Skocz do zawartości
cwir

Klasy, Broń I Ekwipunek

Rekomendowane odpowiedzi

platforme wybraliscie?

tak... i co dalej

zamiast dawać taką odpowiedz "platforme wybraliscie?" już mógłbyś odpowiedzieć na nasze pytanie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
News and updates

* Stats graphics / sigs are in progress.

* 3/28: Dogtags are added to the BFBC2 Player stats

* 3/22: JSON API for pulling stats is online

* 3/22: PC Stats Search problems fixed

* XBOX360 and PS3 Player search is currently not working. But players getting found by dogtags.

wystarczy newsa przeczytac :P

Edytowane przez quach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wystarczy newsa przeczytac :P

...

nic nie rozumiem co tam pisze (nie umiem angielskiego)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
* XBOX360 and PS3 Player search is currently not working.

znaczy to tyle, ze wyszukiwanie graczy z xboxa i ps3 obecnie nie dziala.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jednak BC2 daje radości na maxa!!! Wczoraj bylismy swiadkami wybuchu entuzjazmu kiedy jeden z kolegów odkrył zastosowanie tracera!!! Ileż miał radości!!!" Ten helikopter to zaznaczyłem i potem tak go scigała rakieta że huuuu!!!"

Aż miło było słuchać jak dzielił się swoimi emocjami!!!! Pozdrawiam Go serdecznie....

Edytowane przez Marqus_Pirx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wczoraj zrobiłem oznakowałem tracerem przeciwnika. To nie był czołg tylko najnormalniejsza piechota :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli trafisz kogoś z piechoty z tracera to go nie oznaczasz, tylko zabijasz.

bzdury piszesz. przeciwnik jest oznaczony tak samo jak pojazd i tak samo jak za pojadem leci za nim rakieta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem pewny że zabiłem 2 osoby z dartsa. Mozliwe że policzyło mi punkty za oznaczenie, jeżeli tak to sorry za rodzyna ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli trafisz kogoś z piechoty z tracera to go nie oznaczasz, tylko zabijasz.

nawet na hardzie nie da się zabić tracerem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napiszę w tym temacie bo po części chodzi mi o broń. Żeby dostać M1 Garand ( chyba to jest ten karabin ? ) trzeba zostać weteranem. Kiedy można wysłać podanie o przyznanie tego statusu ? Mam rank 25, wszystkie klasy odblokowane, brakuje mi kilku pins'ów, mam koło 10 (może więcej ) insignias, assault-wszystkie bronie złote, staram sie zebrać złoto na każdej broni pomijając ' all kits ' bo to zrobie na końcu. Starczy żeby się ubiegać o weterana ?

Pozdrawiam Koniu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale dałeś teraz ;d żeby dostać weterana wystarczy zarejestrować grę na stronie ea. Nie trzeba nabijać kitsów i medali.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem pewien, ale żeby otrzymać M1 trzeba mieć status weterana minimum "1", czyli posiadanie 2 gier z serii BF.

A poza tym to tak jak kolega wyżej, rejestrujesz i gotowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napiszę w tym temacie bo po części chodzi mi o broń. Żeby dostać M1 Garand ( chyba to jest ten karabin ? ) trzeba zostać weteranem. Kiedy można wysłać podanie o przyznanie tego statusu ? Mam rank 25, wszystkie klasy odblokowane, brakuje mi kilku pins'ów, mam koło 10 (może więcej ) insignias, assault-wszystkie bronie złote, staram sie zebrać złoto na każdej broni pomijając ' all kits ' bo to zrobie na końcu. Starczy żeby się ubiegać o weterana ?

Pozdrawiam Koniu :)

Aby otrzymac status weterana musisz miec zarejestrowane minimum dwie gry z serii Battelfield (2 gry = 1 rang veteran).

Jesli chcesz otrzymac status veterana nie grajac we wczesniejsze gry to wystarczy, ze sciagniesz darmowa gre Battelfield: Heros, zalozysz konto i zarejestrujesz na battelfieldbadcomany2.com pod zakladka veteran. Jak wejdziesz pod zakladke veteran to automatycznie powinienes miec zarejestrowane Bad Comany 2. Wystarczy juz tylko, ze zarejestrujesz BF: Heros i mozesz cieszyc sie ze statusu veteran, a po odpaleniu BC2 z karabinu M1 Garand ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślałem, że Pan który zapytał co to znaczy odwrócona ósemka wygra nagrode miesiąca o najgłupsze pytanie ale widze że Pan Koniu jest również godnym pretendentem.

Edytowane przez AGArtha
Fakt! Ty jesteś Alfą i Omegą w zakładaniu super wątków Panie "Prawdziwy Forumowy Rocon'ie"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślałem, że Pan który zapytał co to znaczy odwrócona ósemka wygra nagrode miesiąca o najgłupsze pytanie ale widze że Pan Koniu jest również godnym pretendentem.

Poczekam aż Ty czegoś wiedział nie będziesz, przycampie sie jak recon i zaatakuje ! Jeśli mam Bad Company 1 na PS 3 to wystarczy ? Btw Dizzy skąd mogłem wiedzieć, że przyznanie weterana zależy od posiadania 2 gier ? Dla mnie logiczne jest to, że weteran to osoba zasłużona w walce a nie taka która mam 2 gry... A poza tym czy na prawdę to jest to takie śmieszne ? Gratuluje poczucia humoru ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poczekam aż Ty czegoś wiedział nie będziesz, przycampie sie jak recon i zaatakuje ! Jeśli mam Bad Company 1 na PS 3 to wystarczy ? Btw Dizzy skąd mogłem wiedzieć, że przyznanie weterana zależy od posiadania 2 gier ? Dla mnie logiczne jest to, że weteran to osoba zasłużona w walce a nie taka która mam 2 gry... A poza tym czy na prawdę to jest to takie śmieszne ? Gratuluje poczucia humoru ;)

Google Twoim przyjacielem... poza tym bylo walkowane na forum n razy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koniu spoko, nie bierz wszystkiego co ludzie piszą na poważnie, a już nie to co ja piszę... szczerze mówiąc wielu ludzi na tym forum popełnia ten sam błąd.

Więc pamiętaj...

lulz2ir.jpg

A tak, autografy rozdaję pomiędzy 18:00-20:00, admini wchodzą bez kolejki.

Edytowane przez DizzY-WolF

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozdrawiam Koniu smile.gif

Przetarłem oczy...czytam raz jeszcze...sprawdzam datę...1 kwiecień?????

I jakieś kpiny zamiast odpowiedzieć konkretnie! Koniu z takimi osiągnięciami należy Ci się weteran jak chłopu ziemia! Wysyłaj to podanie- tylko pamietaj ze trzeba uiścić opłatę manipulacyjną i składkę członkowską za rok z góry...to trochę kosztuje!!!! Jeśli jesteś zdecydowany- to numer konta podam Ci na priva...bo tutaj chyba nikt nie chce załatwić weterana podaniem...a szkoda! Jakbyś chciał (za dodatkową opłatą) legitymację członkowską i dyplom na scianę...to smiało pisz!!!!Wtedy dodatkowo dwa zdjęcia...

Ufff....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aż się chce brać udział w życiu forum... Serio.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aż się chce brać udział w życiu forum... Serio.

SPokojnie, to sa zarty, tylko i wylacznie zarty. Tzw kontrolowana drwina ;) Kazdego to kiedys spotyka, tym razem padlo na Ciebie. Smiej sie z tego zamiast przejmowac.

Faktem jest ze mozna czegos nie wiedziec. I masz do tego prawo. Ale sa to tez informacje walkowane 1000x na forum. Zaczelo sie od pytania co oznacza odwrocona ósemka ;) i tak juz polecialo czepianie sie o wszystko. ;)

Edytowane przez snosch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra ale jeśli ja nigdy wcześniej nie odwiedzałem tematu o BC 2 to skąd mogłem znać odpowiedź na pytanie ? A odwrócona ósemka to wiedza ze szkole chyba podstawowej ( albo gimnazjum ? ) a nie coś czego się dowiadujemy poprzez styczność z grami ( nie każdy musi tyle grać ). No ale to nie pierwsze forum na którym jestem użytkownikiem i jak najbardziej wiem, że jest coś takiego jak właśnie takie żarty. Tylko czy jest faktycznie potrzeba wyśmiewania takich błahostek ? Żeby nie było offtopu to spytam jeszcze po ilu złotych gwiazdkach jest platyna na broni ? ( czy takie pytanie też się już pojawiło ?...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SPokojnie, to sa zarty, tylko i wylacznie zarty. Tzw kontrolowana drwina wink.gif Kazdego to kiedys spotyka, tym razem padlo na Ciebie. Smiej sie z tego zamiast przejmowac.

Faktem jest ze mozna czegos nie wiedziec. I masz do tego prawo. Ale sa to tez informacje walkowane 1000x na forum. Zaczelo sie od pytania co oznacza odwrocona ósemka wink.gif i tak juz polecialo czepianie sie o wszystko. wink.gif

Zgadza się! Ludzie, którzy (tak jak my) nurzają się w krwi,śmierci,dymiach i kurzu pola bitwy...muszą jakoś odreagować stress!Tym odreagowaniem jest koleżeński śmiech...nie bierz go personalnie do siebie,broń Boże!!! Np. słynny dylemat :"Czy można zabić tracerem?" Ktoś się pytał. Oczywiście że można!!! Trzeba tylko poprawić np. nożem (dla pewności)!!!

Snosch, będziesz dziś wieczorem??? Ja zasiadam o 21.00 bo...żona ma dyżur i już tesknię za Waszym towarzystwem!!!!

...a odwrócona ósemka dalej jest ósemką!!!!! Nieskończoność to pozioma ósemka....taki "leżący bałwanek"!!!...oooo,teraz mi się dostanie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snosch, będziesz dziś wieczorem??? Ja zasiadam o 21.00 bo...żona ma dyżur i już tesknię za Waszym towarzystwem!!!!

...a odwrócona ósemka dalej jest ósemką!!!!! Nieskończoność to pozioma ósemka....taki "leżący bałwanek"!!!...oooo,teraz mi się dostanie!

bede, bede, jakos po 20, jak corka pojdzie spac.

@Koniu

odwrocona osemka, to byl dowod na to ze nie kazdy powinien miec stycznosc z grami i internetem, a poprostu bardziej skupic sie na nauce. Obsmiane to bylo na forum dosc mocno.

Chodzi o to, ze w tym wlasnie watku o BC2 ja sam pisalem chyba ze 3 albo 4 razy o co chodzi w Veteranie. Pisalem nawet poradnik jak go zdobyc. Ale mniejsza o to. Tu bardziej chodzilo o zabawnosc Twojej wypowiedzi o Twoich osiagnieciach w BC2 za ktore oczekiwales Veteran Rank ;).

Gdybys pogral troche np ze mna czy Marqus'em, to dopiero zobaczylbys co to jest kontrolowana kolezenska drwina. ;)

P.S. Platyne dostajesz za 10 zlotych gwiazdek.... tzn zamiast 10 gwiazdki jest platyna.

Edytowane przez snosch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi