Shrike 2 Napisano 24 Grudzień 2011 Czy w grze jest możliwość pojedynku dwóch graczy offline na podzielonym ekranie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 25 Grudzień 2011 Czy w grze jest możliwość pojedynku dwóch graczy offline na podzielonym ekranie? tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 27 Grudzień 2011 Ile waży GB na PSS? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shady 34 Napisano 28 Grudzień 2011 (edytowane) Ile waży GB na PSS? Ok 6,5. Ale pamiętaj, że nie ma do tego vippassa bo to dość istotna informacja. Edytowane 28 Grudzień 2011 przez Shady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 28 Grudzień 2011 Ale pamiętaj, że nie ma do tego vippassa bo to dość istotna informacja. przecież jest vippass do DiRTa 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shady 34 Napisano 28 Grudzień 2011 (edytowane) przecież jest vippass do DiRTa 3 Ale musisz go dokupić dodatkowo co jest dziwne przy zakupie gry przez psstrore bo przecież kupujemy grę jako nową. No i nie ma informacji, że vippass nie jest dołączony do gry. Edytowane 28 Grudzień 2011 przez Shady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 28 Grudzień 2011 Ale musisz go dokupić dodatkowo co jest dziwne przy zakupie gry przez psstrore bo przecież kupujemy grę jako nową, a nie ma informacji, że vippass nie jest dołączony do gry. to jak bym kupił dirta 3 przez pss to muszę dokupić vippass?? no bez jaj jeśli tak jest to już naprawdę jest to szczyt chamstwa ze strony sony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shady 34 Napisano 28 Grudzień 2011 to jak bym kupił dirta 3 przez pss to muszę dokupić vippass?? no bez jaj jeśli tak jest to już naprawdę jest to szczyt chamstwa ze strony sony No niestety jest tak. Zgłosiłem to do PS Polska, pod koniec tygodnia mam dzwonić po odpowiedź w sprawie reklamacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 28 Grudzień 2011 No niestety jest tak. Zgłosiłem to do PS Polska, pod koniec tygodnia mam dzwonić po odpowiedź w sprawie reklamacji. haaaa ja pierdziele ale gówno współczuje Ci kolego dlatego ja kupuje gry tylko w pudełku bo sony to takie chamy lecące na kase że lepiej się od tego PSS trzymać z daleka i ich nie dofinansowywać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mpk77 1 Napisano 8 Styczeń 2012 Co wy wypisujecie? Ja kupiłem dirt3 z pss za 99 zł, do gry dodało mi vip pass, jechałem już w multi i działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shady 34 Napisano 8 Styczeń 2012 Co wy wypisujecie? Ja kupiłem dirt3 z pss za 99 zł, do gry dodało mi vip pass, jechałem już w multi i działa. Bo to naprawili. Ci co kupili na samym początku nie dostali vip passa. A ja nadal czekam na rozpatrzenie reklamacji... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
racer 128 Napisano 11 Styczeń 2012 Bo to naprawili. Ci co kupili na samym początku nie dostali vip passa. A ja nadal czekam na rozpatrzenie reklamacji... Ja mam nadzieję, że CM zrezygnuje z kuponów VIP - pass. Wydaje mi się, że to pomysł chybiony. To podejście do Klienta nie robi im dobrego PR-u. Jak mawia stare ludowe przysłowie "Chytry dwa razy traci". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 13 Styczeń 2012 Ja mam nadzieję, że CM zrezygnuje z kuponów VIP - pass. Wydaje mi się, że to pomysł chybiony. To podejście do Klienta nie robi im dobrego PR-u. Jak mawia stare ludowe przysłowie "Chytry dwa razy traci". z tego co mi się wydaje to nie zależy od Codemasters tylko od Sony jeśli jestem w błędzie to niech mnie ktoś oświeci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 13 Styczeń 2012 Chyba nie od Sony z tego co się orientuję Activision nie daje Vip/Online Passów do swoich gier. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CrimeS 7 Napisano 13 Styczeń 2012 Przecież Codemasters zrobiło DiRT3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 14 Styczeń 2012 Przecież Codemasters zrobiło DiRT3 serio nie wiedziałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CrimeS 7 Napisano 15 Styczeń 2012 serio<br style="color: rgb(204, 204, 204); font-family: verdana, tahoma, sans-serif; line-height: 18px; background-color: rgb(38, 38, 38); "><br style="color: rgb(204, 204, 204); font-family: verdana, tahoma, sans-serif; line-height: 18px; background-color: rgb(38, 38, 38); ">nie wiedziałem To była odpowiedź do postu powyżej Chyba nie od Sony z tego co się orientuję Activision nie daje Vip/Online Passów do swoich gier. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
racer 128 Napisano 16 Styczeń 2012 (edytowane) To była odpowiedź do postu powyżej Te VIP kupony to wymysł CM firma Sony (mam nadzieję) nie ma z tym nic wspólnego. Jakkolwiek na forum czytałem posty rozżalonych Klientów PSN gdzie Sony w dystrybucji PSN Store oferowała (podobno) DIRT3 osobno i VIP kupon osobno, podczas, gdy w wersji pudełkowej oba produkty były w pakiecie. Stąd powstało wiele nieporozumień, które z pewnością Sony i CM wkrótce jakoś wyjaśnią tę sytuację i zaproponują jakieś jej rozwiązanie, wszystkim Tym, którzy poczuli się (jak by nie patrzeć słusznie) się wpuszczeni w przysłowiowe maliny. Edytowane 16 Styczeń 2012 przez racer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shady 34 Napisano 16 Styczeń 2012 Zwrócili mi 100zł na moje konto psstore i mogłem od nowa kupić grę (już z vippasem). No, ale trwało to 3 tygodnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 16 Styczeń 2012 To była odpowiedź do postu powyżej Podałem przykład firmy, która nie dodaje tych bezsensownych przepustek do swoich gier. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
racer 128 Napisano 17 Styczeń 2012 (edytowane) Zwrócili mi 100zł na moje konto psstore i mogłem od nowa kupić grę (już z vippasem). No, ale trwało to 3 tygodnie. No wiesz. to nic takiego... musimy się popierać... zyskają na tym Wszyscy, my jako Klienci (dość hardcorowi bo ja np. sporo wydaję na gry i dodatki do nich) jak również producenci i dostawcy i dystrybutorzy. Klient będzie zadowolony tylko wtedy, gdy nie tylko otrzyma właściwy produkt. Ważne jest, również, aby droga dotarcia do Klienta oraz działania dystrybutora nie budziły zastrzeżeń. Jakość serwisu sprzedażowego i po - sprzedażowego jest równie ważna, co jakość oferowanego produktu. Edytowane 17 Styczeń 2012 przez racer 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MS Apokalipse 0 Napisano 22 Styczeń 2012 Chce ktoś kupić DIRT3? -50% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
racer 128 Napisano 24 Styczeń 2012 Chce ktoś kupić DIRT3? -50% Do ofert handlowych jest osobny temat na forum, może tam spróbuj .... 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 27 Luty 2012 Co myślicie o Complete Edition? Z tego co zdążyłem się rozejrzeć różnica w cenie ok 30 zł czyli tyle co sam dodatek monte carlo. Pozostałe 3 paczki byłyby gratis. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bialy771 0 Napisano 28 Luty 2012 Mozna w ogole dostać taką wersje. Ja kupiłem DIRT-a 3 niedawno i mam tylko z dodatkiem Vippass, a jeśli chce te dodatkowe wyścigi i auta muszę dokupić na PS Store... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach