danymoto 0 Napisano 22 Styczeń 2014 Nie wiem czy czytałeś mojego posta ale kolega sprzedał gre więc nie mam możliwości sprawdzenia jaka to była wersja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronnie80 23 Napisano 22 Styczeń 2014 Mój błąd zwaracam honor natomiast po części odpowiedziałem na twoje pytanie :) Zawsze mozesz kupić wersje " Complete Edition" i zobaczyc czy bedzie się dało jeśli nie to pomozesz komuś innemu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macgyverowski 27 Napisano 15 Sierpień 2014 Słuchajcie, jaka jest fizyka jazdy w tym DIRT 3, arkadowa, jak w Need For Speed'ach czy bardziej "symulatorowa", jak np.w GRID? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 15 Sierpień 2014 No tak symulacja w GRIDZIE?? Grałeś w to kiedyś, każdy zakręt poślizgiem. Dirt 3 ok, fizyka bardziej jako frajda z gry ale przyjemna i łatwa do opanowania. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macgyverowski 27 Napisano 15 Sierpień 2014 Dark, GRID 2 był kiedyś w Plusie, próbowałem w to grać, ale nie umiałem, ciągle wypadałem z trasy) Z NFS'ami i Burnoutem nie miałem takich kłopotów, dawno nie grałem w wyścigówki, a teraz DIRT 3 jest w promocji, ale boje się, że nie da się w to grać, stąd moje pytanie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarkShadowPL 306 Napisano 15 Sierpień 2014 Wg mnie bierz, ja się świetnie bawiłem, ale to było dawno. Szczególnie multi mi podeszło. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macgyverowski 27 Napisano 15 Sierpień 2014 Aha, dzięki za odpowiedź. Lecę do sklepu, bo jeszcze zabraknie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KAMIL17 1 Napisano 29 Marzec 2015 Siemka :) czy jest możliwość grania online na podzielonym ekranie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach