sanolot 6 Napisano 11 Listopad 2010 jak by co to ja tez chętny do powtórki DM = dajcie znak \sygnał jak by coś. ID: sanolot Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
reissdorf84 1 Napisano 11 Listopad 2010 rowniez pisze sie na demolition i ETB id: reissdorf84 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gany1979 48 Napisano 11 Listopad 2010 OK to umowmy sie tak. Od jutra probuje (jak tylko zobacze, ze sa online wiecej niz 4 osoby) zalozyc squad. Pozaprasza sie wtedy reszte i zobaczymy jak wyjdzie co nie. W najgorszym wypadku jak bedzie nas tylko 4-rech mozna by bylo wyburzyc budynki gdzie sa mcomy. Co wy na to? Jutro zaraz po pracy tj. ok 15-16-tej az do wieczora bede czekal i probowal. Jakies sugestie to piszcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karus 0 Napisano 11 Listopad 2010 Ja również chciałbym się dołączyć, najlepiej w weekend tylko tak do 20 :) HSa mam PSNid karol_staran Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adzik 3 Napisano 12 Listopad 2010 A więc dajcie znać i mi : ) id : adzikCH Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gany1979 48 Napisano 12 Listopad 2010 No i dzis wypalilo z tym Et Tu, Brute, z DM nie pojdzie tak szybko Wnioski z dzisiejstej ustawki sa takie ze trzeba dodawac znajomych ile sie da bo pozniej brakuje ludzi temu co ma squad zalozyc, dlugo to trwa i ludzie rezygnuja Mozemy to powtorzyc. Ja sie pisze zeby zalozyc jeden sklad. Kto chetny by zalozyc drugi? trzeba lepiej to zaplanowac zeby sprawnie poszlo (jaka mapa, tryb, kto co robi bo na chacie pisac to za dlugo trwa) Pisac komu i kiedy pasuje Aha dzieki chlopaki za przyjecie tych kos, zwlaszcza dla pawbar zes sie poswiecal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karus 0 Napisano 12 Listopad 2010 Ja mogę dołączyć do zabawy jutro i w niedzielę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZeromusPL 0 Napisano 12 Listopad 2010 Szukam chętnych na ustawkę Demolition Man, brak mi 16 kill... Pisać możecie do mnie na PS3, mój nick "ZeromusPL".... jak pomożecie to również się odwdzięczę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renegat661 0 Napisano 13 Listopad 2010 mi pasuje dzisiaj tak do 20 a niedziele mam acałą wolną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vasquess 0 Napisano 13 Listopad 2010 na Demolition man proponuję mapy White Pass i Arica Harbor. Tam jest dużo budynków i nie powinno być problemów z ich wyburzeniem :) Mi brakuje jeszcze 15 trupów do tego trofeum. Osoba która będzie robić trophy powinna wybrać Assaulta, C4 i większą siłę wybuchu. Wszyscy grający na mapie wchodzą do budynku, Assault odpala podłożone ładunki i budynek pada zabijając wszystkich którzy się w nim schowali. Niby proste, a są z tym problemy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HatakePL 0 Napisano 13 Listopad 2010 (edytowane) Witam ;) ja tez chętnie bym się do tej ustawki przyłączył , Brakuje mi 19 killi. Tylko pytanie... kiedy ;). Chociaż też mi nie zawsze pasuje wiec postaram się do waszych propozycji dopasować. Pozdrawiam Edytowane 13 Listopad 2010 przez HatakePL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karus 0 Napisano 13 Listopad 2010 Dzięki panowie za pomoc :) Jeśli ktoś będzie potrzebował pomocy pisać śmiało, jeśli będę dostępny to pomogę ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lars06 420 Napisano 13 Listopad 2010 Próbowaliśmy, próbowaliśmy i się wreszcie udało. Mimo wszystko nie żałuję tych prawie 5 godzin :D Dzięki wszystkim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZeromusPL 0 Napisano 13 Listopad 2010 Najlepiej stać parę metrów od budynku gdyż mamy pewność, że ofiary nie zginą od C4... gdy zacznie trzeszczeć szybko wbiegają kolesie i mamy demolition 2.0... mam HS jak coś to czekam na chętnych :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gany1979 48 Napisano 13 Listopad 2010 Próbowaliśmy, próbowaliśmy i się wreszcie udało. Mimo wszystko nie żałuję tych prawie 5 godzin :D Dzięki wszystkim. No po wszystkim to sie zapomina, ze problemy byly. Tez dzieki wszystkim za pomoc. Jeden sie wylamal, ale za to ten anglik sie cool okazal, nawet mi wiertare pozwolil wyprubowac na swojej glowie, choc go o zgode nie pytalem. A tak na marginesie fajny sposob zeby sie odttresowac, no i zestresowac tez sie mozna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
energy910 14 Napisano 14 Listopad 2010 Ktoś jesst jeszcze chętny na tego demolition mana? Mi brakuje 18 i jak by sie zebrała ekipa to byłbym chętny ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gany1979 48 Napisano 14 Listopad 2010 (edytowane) Panowie trzeba wziac sprawy w swoje rece, a nie tylko pisac ze sie jest chetnym. Dam wam pare rad, zebyscie sie nie meczyli jak my. 1, przewertujcie inne fora i poszukajcie tam tez chetnych (ja tak zrobilem i w sumie bez zadnego wstepnego terminu nam wyszlo. Tych dwoch co beda zakladac squady musi miec duzo znajomych dodanych i jak widzicie, ze jest online wystarczajaca ilosc ludzi, zakladacie chata i jazda. Trzeba sie z tym liczyc, ze zawsze sie ktos wylamie 2. Jak zbierzecie 2 squady to obydwa musza w tym samym czasie wystartowac gre (my wbijalismy na atacam desert, squad rush, nie hard) 3. Zaleznie jak was polaczy, najpierw daja sie zabic broniacy, bo maja nieskonczona liczbe zyc. 4. Lepiej grac assaultem z c4 bo mozna zucic amunicje (nie, ze wszyscy bedziecie snajperami i po minucie bez amunicji) 5. Na duze domy wlazic na dach i trzymac sie na srodku, do malych wbiegac jak sie zaczna walic (nie, ze kogos zabije c4) To pare rad nie zebym sie wymadrzal, ale zeby wam troche czasu zaoszczedzic. Pozdrawiam i zycze powodzenia Edytowane 15 Listopad 2010 przez gany1979 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rokkyu 109 Napisano 15 Listopad 2010 Ja zrobiłem te trofea pół roku temu, albo i dawniej, ale pomogę innym, poświęcając me cenne ratio. ;) W zamian poproszę 3 osoby o ustawienie się w rządku tuż przed maską mojego pojazdu - Wheels Of Hazard to jedyny brakujący pin, a nie chce mi się całe rundy polować na 3 road kille. Jeśli zabraknie Wam człowieka to piszcie najlepiej na GG: 1643568 (żadne "hej" tylko od razu pisać o ustawce BC2), zaloguję się wtedy i sobie zrobimy dobrze. :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FreshPrince 25 Napisano 15 Listopad 2010 Witam serdecznie! Jako, że mam ogromne zaleglosci w trofeach to z miłą checią wezmę udział w ustawce. PSNid: jawosz HS: jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Johnny 0 Napisano 15 Listopad 2010 (edytowane) JA tez dolaczam sie do ustawki zarowno do demolution mana jak i et tu brute :) HS: JEST PSNid: ponizej Edytowane 15 Listopad 2010 przez Johnny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
warezz 11 Napisano 15 Listopad 2010 PSNid: ponizej Gdzie??? :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otacon 78 Napisano 16 Listopad 2010 Gdzie??? :blink: w identyfikatorze na dole: Johnnyification Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
warezz 11 Napisano 16 Listopad 2010 Ano tak komp w pracy blokuje obrazki :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ujdaz 0 Napisano 16 Listopad 2010 jesli moge, to tez dolaczam sie do ustawki PSN ujdaz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawbar 1 Napisano 16 Listopad 2010 Dopisujcie mnie do każdej próby. Headseta nie mam. PSN ID ponizej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach