eXcumation 0 Napisano 13 Grudzień 2009 Na targach Video Game Awards 2009 oficjalnie zapowiedziano trailer nowej części Batmana. Oczywiście trailer również jest już w sieci : http://www.gametrailers.com/video/batman-arkham-spike-tv/59828. Na końcu podana została strona www. Na niej można zobaczyć pewną postać bez twarzy. Domyślam się, żę to Harvy Dent czyli Two Face (dwie twarze) jeśli chcecie potwierdzenia zobaczcie 35 sekundę trailera można tam dokładnie zobaczyć dwie części jego twarzy. Najwidoczniej zapowiada się podobna akcja promocyjna jaka miała miejsce przy filmie The Dark Knight. Na końcu trailera można zobaczyć Jokera. Widać, że autorzy zmienili lekko jego makijaż na podobny do tego w TDK. Mam też jedno przypuszczenie. Na końcu Joker wygląda na chorego wg. mnie. A wy co sądzicie o nowym Batmanie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akumatom 34 Napisano 13 Grudzień 2009 Joker chory? Moim zdaniem to raczej pozostałości po "eksperymencie" z pierwszej części gry i walce finałowej z Nietoperkiem. Co do Harvy Denta to nie zwróciłem na to uwagi trzeba jeszcze raz obejrzeć trailer. Ogólnie jeżeli gra utrzyma poziom jedynki to z miejsca zamawiam pre-ordera , zapowiada się opuszczenie Arkham czyli powalczymy sobie z bandziorami w Gotham ciekawe kogo jeszcze spotkamy z Badassów liczę na postacie typu Catwoman może Pingwin albo Mr Freeze jedno wiem to nie może się nie udać:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Turus 16 Napisano 13 Grudzień 2009 Jeżeli gra rzeczywiście przeniesie się do Gotham to przed twórcami stoi ogromne wyzwanie aby odtworzyć wiernie to miasto. Ogólnie liczę, że gra utrzyma bardzo wysoki poziom jedynki, oczywiście nie pogardził bym też nowymi przeciwnikami (Two-Face, Pingwin czy Ra's Al Ghul) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EsoxNH 1 Napisano 13 Grudzień 2009 Mam nadziej że w druga cześć nie będzie przypominała w niczym jedynki która w mojej skali otrzymała 3/10. Na pewno tej gry nie kupie, ale na pewno od kumpla pozycze :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azrael88 70 Napisano 13 Grudzień 2009 Działa Wam ten link do gametrailers? Mnie się nie chce filmik ładować... A sama informacja bardzo obiecująca, Batman:AA był pierwszą grą, którą ukończyłem na PS3 i bardzo przypadł mi do gustu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wcisu 2 Napisano 13 Grudzień 2009 Jedynka to po AC2 dla mnie GoTY. Dwójka po prostu nie może się nie udać. Mam nadzieję na walkę z Pingwinem i Catwomen, nie mogę się doczekać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Efru 8 Napisano 13 Grudzień 2009 KOlejny must have jak dla mnie.Jedynka byla swietna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
look4z 27 Napisano 13 Grudzień 2009 Mam nadziej że w druga cześć nie będzie przypominała w niczym jedynki która w mojej skali otrzymała 3/10. Na pewno tej gry nie kupie, ale na pewno od kumpla pozycze :P A ja mam nadzieję, że dwójka nie będzie bardzo odbiegała od jedynki, bo żadna inna gra mnie tak nie wciągnęła (w moim rankingu jest wyżej niż Uncharted 2 i Assassin 2, które też skończyłem). Już nie mogę się doczekać dwójeczki, którą łykam w dniu premiery. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaucz 1 Napisano 13 Grudzień 2009 Zapowiada się miazga. Same studio dostało nagrodę dla najlepszego developera. Czekam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubeczki 0 Napisano 13 Grudzień 2009 Trzeba nadrobić zaległości i kupić jedynkę:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kondzio94 0 Napisano 15 Grudzień 2009 Trzeba nadrobić zaległości i kupić jedynkę Dokładnie i ciekawe czy będzie lepsza czy też gorsza od jedynki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxelm2 0 Napisano 15 Grudzień 2009 Moim zdaniem gra będzie opierała się na komiksie: Batman:rozbite miasto. Na trailerze i w grze Joker obserwuje ruchy nietoperka z wysokiej wieży. Tu i tu ucieka z szpitala. Jak by ktoś miał na pdf ten komiks polecam przeczytać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bangog 0 Napisano 15 Grudzień 2009 (edytowane) "Arkham has Moved" - Nie no zapowiada się kozacko. Kupie na pewno. Po jedynce studio ma u mnie kredyt zaufania. I śmię wątpić żeby studio 2009 roku się zeszmaciło i wydało jakiegoś średniaka ;d Moim zdaniem gra będzie opierała się na komiksie: Batman:rozbite miasto. Na trailerze i w grze Joker obserwuje ruchy nietoperka z wysokiej wieży. Tu i tu ucieka z szpitala. Jak by ktoś miał na pdf ten komiks polecam przeczytać. A możesz powiedzieć dokłądnie jak ten nkomiks się nazywał, czy tam który to był numer bo nie wiem jak są numerowane komiksy ;d Edytowane 15 Grudzień 2009 przez Bangog Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxelm2 0 Napisano 15 Grudzień 2009 Batman (Egmont) - 9 - (1/2007) Rozbite miasto takie coś znalazłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek1234itd 12 Napisano 15 Grudzień 2009 Ja obstawiam, że będzie podobnie jak w jedynce, że niby wszystko przez Jokera zaplanowane... z pomocą Riddlera moim zdaniem ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tiaaamo 1 Napisano 15 Grudzień 2009 Jedynka na prawde swietna gra. Brakowalo mi w niej wlasnie tego, ze akcja rozgrywa sie w gotham. Teraz to dostane - oby mapa byla wielka oraz zeby bylo sporo swobody. Wielkie oczekiwania i duze zaufanie : ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 15 Grudzień 2009 Nie moge sie doczekac kolejnej czesci tej swietnej gry :) Jedynka na prawde swietna gra. Brakowalo mi w niej wlasnie tego, ze akcja rozgrywa sie w gotham. Teraz to dostane - oby mapa byla wielka oraz zeby bylo sporo swobody. Wielkie oczekiwania i duze zaufanie : ) Nie oczekuj zbyt wiele, ja mysle ze to bedzie raptem jakas dzielnica opanowana przez Jokera czy innego badassa - obszar mniej wiecej taki jak w AA 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tiaaamo 1 Napisano 15 Grudzień 2009 Nie moge sie doczekac kolejnej czesci tej swietnej gry :) Nie oczekuj zbyt wiele, ja mysle ze to bedzie raptem jakas dzielnica opanowana przez Jokera czy innego badassa - obszar mniej wiecej taki jak w AA 1 Oby nie : D Wiadomo jesli tak bedzie i tak kupie i bd zadowolony , ale bylbym w pelni usatysfakcjonowany przy enormous mapie . Ze poprawa graficzna bedzie no to wiadome , chociaz jedynka miala i tak wysoki poziom w tej kwestii. Pewnie sie wyrobia pod koniec roku nie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skillz0r 43 Napisano 16 Grudzień 2009 Niewiadomo. Muszą zrobić zupełnie nowy mapę do sandboxu i przytym utrzymać lub podwyższyć poziom graficzny :) Obstawiam 1 kwartał 2011 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakub_Lehmann 0 Napisano 24 Grudzień 2009 na bank jest chory. podłączony do kroplówki xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJ Maxxi 1 Napisano 6 Styczeń 2010 Oficjalna strona projektu: http://arkhamhasmoved.com/uk/ Zapowiada sie nieźle:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malakay 303 Napisano 14 Lipiec 2010 modle sie zeby zrobili otwarte Gotham ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SouL 4 Napisano 15 Lipiec 2010 @UP Na takie cuda bym się nie nastawiał bo to nie free-roamer a'la GTA, ale skrawek Gotham jestem wręcz przekonany, że uświadczymy. Dobre łamanie w powietrzu oprychów Jokera w alejce Gotham to będzie danie główne naszego bohatera. Pytanie, nie czy, ale w jakich punktach Gotham przyjdzie nam walczyć. Kilka podpowiedzi już padło w trailerze, reszta leży w sferze dedukcji. :ninja: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Turus 16 Napisano 16 Lipiec 2010 A ja bym bardzo chciał etap, w którym mogli byśmy sterować batmobilem ewentualnie tym jego samolotem (niestety nie wiem jak on się nazywa) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malakay 303 Napisano 17 Lipiec 2010 zdaje sobie sprawe ze dwojka bedzie chodzic na silniku jedynki, i ze nie bedzie samochodow i otwartego sratatata ... mechanizm z jednynki jak dla mnie był świetny, z tym że te wąskie korytarze czasami były za wąskie, ... chciałbym se połazić po budynkach Gotham, a z tego co pamiętam z komiksów i filmów - animacji to powinno być kilka wiezowców, kilka kościołów, pewno chata Weyna itd ... no liczę że będzie więcej wspinaczki ;) ... system walki w jedynce jest świetny, .. ale nie obraził bym się jakby dodali animacje łamania ;) ... i jak tam gościu wyżej napisał, przydała by się jakiś misja - przelot batmolotem, albo wyścig batmotorem ... bp batmobil w rzece wraz z Banem hahahah ty właśnie, ... a co z bad gayami? kogo obstawiacie? Two Face Me Freeze Pingwin Kobieta Kot ??? Joker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach