak sygnału wyjściowego z PS3 na TV. Wie ktoś w czym problem? W MW2 po aktualizacji wszystko gra, z BO jest problem :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artikam 51 Napisano 19 Wrzesień 2011 Witam! Czy trofeum za przejście misji granatami w WoW można zrobić w multi? Z góry dzięki za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 19 Wrzesień 2011 Witam. Czy ktoś miał problem z grą CoD Black Ops po ostatniej aktualizacji? Po zaktualizowaniu gry i ponownym jej włączeniu gra się nie uruchamia, a może uruchamia, tylko tego nie widze, bo mam brak sygnału wyjściowego z PS3 na TV. Wie ktoś w czym problem? W MW2 po aktualizacji wszystko gra, z BO jest problem :/ Wczoraj grałem. U mnie wszystko było ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcoch 33 Napisano 12 Październik 2011 (edytowane) W związku z obniżkami map packów do MW2, mam parę pytań: 1. W przypadku gdy kupię packa powiedzmy resurgence, a mój kumpel nie, to rozumiem że będąc w drużynie będziemy grali wciąż na mapach standardowych ? (nie priv game) 2. Za pewne jest jakaś blokada przy prywatnej grze stworzonej z mapy z packa, gdy zapraszam osobę która nie posiada map packa ? 3. Kupowanie na "spółę" map packów działa na takiej samej zasadzie jak gier z pss? czy jest przypisywane do danego profilu ? Z góry dziękuję za odpowiedź. EDIT: 1. Tak 2. Tak, jest. 3. Tak na takiej samej, nie, nie jest przypisywane. :) Edytowane 18 Październik 2011 przez Marcoch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knoksik 0 Napisano 23 Październik 2011 Siemka szybkie pytanie jak zrobić prywatny mech w trybie "kije i kamienie" ,"zabawy bronię" itp. ?? Ostatnio grałem w kije i kamienie u kogoś było nas 18 ,a gdy sam próbuje włączyć to nie mam takiej opcji :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiraPutanga 61 Napisano 23 Październik 2011 Siemka szybkie pytanie jak zrobić prywatny mech w trybie "kije i kamienie" ,"zabawy bronię" itp. ?? Ostatnio grałem w kije i kamienie u kogoś było nas 18 ,a gdy sam próbuje włączyć to nie mam takiej opcji :/ Musisz znalesc te tryby w plikach udostepnianych przez innych graczy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radek Łoś 0 Napisano 23 Grudzień 2011 (edytowane) Wytłumacze jak najlepiej i nowy jestem więc nie wiem gdzie i jak są tematy Jestem Radek19977 i Mam problem z moją konsolą wkładam grę Call Of Duty Modern Warfare 2 następnie włancza się gra pokazuje się napis Infinity Ward a następnie się wyłancza wraca do menu Wczoraj zakupiłem grę Call Of Duty Modern Warfare gra się włancza uciecha bo gra działa wchodzę w Multiplayer i się wyłancza jakieś porady dziekuje z mojej strony a Call Of Duty Mw3 śmiga tak jak i GT5 lub GTA4, Red Dead Redemtion, MidNight Club Los Angeles, te gry działają Dodam konsola nowa w czerwcu 2011 zakupiona wraz z grą GT5 Edytowane 23 Grudzień 2011 przez Radek Łoś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Night_Wasp 19 Napisano 23 Grudzień 2011 po pierwsze pisze sie wlacza, wylacza ;) zobacz czy plyta nie ma zadnych rys. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radek Łoś 0 Napisano 24 Grudzień 2011 (edytowane) no właśnie jest problem bo tych rys nie ma Jak zrobić przenośny indentyfikator na tym forum No nic zobaczymy jak będzie z Call Of Duty Black Ops Edytowane 24 Grudzień 2011 przez Radek Łoś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adasQ 0 Napisano 3 Styczeń 2012 witam. Szukam gry na dwóch na jednej konsoli. Przeczytałem ze w cod4 jest taka możliwość. Więc pomyślałem, kto wie więcej niż wy. Napiszcie w której części jest taka możliwość i w jaki sposób przebiega rozgrywka na dwóch. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 3 Styczeń 2012 Rozgrywka wygląda tak że grasz 1 vs 1 deadmatch . Czyli beznadzieja, bo kątem oka można podejrzeć czy zbliża się przeciwnik. Możliwość grania w 2 jest więc tylko czysto teoretyczna, bo trudno liczyć aby ten tryb zainteresował kogokolwiek. Zdecydowanie odradzam. Poszukaj nowszych CoD-ów tam zabawa w 2 daje nieporównywalnie większą radochę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adasQ 0 Napisano 3 Styczeń 2012 wogóle się nie orientuje w cod. Podaj mi jakiś tytuł w trybie co-op. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 3 Styczeń 2012 Wszystkie następne CoD-y mają już godne polecenia co-opy MW2 i MW 3 tryb Spec ops WaW i Black Ops tryb zombie http://www.co-optimus.com/game/1196/playstation-3/call-of-duty-modern-warfare-2.html http://www.co-optimus.com/game/2130/playstation-3/call-of-duty-modern-warfare-3.html http://www.co-optimus.com/game/699/playstation-3/call-of-duty-world-at-war.html http://www.co-optimus.com/game/1549/playstation-3/call-of-duty-black-ops.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adasQ 0 Napisano 3 Styczeń 2012 mógłby mi ktoś wytłumaczyć czym się różnią te części od siebie i która byście polecili.W jaki sposób przebiega gra we dwóch offline? Wybaczcie mi nie wiedzę ale gram w battlefield. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Night_Wasp 19 Napisano 3 Styczeń 2012 Jezeli chodzi o MW2 i MW3 to masz misje specjalne, troche tych misji jest i w kazdej misji sie zdobywa gwiazdki. misje mozna przejsc grajac jedna osoba ale tez we dwoch i wtedy sie dzieli ekran. Jezeli chodzi o WAW i BO no to masz tryb zombie, czyli wychodza zombie i musisz je zabic bo ciebie zabija, co runde coraz wiecej wychodzi i sa coraz silniejsze, mozna kupowac rozne bronie i je potem ulepszac. jak ogarniesz to jedna partyjka zajmie ci z 5 godzin grania ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adasQ 0 Napisano 3 Styczeń 2012 (edytowane) i która gra jest waszym zdaniem lepsza? Dużo jest tych misji specjalnych, i jak długie one są? Edytowane 3 Styczeń 2012 przez adasQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spike1314 47 Napisano 3 Styczeń 2012 (edytowane) i która gra jest waszym zdaniem lepsza? Dużo jest tych misji specjalnych, i jak długie one są? Najwięcej ma MW3 bo oprócz special ops masz jeszcze surivival, fala za falą coraz trudniejsi przeciwnicy czyli coś jak zombi mode w BO i WAW ale bez nieumarłych. Polecam też bardzo special ops w MW2 - mnie jakoś podobały się bardziej niż w MW3 i na dzisiejszy dzień kupisz MW2 za ok 50 zł bez problemu a MW 3 musisz dać ok 3 x więcej. Misji specjalnych jest ok 15 / 16 do tego można grać na 3 poziomach trudności - niektóre można przejść w dosłownie kilkanaście sekund, w niektórych masz limit czasu na wykonanie zadania lub po prostu jakiś cel bez limitu czasu. W trybie survival nie ma limitu czasu tylko limit przeciwników na fale, a ilość fal jest bodajże nieograniczona (maksymalnie chyba przetrwałem do 28 w najłatwiejszych). Edytowane 3 Styczeń 2012 przez spike1314 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adasQ 0 Napisano 3 Styczeń 2012 (edytowane) I to wszystko we dwóch co-op na podzielonym ekranie? Dzięki za pomoc Edytowane 3 Styczeń 2012 przez adasQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Night_Wasp 19 Napisano 3 Styczeń 2012 tak, oby dwie na podzielonym ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radek Łoś 0 Napisano 14 Styczeń 2012 Zaniedułgo Call Of Duty Black Ops 2 panowie trzeba odnowić pamięć z jedynki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KozakPs3 3 Napisano 16 Styczeń 2012 Czy jesli w call of duty mw 3 przeszedlem 2 pierwsze misje na weteranie i reszte przejde na doswiadczonym to zaliczy mi pucharek za to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Night_Wasp 19 Napisano 16 Styczeń 2012 nie, trofik ci zaliczy jako przejscie na doswiadczonym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach