portek 142 Napisano 14 Grudzień 2011 http://www.youtube.com/watch?v=vm6FKuPLnrk&feature=g-upl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lojkoo 38 Napisano 16 Grudzień 2011 Kupował ktoś już Robina albo Nightwinga na PSS? jest możliwość swobodnego poruszania się po arkham nightwingiem i robinem czy tylko są dostępni w wyzwaniach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gibbson 7 Napisano 17 Grudzień 2011 (edytowane) Kupował ktoś już Robina albo Nightwinga na PSS? jest możliwość swobodnego poruszania się po arkham nightwingiem i robinem czy tylko są dostępni w wyzwaniach? Ja mam oba dodatki, niestety Robin i Nightwing dostępi są tylko i wyłącznie w trybie wyzwań (swoją drogą Robin nieźle wymiata :) ). Edytowane 17 Grudzień 2011 przez Gibbson 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 19 Grudzień 2011 Ja mam oba dodatki, niestety Robin i Nightwing dostępi są tylko i wyłącznie w trybie wyzwań (swoją drogą Robin nieźle wymiata :) ). Podobno takim Nightwingiem łatwo o trzy medale w wyzwaniach, ale nim pucharków nie zdobędziemy. A co do wyzwań, właśnie męczę się Batmanem i powiem, że zdobycie 3 medali w walkach, to cholernie wymagająca rzecz. Chyba trzeb będzie podejrzeć najlepszych na youtubie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szycha_dot1 37 Napisano 19 Grudzień 2011 Podobno takim Nightwingiem łatwo o trzy medale w wyzwaniach, ale nim pucharków nie zdobędziemy. A co do wyzwań, właśnie męczę się Batmanem i powiem, że zdobycie 3 medali w walkach, to cholernie wymagająca rzecz. Chyba trzeb będzie podejrzeć najlepszych na youtubie. Właściwie to walki mi poszły najłatwiej. Więcej potu wyleje w czasie wyzwań łowcy -_-. No nic. Chyba także będę musiał zerknąć na youtube w poszukiwaniu inspiracji :>. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 21 Grudzień 2011 Trailer dodatku, który pojawi się już dziś na PSS. http://www.ps3site.pl/premierowy-zwiastun-challenge-map-pack-dodatku-do-gry-batman-arkham-city/95246 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lojkoo 38 Napisano 21 Grudzień 2011 Od dzisiaj twórcy Arkham City udostępnili darmowy strój do pobrania: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek_07 170 Napisano 22 Grudzień 2011 ^up No i tak powinien wyglądać Batman w grze od samego początku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szycha_dot1 37 Napisano 22 Grudzień 2011 ^up No i tak powinien wyglądać Batman w grze od samego początku. Nie zdziwiłoby mnie to, że była to pierwsza wersja jego kostiumu ;]. Mi osobiście najbardziej pasuje to, że skrócili mu troszkę uszy ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lojkoo 38 Napisano 22 Grudzień 2011 Gdzie są te mapy dodatkowe do pobrania? bo albo źle szukam albo nie wiem, od wczoraj latam po PSS i nie ma tak samo przed chwilą sprawdziłem i też nie ma a na necie ludzie piszą, że już pobrali ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soczek 1 Napisano 22 Grudzień 2011 Te mapy to płatne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mrterminatorro 4 Napisano 28 Grudzień 2011 Te mapy to płatne? W dzisiejszym świecie mało co nie jest płatne :sweat: Pytanko kupił ktoś już ten poradnik ? jak tak to warto ? http://www.empik.com/batman-arkham-city-sekrety-i-wyzwania-poradnik-do-gry-halas-jacek-stranger,p1045889355,ebook-p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szycha_dot1 37 Napisano 28 Grudzień 2011 Pytanko kupił ktoś już ten poradnik ? jak tak to warto ? http://www.empik.com...5889355,ebook-p Gdyby to było w wersji papierowej, to jeszcze bym się zastanawiał. W innym wypadku myślę, że to bez sensu. Nie kupiłem, ale po zawartości stwierdzam, że to samo można sobie znaleźć w necie na youtube itp. Lepiej zostawić te 6 zł na dwa piwka ; ]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lojkoo 38 Napisano 28 Grudzień 2011 Pobrał już ktoś w ogóle te nowe mapy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mrterminatorro 4 Napisano 28 Grudzień 2011 A jest dostępny poradnik w formie papierowej z podobną zawartością? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 28 Grudzień 2011 jak przejdę całą grę ( misje fabularne ) to mogę grać dalej i robić misje poboczne ( np jak w GTA ) ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mrterminatorro 4 Napisano 28 Grudzień 2011 jak przejdę całą grę ( misje fabularne ) to mogę grać dalej i robić misje poboczne ( np jak w GTA ) ?? Pewnie, że można grać dalej. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Treaty 0 Napisano 1 Styczeń 2012 Pytanie, jak można zmieniać skórki batmana? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lojkoo 38 Napisano 1 Styczeń 2012 Pytanie, jak można zmieniać skórki batmana? Jak przeszedłeś główny wątek to normalnie przed wejściem do gry wyświetla Ci się menu z wyborem, jak jesteś w trakcie przechodzenie to w głównym menu (po wyborze slotu z zapisem) naciśnij: Lewo, Lewo, Dół, Dół, Lewo, Lewo, Prawo, Góra, Góra, Dół po wybraniu tej kombinacji usłyszysz potwierdzenie dźwiękiem i po kontynuowaniu gry wyskoczy Ci menu z wyborem stroju :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daw1985 38 Napisano 1 Styczeń 2012 Witam. Mam pytanko chcę kupić batmana AC, nie grałem w AA. Czy te gry są jakoś powiązane. Czy warto kupić i zagrać najpierw w AA. Czy w AA też jest jakiś kod online? ( nie wiem czy jest różnica między kupnem nowej lub używanej gry)- bo wiem że w Batmanie AC jak kupię używkę to nie będę miał Catwomen. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iquis 1 Napisano 2 Styczeń 2012 Witam. Mam pytanko chcę kupić batmana AC, nie grałem w AA. Czy te gry są jakoś powiązane. Czy warto kupić i zagrać najpierw w AA. Czy w AA też jest jakiś kod online? ( nie wiem czy jest różnica między kupnem nowej lub używanej gry)- bo wiem że w Batmanie AC jak kupię używkę to nie będę miał Catwomen. Pozdrawiam Powiem tak: ja w AA nie grałem, ale za to przeszedłem na yt z CTSG i ze spokojem możesz grać od razu w AC, najwyżej nie wyłapiesz jakichś smaczków. W każdym razie ja bym od razu kupił AC (i tak też zrobiłem :P) i bawię się świetnie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daw1985 38 Napisano 2 Styczeń 2012 Jeszcze jedno pytanko. Czy warto dopłacić 40 zł za wersję polską ? W PL rozumiem że są tylko napisy. Znam angielski i potrafię się dogadać, czy są jakieś trudne misję w których bez większego zrozumienia sobie nie poradzę (Chodzi mi o angielski) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ralph86 1 Napisano 2 Styczeń 2012 Jeszcze jedno pytanko. Czy warto dopłacić 40 zł za wersję polską ? W PL rozumiem że są tylko napisy. Znam angielski i potrafię się dogadać, czy są jakieś trudne misję w których bez większego zrozumienia sobie nie poradzę (Chodzi mi o angielski) Moim zdaniem możesz spokojnie zaoszczędzić i wziąć angielska wersję. Sam z angielskim jestem zapoznany średnio, a nie miałem większych problemów ze zrozumieniem dialogów, już nie mówiąc o czytaniu celów misji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daw1985 38 Napisano 2 Styczeń 2012 Dzięki za pomoc. To dziś kupuję AC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mrterminatorro 4 Napisano 4 Styczeń 2012 Pomocy Panowie ! Ostatnio wykonałem zadanie poboczne "Ukradziona technologia". Zadanie wykonałem i zdobyłem nowy gadżet. Gdy chciałem wyjść okazało się, że przejście jest zasypane... Na mapce pokazuje, że jest jakieś inne wyjście jednak nie mam pojęcia jak do niego się dostać, ponieważ woda płynie w przeciwną sronę i mnie odpycha. Jak wyjść z tej Huty i wrócić do miasta ? Proszę o pomoc nagrodzę plusami... :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach