warezz 11 Napisano 11 Listopad 2010 8.12? No to niezle :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bzykacz 239 Napisano 11 Listopad 2010 A skąd masz wiadomość, że wchodzi 08.12? Reset laddera raczej nie będzie miał miejsca, nie ta polityka. Ciekaw jestem skąd takie info., ale jakby się zastanowić to dosyć prawdopodobna data. Wiadomo coś o nowych mapkach, kiedy dokładnie wychodzą? Chodzi mi o te z jedynki BC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 11 Listopad 2010 Licze na to ta nowa paka wyjdzie tuz przed vietnamem raze z tym ostatnim patchem ktory pojawil sie na pc a potem vietnam ... ale sie okaze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kovalov 36 Napisano 12 Listopad 2010 (edytowane) http://blogs.battlef...heavymetal.aspx W środę (17.11) będzie opis mapki Cold War. Edytowane 12 Listopad 2010 przez Kovalov Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alieen 4 Napisano 12 Listopad 2010 (edytowane) O rany rany, w BC1 nie grałem, gdyż nie wiedziałem że tak miodna strzelanka może być. Jednak w demku które kiedyś sciagnalem byla mapka Harvest Day. Jak to juz bedzie w multi BC2 to bedzie miazga ! Z czystej ciekawosci odpalilem tipsy odnosnie spodziewanych sie lokacji: Oasis Harvest Day To będzie kosmos ! Czuje ze te mapki i dodatkowo Vietnam tchna nowe zycie w cudnego BC2. btw, dodatek bedzie kosztowal 34 czy 36zł, a 4 mapki po ile będą ? PS. wlasnie znalazlem na stronce EA "As always, this content is free for PC and console VIP players" czylyyy ... za friko mapki beda? :D Edytowane 12 Listopad 2010 przez alieen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 12 Listopad 2010 @up uwierz mi :P wyjdzie 7.12 a u nas 8.12 wpomnisz moje slowa :) Nie, nie, nie. Nie zgadzam się. Akurat w tym tygodniu rozpoczynam sezon narciarski. Ma wyjść najwcześniej 13 grudnia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bas 214 Napisano 12 Listopad 2010 Raczej wątpię, żeby wyszło 8.12. Gdyby tak było, EA/DICE już by się tym chwaliło. Gdzieś tam przeplatała się data 20-21.12, co wydaje mi się już bardziej prawdopodobne. Myślę, że w okolicach 3 tygodnia listopada wydadzą te 4 mapki, potem release date na Vietnam i jazda :) Aha, i BO śmierdzi, kto nie kupił, niech nie kupuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 12 Listopad 2010 (edytowane) @up bo też lipa ? bo słyszałem że medal również kupa nie chce mi się wierzyć ... nie przeginacie ?!? wszystko kupa oprócz bf2 :blink: zobaczysz 8.12 tak samo nikt nie chwali się że wychodzi dead nation z tego co wiem miało być za tydzień a będzie też 8.12 ... do 8.12 to prawie miesiąc spokojnie :D Edytowane 12 Listopad 2010 przez DJYano Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kryn3k 8 Napisano 13 Listopad 2010 Jedyne daty jakia mi się przwinęła, (chyba na fb w którymś z newsów) to 22-12-2010. Gdyby Vietnam faktycznie miał być 8-go sądzę, że już by to było ogłaszane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KJN86 211 Napisano 13 Listopad 2010 Czy Wy nie wiecie że grudzień to Mikołajki , gwiazdka i święta ? Najlepszy czas na wypuszczenie gier :) Dadzą mapki przed 6.12 a Vietnam przed 24.12 i tyle :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 13 Listopad 2010 Dokładnie tak może być :thumbsup: Battlefield: Bad Company 2 Vietnam Winter 2010 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kovalov 36 Napisano 18 Listopad 2010 Trophy w Vietnamie: http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2010/11/12/vietnam-hardware-6-the-achievements.aspx Info o Cold War: http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2010/11/16/vip-map-pack-7-the-cold-war-is-back.aspx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bas 214 Napisano 26 Listopad 2010 Gameplay z Hill 137 w Vietnamie: http://www.youtube.com/watch?v=ug7kCmM-l4Y Mam nadzieję, że nie będzie zbyt przesadzony ten miotacz ognia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hapnik 6 Napisano 26 Listopad 2010 Fajnie to wygląda :) Coraz bardziej mam ochotę na Vietnam :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 26 Listopad 2010 Mam nadzieję, że nie będzie zbyt przesadzony ten miotacz ognia... Kurde to Dave już gra w vietnam? Jestem pewny, że ten co macha kosą na 1:00 to on - to w jego stylu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronni_92 10 Napisano 26 Listopad 2010 właśnie, bo wygasł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bas 214 Napisano 26 Listopad 2010 Jak gdzieś znajdę na forach odnośnik to wrzucę, ale dużo klipów zostało usuniętych, jakaś nagonka:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JPna100-Dave 1 Napisano 27 Listopad 2010 Kurde to Dave już gra w vietnam? Jestem pewny, że ten co macha kosą na 1:00 to on - to w jego stylu Hahaha :P niestety nie mogłem zobaczyć filmiku bo został usunięty.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wegiel 7 Napisano 27 Listopad 2010 widzialem ten filmik z miotaczem bodobno to ma byc sposob na tych co zasiedzieli sie po chatach :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rivel88 0 Napisano 4 Grudzień 2010 Ciekawe czy Vietnam będzie można kupic w premiere w Media Markt. Wie może ktos więcej ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xMisiek87x 0 Napisano 4 Grudzień 2010 Ciekawe czy Vietnam będzie można kupic w premiere w Media Markt. Wie może ktos więcej ? w premiere tak....ale z psstore :whistling: to jest dlc do bc2 a nie nowa wersja bf'a :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 4 Grudzień 2010 @bzykacz podaje: http://www.gram.pl/g..._2_Vietnam.html - cena na PC 49 czyli konsolowa +/- 10 zł, napisane też, że wersja pudełkowa, http://tvgry.pl/ - przegląd tygodnia - mówią, że będzie wersja pudełkowa dodatku, czyli pudełko, a w nim kod do ściągnięcia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bas 214 Napisano 5 Grudzień 2010 Pudełkowa wersja będzie prawdopodobnie tylko od gram.pl, bo oni robią sobie do większości gier żeby jeszcze dorobić kilka złotych. Niczego super bym się nie spodziewał :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterHamster 29 Napisano 6 Grudzień 2010 Te 42 zł za Vietnam to to już oficjalna cena ? Jak na tak duże DLC cena wydaje się być bardzo rozsądna :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 6 Grudzień 2010 Pudełkowa wersja będzie prawdopodobnie tylko od gram.pl, bo oni robią sobie do większości gier żeby jeszcze dorobić kilka złotych. Niczego super bym się nie spodziewał :) A czegoż tu się spodziewać? Mogliby co prawda dać pudełkową wersję w "full-wypasie" czyli: kod aktywacyjny na metalowym "nieśmiertelniku", fiolka wody z Mekongu,kawałek bambusa z zakrzepłą krwią Rangersa, tamponik nasączony napalmem,woreczek ryżu...pewnie byliby chętni!!! A 42 złote za tyle nowej zabawy? Dam takie pieniądze bez wahania.....bo znowu Was tam (Vietnam) spotkam!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach