Skocz do zawartości
lda77

Problemy I Pytania (Ogółem)

Rekomendowane odpowiedzi

Kolejność dowolna. Minimalna zbieżność postaci pomiędzy MW1 a MW2. W jednej misji będziesz miał " o tego pana już znamy"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To po obcykaniu Killzone 3 kupię pewnie MW 1 albo MW2 ..... A Black Ops jak się plasuje między tymi 2 tytułami ... bo słyszałem że słaba gra trochę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To po obcykaniu Killzone 3 kupię pewnie MW 1 albo MW2 ..... A Black Ops jak się plasuje między tymi 2 tytułami ... bo słyszałem że słaba gra trochę

Black Ops jest dobry na xboxa a na ps3 jest słaby a wiem co pisze bo grałem tu i tu w tą gre i to duzo

Edytowane przez Gladiators_1964

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Czy ktoś miał problem z grą CoD Black Ops po ostatniej aktualizacji?

Po zaktualizowaniu gry i ponownym jej włączeniu gra się nie uruchamia, a może uruchamia, tylko tego nie widze, bo mam brak sygnału wyjściowego z PS3 na TV.

Wie ktoś w czym problem?

W MW2 po aktualizacji wszystko gra, z BO jest problem :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Czy trofeum za przejście misji granatami w WoW można zrobić w multi?

Z góry dzięki za pomoc.thumbsup.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Czy ktoś miał problem z grą CoD Black Ops po ostatniej aktualizacji?

Po zaktualizowaniu gry i ponownym jej włączeniu gra się nie uruchamia, a może uruchamia, tylko tego nie widze, bo mam brak sygnału wyjściowego z PS3 na TV.

Wie ktoś w czym problem?

W MW2 po aktualizacji wszystko gra, z BO jest problem :/

Wczoraj grałem. U mnie wszystko było ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W związku z obniżkami map packów do MW2, mam parę pytań:

1. W przypadku gdy kupię packa powiedzmy resurgence, a mój kumpel nie, to rozumiem że będąc w drużynie będziemy grali wciąż na mapach standardowych ? (nie priv game)

2. Za pewne jest jakaś blokada przy prywatnej grze stworzonej z mapy z packa, gdy zapraszam osobę która nie posiada map packa ?

3. Kupowanie na "spółę" map packów działa na takiej samej zasadzie jak gier z pss? czy jest przypisywane do danego profilu ?

Z góry dziękuję za odpowiedź.

EDIT:

1. Tak

2. Tak, jest.

3. Tak na takiej samej, nie, nie jest przypisywane.

:)

Edytowane przez Marcoch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka szybkie pytanie jak zrobić prywatny mech w trybie "kije i kamienie" ,"zabawy bronię" itp. ?? Ostatnio grałem w kije i kamienie u kogoś było nas 18 ,a gdy sam próbuje włączyć to nie mam takiej opcji :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka szybkie pytanie jak zrobić prywatny mech w trybie "kije i kamienie" ,"zabawy bronię" itp. ?? Ostatnio grałem w kije i kamienie u kogoś było nas 18 ,a gdy sam próbuje włączyć to nie mam takiej opcji :/

Musisz znalesc te tryby w plikach udostepnianych przez innych graczy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wytłumacze jak najlepiej i nowy jestem więc nie wiem gdzie i jak są tematy

Jestem Radek19977 i Mam problem z moją konsolą wkładam grę Call Of Duty Modern Warfare 2 następnie włancza się gra pokazuje się napis Infinity Ward a następnie się wyłancza wraca do menu

Wczoraj zakupiłem grę Call Of Duty Modern Warfare gra się włancza uciecha bo gra działa wchodzę w Multiplayer i się wyłancza jakieś porady dziekuje z mojej strony a Call Of Duty Mw3 śmiga tak jak i GT5 lub GTA4, Red Dead Redemtion, MidNight Club Los Angeles, te gry działają

Dodam konsola nowa w czerwcu 2011 zakupiona wraz z grą GT5

Edytowane przez Radek Łoś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no właśnie jest problem bo tych rys nie ma

Jak zrobić przenośny indentyfikator na tym forum

No nic zobaczymy jak będzie z Call Of Duty Black Ops

Edytowane przez Radek Łoś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam. Szukam gry na dwóch na jednej konsoli. Przeczytałem ze w cod4 jest taka możliwość. Więc pomyślałem, kto wie więcej niż wy.

Napiszcie w której części jest taka możliwość i w jaki sposób przebiega rozgrywka na dwóch.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozgrywka wygląda tak że grasz 1 vs 1 deadmatch . Czyli beznadzieja, bo kątem oka można podejrzeć czy zbliża się przeciwnik.

Możliwość grania w 2 jest więc tylko czysto teoretyczna, bo trudno liczyć aby ten tryb zainteresował kogokolwiek.

Zdecydowanie odradzam. Poszukaj nowszych CoD-ów tam zabawa w 2 daje nieporównywalnie większą radochę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wogóle się nie orientuje w cod. Podaj mi jakiś tytuł w trybie co-op.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mógłby mi ktoś wytłumaczyć czym się różnią te części od siebie i która byście polecili.W jaki sposób przebiega gra we dwóch offline? Wybaczcie mi nie wiedzę ale gram w battlefield.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli chodzi o MW2 i MW3 to masz misje specjalne, troche tych misji jest i w kazdej misji sie zdobywa gwiazdki. misje mozna przejsc grajac jedna osoba ale tez we dwoch i wtedy sie dzieli ekran.

Jezeli chodzi o WAW i BO no to masz tryb zombie, czyli wychodza zombie i musisz je zabic bo ciebie zabija, co runde coraz wiecej wychodzi i sa coraz silniejsze, mozna kupowac rozne bronie i je potem ulepszac. jak ogarniesz to jedna partyjka zajmie ci z 5 godzin grania ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i która gra jest waszym zdaniem lepsza? Dużo jest tych misji specjalnych, i jak długie one są?

Edytowane przez adasQ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i która gra jest waszym zdaniem lepsza? Dużo jest tych misji specjalnych, i jak długie one są?

Najwięcej ma MW3 bo oprócz special ops masz jeszcze surivival, fala za falą coraz trudniejsi przeciwnicy czyli coś jak zombi mode w BO i WAW ale bez nieumarłych. Polecam też bardzo special ops w MW2 - mnie jakoś podobały się bardziej niż w MW3 i na dzisiejszy dzień kupisz MW2 za ok 50 zł bez problemu a MW 3 musisz dać ok 3 x więcej.

Misji specjalnych jest ok 15 / 16 do tego można grać na 3 poziomach trudności - niektóre można przejść w dosłownie kilkanaście sekund, w niektórych masz limit czasu na wykonanie zadania lub po prostu jakiś cel bez limitu czasu. W trybie survival nie ma limitu czasu tylko limit przeciwników na fale, a ilość fal jest bodajże nieograniczona (maksymalnie chyba przetrwałem do 28 w najłatwiejszych).

Edytowane przez spike1314

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I to wszystko we dwóch co-op na podzielonym ekranie? Dzięki za pomoc

Edytowane przez adasQ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jesli w call of duty mw 3 przeszedlem 2 pierwsze misje na weteranie i reszte przejde na doswiadczonym to zaliczy mi pucharek za to?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi