ONE 698 Napisano 23 Marzec 2012 Na kolejnego Batmana chyba sobie poczekamy. http://www.ps3site.pl/batman-nie-wystapi-w-nowej-grze-rocksteady/104604#more-104604 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaisus 208 Napisano 23 Marzec 2012 Na kolejnego Batmana chyba sobie poczekamy. http://www.ps3site.p...604#more-104604 Co za dużo to nie zdrowo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 23 Marzec 2012 Ja tam się ciesze, przez ten czas, nadrobię zaległości Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danny Boy 407 Napisano 23 Marzec 2012 Na kolejnego Batmana chyba sobie poczekamy. http://www.ps3site.p...604#more-104604 Może to i dobrze - Arkham City jest genialne, ale to jedna nie jest skok naprzód, a raczej perfekcyjne doszlifowanie poprzedniczki. Kolejny Batman powinien starać się być równie pionierski co Arkham Asylum i niech go tworzą tak długo jak trzeba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartus007 8 Napisano 3 Kwiecień 2012 Małe pytanie: wlaśnie załatwiłem rasa, teraz wracam na posterunek policji oddać krew, ile jeszcze wątku głównego mi zostało? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaisus 208 Napisano 3 Kwiecień 2012 Małe pytanie: wlaśnie załatwiłem rasa, teraz wracam na posterunek policji oddać krew, ile jeszcze wątku głównego mi zostało? Jeszcze troszkę tak. Nie pamiętam dokładnie, najlepiej wejdź w trofea i zobacz ile ci jeszcze braknie z wątku głównego ;] Ale jeszcze kawał fabuły masz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 4 Kwiecień 2012 W kolejnym DLC pobiegmay Robinem. http://www.ps3site.pl/batman-arkham-city-dostanie-kolejne-dlc/105659#more-105659 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memeczyslaw 2 Napisano 17 Kwiecień 2012 (edytowane) ile miejwięcej czasu trzeba na wątek główny w grze na normalnym poziomie trudności? Edytowane 17 Kwiecień 2012 przez memeczyslaw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lojkoo 38 Napisano 17 Kwiecień 2012 (edytowane) Na sam główny wątek z oglądaniem wszystkich filmików myślę, że gdzieś w granicach 8-11 godzin. Z misjami pobocznymi + 440 znajdziek człowieka-zagadki może nawet zająć do 20-25+ godzin btw jak byś chciał zrobić platynę to i nawet do 40 godzin może zejść bo przy platynie oprócz przejścia głównego wątku i misji pobocznym trzeba ukończyć jeszcze tryb gra+ to jest to samo co główny wątek tylko na najwyższym poziomie trudności :happy: Edytowane 17 Kwiecień 2012 przez Skyrimers Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memeczyslaw 2 Napisano 17 Kwiecień 2012 dzieki, gra super ale mam jedno moze glupie pytanie ale podczas szybowania w mieście jak odbijać się od krawędzi, różnych elementów aby frunąć dalej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lojkoo 38 Napisano 17 Kwiecień 2012 Rozumiem, że chodzi Ci o odbicie się o krawędzi/elementów poprzez użycie wyrzutni haków? Jeśli tak to do tego potrzebna jest modyfikacja którą można zdobyć poprzez odblokowanie którejś z misji pobocznych ale nie pamiętam dokładnie która to była misja :mellow: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memeczyslaw 2 Napisano 17 Kwiecień 2012 ok kumam dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mazi252 0 Napisano 19 Kwiecień 2012 to sa te misje gdzie "uczysz sie latac":P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memeczyslaw 2 Napisano 19 Kwiecień 2012 gra wymiata mam 25% głównego wątku gry aha mam pytanie dzisiaj po 2-3 godzinnej sesji w batmana gra mi sie zacięła tzn podczas gry obraz zamarzł i musialem zresetować konsole, troche mnie to zmartwiło czy to oznacza, ze coś jest nie tak z konsolą? czy czasami tak sie zdarza, nie znam sie moja konsola ma dopiero miesiąc, dzięki pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PonurakPS3 186 Napisano 20 Kwiecień 2012 Zdarza się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 21 Kwiecień 2012 DLC coraz bliżej. http://www.ps3site.pl/rocksteady-teasuje-dlc-do-batman-arkham-city/107714#more-107714 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
musiol10 1 Napisano 2 Maj 2012 Witam! Mam problem dotyczący misji pobocznych. Czytałem na jakimś angielskojęzycznym forum że aby dostać platynę muszę wypełnić wszystkie misje poboczne a ja ominąłem "Obserwator w Skrzydłach" (to trofeum jak wiadomo można pominąć) i już go raczej nie zrobię ale jak się orientuję to muszę mieć je ukończone wszystkie w NG i NG+. Jest jeszcze jakiś sposób na zrobienie tej misji? Przepraszam za jakiekolwiek literówki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danny Boy 407 Napisano 3 Maj 2012 Witam! Mam problem dotyczący misji pobocznych. Czytałem na jakimś angielskojęzycznym forum że aby dostać platynę muszę wypełnić wszystkie misje poboczne a ja ominąłem "Obserwator w Skrzydłach" (to trofeum jak wiadomo można pominąć) i już go raczej nie zrobię ale jak się orientuję to muszę mieć je ukończone wszystkie w NG i NG+. Jest jeszcze jakiś sposób na zrobienie tej misji? Przepraszam za jakiekolwiek literówki! Jak wiadomo że można pominąć? Ja za to nie rozumiem co niezrozumiałego jest w opisie platynowego trofeum: "zdobądź wszystkie trofea" - wydawałoby się że nie bardzo jest tu miejsce na własną interpretację. A co do platyny i sidequestów to do wszystkich można wrócić po skończeniu wątku głównego i żadnego z nich nie da się zmaścić, więc po prostu zrób brakujący quest i tyle. Tak z pamięci to chyba jest tylko jeden wyczyn który w tej grze da się przegapić: rzucenie batarangiem w Azraela Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
musiol10 1 Napisano 3 Maj 2012 Aha rozumiem. Jeszcze jedno pytanie odnośnie tych zakładników Zagadki. Aby ich uwolnić muszę mieć wyznaczoną ilość znajdziek i czy jak poszukam wszystkie znajdzki na NG to czy będę je miał już także odblokowane w NG+? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danny Boy 407 Napisano 3 Maj 2012 (edytowane) Aha rozumiem. Jeszcze jedno pytanie odnośnie tych zakładników Zagadki. Aby ich uwolnić muszę mieć wyznaczoną ilość znajdziek i czy jak poszukam wszystkie znajdzki na NG to czy będę je miał już także odblokowane w NG+? Polska trudny język. Nie wiem co się stanie jak poszukasz wszystkie znajdźki ale, zdobyte trofea Riddlera przenoszą się z NG do NG+ (nie przenoszą się za to sidequesty czyli trzeba je zrobić dwukrotnie żeby dobić do 100%) Edytowane 3 Maj 2012 przez Danny Boy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiek9000 6 Napisano 5 Maj 2012 witam mam problem z niektorymi trofeami riddlera, poprostu nie potrafie sie wybic gdy lece do gory za pomoca haka, na YT mozna zobaczyc jak gosc odbija sie od krawedzi i jakby jeszcze dluzej szybuje- musimy to zrobic przy zagadce w dzielnicy przemyslowej, gdy trzeba dotknac 3 kominow, co trzeba nacisnac zeby sie tak wybic? pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danny Boy 407 Napisano 5 Maj 2012 witam mam problem z niektorymi trofeami riddlera, poprostu nie potrafie sie wybic gdy lece do gory za pomoca haka, na YT mozna zobaczyc jak gosc odbija sie od krawedzi i jakby jeszcze dluzej szybuje- musimy to zrobic przy zagadce w dzielnicy przemyslowej, gdy trzeba dotknac 3 kominow, co trzeba nacisnac zeby sie tak wybic? pozdro Takie wybicie umożliwia apgrejd który dostaje się PO ukończeniu pierwszego treningu rozszerzonej rzeczywistości(trening szybowania). O ile dobrze pamiętam to pierwszy trening jest nad zatoczką koło dzielnicy przemysłowej - tam gdzie jest kilka żurawi i fabryka zabawek w której spotykamy Banea. Powinieneś mieć go zaznaczonego na mapie - zaczyna się go podchodząc do czerwonego symbolu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danny Boy 407 Napisano 6 Maj 2012 Dobra, dostałem privy od 2 różnych osób z pytaniem jak dostać ten upgrade i jak z niego potem korzystać więc oto szybki toutorial: A więc, po pierwsze gadżet o którym mowa to Grapnel Boost, a po polsku zwie się (chyba) Wzmacniacz Wyrzutni Haków. Batman "zamówi" ten sprzęt po ukończeniu 1go treningu rozszerzonej rzeczywistości, który odbywa się nad zatoką z trzema dźwigami, na południe od starego komisariatu policji. Trening składa się z 4 czelendży "latania". Rozpoczynamy go wchodząc na taki znak: UWAGA: trening udostępniany jest po akcji na dzwonnicy, kiedy śledzimy sygnał radiowy - na naszej mapie pojawi się znaczek Wayne Tech który wskaże nam miejsce rozpoczęcia. Kiedy go już ukończymy, na teren Arkham City zostanie zrzucona paczka i musimy ruszyć dupsko żeby ją odebrać(jej lokacja zostanie zaznaczona na naszej mapie) Jak ją już znajdziemy i uruchomi się cut-scenka to mamy sprzęt wymagany do odbijania się od krawędzi budynków. Manewr jest bardzo prosty: linę odpalamy wciskając :r1: i zaraz po tym DWA RAZY wciskamy :x: PRZYTRZYMUJĄC GO PO DRUGIM WCIŚNIĘCIU - voila! Nie ma bata żeby się nie udało. UWAGA: boost zadziała tylko wtedy kiedy odległość na którą "podciągamy się" na linie jest wystarczająco duża, czyli jeśli wciśniemy :r1: przed samiutką krawędzią lub stojąc koło niskiego obiektu to nie zdążymy nabrać wystarczającego rozpędu żeby wykonać odbicie i wciskanie :x: nic nam nie da. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 12 Maj 2012 Screeny z nadchodzącego dlc. http://www.ps3site.pl/nowe-obrazki-z-harley-quinns-revenge/109947 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 16 Maj 2012 O efektach dźwiękowych. http://www.ps3site.pl/tak-powstawaly-efekty-dzwiekowe-w-batman-arkham-city/110434#more-110434 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach