Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jak zdobyć "Flag Defender Pin" w którym mam obronić 4 flagi? Kampiłem chyba z 4 razy przy danej fladze, zabiłem 5 osób którzy przejmowali flagę, za każdego otrzymałem +30 pkt. za "Flag Defender" ale pina nie dostałem...mam tu zabić 1 osobę przejmującą flagę i tak przy każdej? Więc to tylko na Panama Canal?

edit: cos pokręciłem, sorki chyba jednak chodzi o 4 rózne flagi i koniecznie zabicie w obrębie działania pasku stanu flagi

Edytowane przez KrisPora_PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A więc tylko do wykonania w Panamie? Może być ciężko natrafić na każdej fladze wroga w czasie jednego meczu;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A więc tylko do wykonania w Panamie? Może być ciężko natrafić na każdej fladze wroga w czasie jednego meczu;/

Obojetnie jaka mapa może być przy jednej fladze. Kwestia zaznaczenia Select'em ze bronisz tej flagi. Wtedy pin wpadnie jak zabijesz czterech wrogów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha...bo ja zrobiłem 3 kille przy jednej i 1 przy drugiej...Oczywiście zaznaczałem flagi SELECTem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie:

Jak jak wyłączyć słyszane rozmowy innych graczy z HS (ja nie mam HS więc nie korzystam z tego),a wkurza mnie to już.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanko czy moge usunąc w zapisach gier patch 1.04?? czy pobierze mi na nowo ??Cos mi sie dziwnie gra zachowuje ..łaczy mi w rush tylko port valdez ,wygrywam a pisze ze your team lost,takie jakies inne dziwne cuda.Dzisiaj to wogile zagralem 4 mecze i w kazdym nie bylo pelnej obsadu.2 na czterech 4na 6..cos sie pierdzieli.Dlatego moje pytanie i prosba o pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nic to nie da, jak Europa dostanie tego patcha wszystko powinno być ok, bo póki co łączy cię tylko z amerykańskimi serverami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanko czy moge usunąc w zapisach gier patch 1.04?? czy pobierze mi na nowo ??Cos mi sie dziwnie gra zachowuje ..łaczy mi w rush tylko port valdez ,wygrywam a pisze ze your team lost,takie jakies inne dziwne cuda.Dzisiaj to wogile zagralem 4 mecze i w kazdym nie bylo pelnej obsadu.2 na czterech 4na 6..cos sie pierdzieli.Dlatego moje pytanie i prosba o pomoc

Niestety niemożna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli ktoś miał w ogóle dostępny do ściągnięcia patch 1.04 to najprawdopodobniej ma amerykańskie/kanadyjskie konto PSN.

Obecnie Europa ma patch 1.03, a Ameryka/Kanada 1.04, co uniemożliwia wspólne granie ludziom z ww. regionów. Z tego co widzę po oficjalnych forach EA, DICE testuje coś z serverami w sprawie lagów, zobaczymy co z tego wyjdzie i jak będzie wyglądała sytuacja z tymi patchami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chodzi tu o konto PSN a samą wersję gry. Na forach ludzie z EU próbowali odpalać bfa z US PSN i patch się nie ściągał. Ja mam np. azjatycką ver. i patch się sciagnął.

btw: zauważyłem, że dodali nowe trofea i za revive jest 50pktow, w 1.03 chyba 10?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No trofea są z tego co widziałem do Onslaught mode. A za revive było standardowo 50 pkt chyba... i 60 za squad revive.

Co do tego z wersjami gry, to może i tak. Ja tylko czytałem topic, która napisała osoba z DICE, z którego wynika, że 1.04 wyszedł dla regionu Ameryki.

Odsyłam: http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-ng/1150054-usa-1-04-european-1-03-lag.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no dobra, ale czy mozna usunac ten 1.04,bez zadnych konsekwencji?? bo bede mial polskie wydanie gry i nie wiem jak to "ogarnąć",jak sie zachowa gra na tym patchu1.04

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no dobra, ale czy mozna usunac ten 1.04,bez zadnych konsekwencji?? bo bede mial polskie wydanie gry i nie wiem jak to "ogarnąć",jak sie zachowa gra na tym patchu1.04

Jeżeli będziesz już grał tylko na wersji europejskiej/PL to śmiało wywal tego patcha 1.04, a po włożeniu płytki z naszego regionu samoczynnie ściągnie Ci się na nowo najnowszy dostępny patch dla nas czyli 1.03 - 288MB

Prawdopodobnie jeżeli bedziesz miał dwie wersje gry, każdą z innego regionu to:

- wersja EU/PL będzie korzystać z patcha 1.03,

- Twoja druga gra z innego regionu z patcha 1.04.

Więc bedziesz miał 2 osobne patche na dysku bo nie są one ze sobą kompatybilne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Connection to the game server hasbeen lost. Please check your network connection and try again".ten komunikat towarzyszy mojemu graniu od samego poczatku.Czytałem w poradach ze trzeba przekierowac porty w routerze na konsole,dokładnie nie wiem jak to zrobic,i tu pytanko czy Ktos wie moze jak to zrobic.Dodam ze pisałem do EA Z prosba o pomoc ,podesłali mi w odpowiedzi ze mam zrobic test poł.internet.zrobiłem i wszystko grało tzn.predkosc adekwatna do wymaganej,UPNP właczone,typ nat 2,adres ip ok.Rece juz opadaja z padem:confused:jak w połowie meczu przerwa i tak w kolko,Poradzcie co mozna zrobic pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A w innych grach online jest tak samo??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A w innych grach online jest tak samo??

Nie grałem juz w cala i wszystko było ok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktos moze podac kod wersji polskiej, tzn. BLES... i czy jest to jednoczesnie wersja EU, czy one sie roznia? Dzieki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, mam maly problem. Dzisiaj wyszlo nowe dlc: Onslaught mode. Sciagam ten tryb od kolegi z konta, wszystko ladnie, pieknie pobiera i instaluje. Przy okazji pobieram te wczesniejsze dlc (stroje), wchodze do siebie na konto, odpalam BC2 i tutaj pojawia sie moj problem. Nie mam ani strojow, ani nowego trybu kooperacji. Czynnosc powtorzylem jeszcze raz i dalej to samo.

Moze mial ktos z was taki sam problem i wie jak go rozwiazac ?

Bede wdzeczny za pomoc.

Pozdro.

Edit.

Problem rozwiazany. Za czwartym razem sciagnalem i zalapalo.

Edytowane przez NaLandy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, mam maly problem. Dzisiaj wyszlo nowe dlc: Onslaught mode. Sciagam ten tryb od kolegi z konta, wszystko ladnie, pieknie pobiera i instaluje. Przy okazji pobieram te wczesniejsze dlc (stroje), wchodze do siebie na konto, odpalam BC2 i tutaj pojawia sie moj problem. Nie mam ani strojow, ani nowego trybu kooperacji. Czynnosc powtorzylem jeszcze raz i dalej to samo.

Bede wdzeczny za pomoc.

Pozdro.

Napewno zainstalowałeś ? przy takiej czynności wszystko powinno działać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bede wdzeczny za pomoc.

Pozdro.

Pocieszę cię, że ja mam taki sam problem z Just Cause 2. Kasę wzięło, zainstalowało, i nie ma. Coś się chyba PSS chrzani ostatnio. Skąd masz grę? Z Polski, czy gdzieś zza granicy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grę mam kupiona w Polsce, dodatki sciągane z polskiego pss. Znajomy doradził mi usunac wszystkie pliki z dysku zwiazane z BC2 i od nowa uruchomic gre. Troche watpie, zeby to pomoglo jesli to wina pss.

@Killzone_15

Dodatki normalnie sie sciagnely i prawidlowo zainstalowaly.

Edytowane przez NaLandy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Jak w trybie Rush oznaczyć m-com, który ma być ochraniany/atakowany ?

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najeżdżasz celownikiem na m-com i przyciskasz select w padzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bede wdzeczny za pomoc.

Pozdro.

Edit.

Problem rozwiazany. Za czwartym razem sciagnalem i zalapalo.

A skasowałeś konto kolegi czy nadal go masz jako innego usera? Bo jeśli usunąłeś to to jest właśnie ten problem dlaczego ci nie działa :)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi