Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Zaloz squad, zapros kolege, nie zapraszaj nikogo innego :)

maly edit - zaloz prywatny squad - nikt wam nie wbije i bedziecie mogli szeptac do siebie do upadlego :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Istnieje możliwość wyciszenia danego gracza ze swojej ekipy. Klikamy kwadrat na wybranym zawodniku w squad. Czyli Ty go nie słyszysz, ale on Ciebie tak. Używam tego gdy jakiś małolat po hiszpańsku lub w innym języku zakłóca mi grę. Co prawda użyłem tego myku raptem jeden raz, heh. Natomiast takiej możliwości, o której ty piszesz chyba nie ma. Ewentualnie laptop pod ręką i skype ;)

Edytowane przez merio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

siema, jestem nowy i mam kilka pytan. (gram na ps3)

1. Czy jest mozliwosc wyswietlenia dostepnych serwerow(jak to wlaczyc), czy tylko play now i zeby samo mnie dolaczylo?

2. Ile ludzi gra na serwach? Bo jak dolaczam przez play now to 4 ludzi w teamie:P

3. O co chodzi w tym store? Tam sie kupuje za kase?? Mam vip code aktywowany bo dostalem do gry ale co sie tam robi ? >.>

4. Czy ludzie na ps3 graja na klawiaturach i myszkach? Bo wg mnie to nie fer jak czasami wydaje mi sie ze ludzie jada na myszkach Oo Ale moze tylko mi sie wydaje... Da sie tak czy nie?

Najbardziej mi zalezy na szczegolowym opisaniu jak na ps3 wlaczyc spis serwerow (o ile sie da) a jak sie nie da to jakie tryby wybrac zeby dolaczalo mnie do serwerow gdzie jest duzo ludzi (mapy z quadami helikopterami czolgami hummerami itd bo takie rzeczy widzialem na gameplayach na yt.)

Prosze o szybka, szczegolowa wypowiedz.

Z gory dziekuje

Edytowane przez Lucek000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AD 1. Z tego co wiem to nie, nie ma takiej listy jak w wersji PC. Tylko opcja 'Play Now'.

AD 2. Maksymalna ilość graczy to 24 na server (po 12 na drużynę).

AD 3. Jeśli posiadasz VIP-code to na razie nie masz co kupować. Dopiero jak wyjdą na PS3 nowe skórki/płatne dodatki, to będziesz miał możliwość zakupów, analogicznie jak w PS Store.

AD 4. Można grać albo na padzie, albo na imitacji myszki czyli narzędzi zwanym FRAG. Wielu uważa, że gra na Fragu jest pewnego rodzaju "oszustwem", ponieważ o wiele efektywniej i łatwiej jest grać na takim myszko-podobnym narzędziu, zwłaszcza w FPSy takie jak BC2. Ilość graczy jest nieznana, bo podejrzewam, że mało kto się przyznaje do korzystania z takich peryferii ze względu na ww. powody.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siema, jestem nowy i mam kilka pytan. (gram na ps3)

1. Czy jest mozliwosc wyswietlenia dostepnych serwerow(jak to wlaczyc), czy tylko play now i zeby samo mnie dolaczylo?

2. Ile ludzi gra na serwach? Bo jak dolaczam przez play now to 4 ludzi w teamie:P

3. O co chodzi w tym store? Tam sie kupuje za kase?? Mam vip code aktywowany bo dostalem do gry ale co sie tam robi ? >.>

4. Czy ludzie na ps3 graja na klawiaturach i myszkach? Bo wg mnie to nie fer jak czasami wydaje mi sie ze ludzie jada na myszkach Oo Ale moze tylko mi sie wydaje... Da sie tak czy nie?

Najbardziej mi zalezy na szczegolowym opisaniu jak na ps3 wlaczyc spis serwerow (o ile sie da) a jak sie nie da to jakie tryby wybrac zeby dolaczalo mnie do serwerow gdzie jest duzo ludzi (mapy z quadami helikopterami czolgami hummerami itd bo takie rzeczy widzialem na gameplayach na yt.)

Prosze o szybka, szczegolowa wypowiedz.

Z gory dziekuje

1. Z czego mi jest wiadome nie ma takiej możliwości.

2.To zależy jaki wybierzesz tryb gry np. przy conqust and rush są 24 osoby i to jest największa liczba osób co może grać ze sobą.

3.Tu chodzi o to że jak wydawca wgra nową mapke to za VIP możesz ją sobie udostępnić i grać na niej lub inne dlc (dodatki) które udostępni wydawca.

4.A tu jest największa niewiadoma najlepiej grać na joy'u , gdyż myszka i klawiatura ma czasami opóźnienie. To może ci sie tylko wydawać że graja bo to moga być pro więc wiesz. :P

Jeśli coś źle napisałem może ktoś mnie poprawić :D

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

maly edit - zaloz prywatny squad - nikt wam nie wbije i bedziecie mogli szeptac do siebie do upadlego biggrin.gif

to ja wiem :)

ale dzieki za dobre rady.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich , ja z kolei mam takie oto pytanko. Na jakiej zasadzie działa tracer? Wiem jak go używać , ale chodzi mi tu głównie jak np po oznaczeniu wrogiego pojazdu wystrzelić rakietę żeby trtafiła w cel nawet ,, zza węgła"? Ostatnio próbowałem trochę zarówno po wystrzeleniu strzałki przez siebie jak i przez typka z mojego teamu , po czym odpaliłem tą wyrzutnie z celownikiem laserowym i nic. Może ktoś coś wie na ten temat byłbym wdzięczny;]

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

- tracer nie dziala ze sterowana, jedynie gustav i rpg

- jak jest wytracerowany to spogladasz przez optyke, celujesz w ten czerwony/pomaranczowy kwadracik az zobaczysz dystans do celu - wtedy w niebo i walisz..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem, od wczoraj zacina mi się gra. Nie mam pojęcia dlaczego. Płyta jest nowa, nawet jednej ryski, od wczoraj zacięła mi się już 5 razy i dzieję się tak na multi. Ma ktoś jakieś pomysły czemu tak jest ? Czyściłem dziś konsole, lecz jeszcze nie sprawdzałem jak działa. Podeszła mi myśl o przegrzewaniu się PS3 ale nawet nie chce o tym myśleć mam nadzieję, że to nic poważnego ...  :confused:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja czasami tez mam problem że mi się gra zacina -sporadycznie ale czasem się zdarza wtedy reset i już ;). No chyba że zacina Ci się stale wtedy faktycznie coś jest nie tak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciągle nie, lecz stało się tak tylko 1 dnia, mam nadzieję że się już to nie powtórzy . :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Próbowałem wiele razy ale coś się stało ze stronką EA <_<

Edytowane przez artrix135

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

podaj strone. tez chcialbym zrobic

Gdzieś czytałem wchodzisz na http://www.battlefieldheroes.com/ rejestrujesz się , potem rejestrujesz sie na ea https://profile.ea.c...myprofileAdd.do chyba ze masz konto i wchodzisz na http://veteran.battlefield.com/ klikasz na start liking your accounts i laczysz ea z BFBC2 . Niewiem czy to prawda ale tak bylo na jakims forum :pardon: Troszke pisania bylo :biggrin:

Edytowane przez artrix135

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Logujecie się na stronie http://www.battlefieldbadcompany2.com/ potem najeżdżacie na My Soldier i klikacie na Veteran. Powinniście być na tej stronie http://www.battlefie...ny2.com/veteran. Wybieracie grę jaka macie z serii Battlefield i dodaje wam punkty do statusu. Wystarczy jeden punkt i macie odblokowanego M1 Garanda w B:BC 2. :) O i jeszcze cos słyszałem ze w http://www.battlefieldbadcompany2.com/soldier tam gdzie macie My Profile to najlepiej wybrac swoje konto z gry na PS3.

Edytowane przez J@kub

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wystarczy jeden punkt i macie odblokowanego M1 Garanda w B:BC 2.

No to chyba warto sie zmęczyc dla tego M1 Garanda :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z rok mam konto na Battlefield Heroes i nie chce mi dodac tej gry do statusu weterana. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi