NFL 683 Napisano 22 Grudzień 2010 (edytowane) Ustrzelenie smigla z rpg graniczy z cudem ale juz zestrzelenie z m60 jest calkiem realne:) smigla sa baaaardzo wrazliwe na kazdy rodzaj ostrzalu. Dziwnie latwo sie strzela ze snajpy, mapy wielkie, grafika jak dla mnie ok, samo rpg dosc slabe (ciekawe jak bedzie z perkami), za to czolg to jakis masakrator jest tylko ciezko czasem ogarnac gdzie przod a gdzie tyl, no i ta muzyczka Za kilka dni sie uspokoi wszystko mam nadzieje i mozna bedzie sensownie pograc i poduczyc sie map. Edytowane 22 Grudzień 2010 przez NFL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hynta 1 Napisano 22 Grudzień 2010 Hmmm nie ma spadochronow ? :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 22 Grudzień 2010 Hmmm nie ma spadochronow ? :whistling: Chyba widzialem jak wyskakiwali ze smiglowcow wiec raczej sa:) juz nie jest tak bezpiecznie zasuwac w smigle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hynta 1 Napisano 22 Grudzień 2010 (edytowane) Ahh to chyab tylko moja nieudalnosc sprawila ze sie nie otworzyl ;) perki mi sie pojawily i inne bronie hmm :) Edytowane 22 Grudzień 2010 przez Hynta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mareczek:) 1 Napisano 22 Grudzień 2010 a coś dziwnego jest z punktami doświadczenia w ogóle mi się nie dodają :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 22 Grudzień 2010 Nie tylko tobie. Jedynie nieliczni maja swoja range. Musze sie do szczerbinki przyzwyczaic;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mareczek:) 1 Napisano 22 Grudzień 2010 no ale bez senus mam 1500 pkt to pokazuje -1500 zł dodaje o mam 0 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nowal 0 Napisano 22 Grudzień 2010 mam to samo. Mozwe jutro sie poprawi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 22 Grudzień 2010 Mi juz pkt dodaje mam perki ,ranki itp poprostu wylaczylem konsole i jeszce raz wlaczylemi nagle jest ,ale dopiero pod koniec rundy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 22 Grudzień 2010 Po prostu miales szczescie. Ja dalej nie mam swoich rzeczy ale w sumie dobrze. Zdaze sie wyzyc grajac metoda 'na taliba':D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 22 Grudzień 2010 RPK to jakis zart, trzeba 10 naboi w typa ladowac,szybciej z miotacza zabijesz lub z noza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 23 Grudzień 2010 powiem tylko jedno: przekozacka gra ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BednarPL 1 Napisano 23 Grudzień 2010 jest dobrze ! klimat niezły no i jak bronie koniec z acogami itp w końcu :) a lot Huey wypas , no i jest druga strona medalu ... serwery EA jak zawsze nie mogą sobie poradzic z boomem na grę , znów wyzerowane liczniki a rang stoi :) oby dziś było lepiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hynta 1 Napisano 23 Grudzień 2010 Troche sa wietnamce pokrzywdzone z tymi smiglowcami, ale coz poradzic jak takowych nie posiadali za to znalazlem info o tym ze posiadali cus takiego: Myśliwiec MiG-17 ciężar: 6646 kg uzbrojenie: 3 działka 23 mm 3 bomby 500 kg rakiety powietrze-ziemia lub powietrze-powietrze moze w nastepnym DLC ich wynagrodza takim prezentem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rokkyu 109 Napisano 23 Grudzień 2010 Niestety rangi były wyzerowane, więc sprawdziłem tylko podstawowe bronie. U assaulta szczerbinka od granatnika jest chyba większa, imho ciężej się celuje niż w podstawce. M40 u recona to kosiarz, z podstawową optyką i walką na średni/bliski dystans skończyłem mecz 40:3, normalnie tak nie miewam. ;) Grafika jest w klimacie starego filmu, przepuszczona lekko przez sepię. Ciekawy klimat, jest hmmm... "weselej" niż w podstawce, co nie znaczy że to do mnie w 100% trafia, bo wolę "chłód i minimalizm" oryginału. ;) Muzyka w czołgu to był LOL, trafiłem na jakiś pogodny kawałek z kobiecym wokalem. Za to valkyria z głośników mnie rozłożyła na łopatki, miazga. :D Wygląd żołnierzyków niestety słaby w porównaniu do podstawki, szczególnie skośnoocy wyglądają nieszczególnie. W ogóle obie strony mają imho coś nie-teges z animacją. Otoczenie dorysowuje się dosłownie przed oczami, na HILL 137 tuż po starcie jako atakujący skały pojawiały się 3 metry przede mną. Co nie zmienia faktu, że gdy stanąłem na wzgórzu i zobaczyłem płonący las to zaniemówiłem. Pola ryżowe klimat, woda na polach chlupocze pod butami, nice! Ogółem całość przypomina mi bardziej Battlefielda 1943 niż BC2. Dzisiaj po pracy szybko obczajam demka Wielkiej Trójcy (ME2, LBP2, DS2) i odpalam Vietnam. \o/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
coffee88 57 Napisano 23 Grudzień 2010 Moje pierwsze wrażenia z Vietnamu są na plus. Po pierwsze świetne mapy, muzyka i wygląd (kolory i wstawki między rundami nadają klimatu). Loty Huey są niestety nieco krótkie zbyt krótkie, żeby można było się nasycić Valkirią (szczególnie jak chłopaki nucą ) Jeśli chodzi o miotacz ognia to nie używałam jeszcze, ale według mnie fajniej by wyszło jakby zrobili z niego dodatkową broń ja np. granatnik... (najlepiej jakby po użyciu musiał się naładować jak mortar) dzięki temu rozgrywka byłaby bardziej przejrzysta, bo na razie to większość biega z miotaczami i pieką wszystko dookoła :scare: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hynta 1 Napisano 23 Grudzień 2010 (edytowane) Ja juz nawet mam swoja znienawidzona mape Vantage Point, az sie grac odechciewa jak przeciwnik B zajmie. Cao son temple i phu bai valley moje ulubione a hill 137 pozostawiam neutralne. Edytowane 23 Grudzień 2010 przez Hynta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BednarPL 1 Napisano 23 Grudzień 2010 a właśnie co do modelu postaci to przy wietnamcach mogli bardziej się postarac bo nie wyglądają rewelacyjnie zwłaszcza oczy LOLL obczajcie na killkamie :D a co do hamerykańcków jak naj bardziej za takie szczegóły takie jak paczka faj na chełmie no i wspomniana muzyka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 23 Grudzień 2010 (edytowane) Myslalem ze bedzie wiecej broni a tu lipa mala. Ranga wrocila a broni nadal malo, jedynie perki sie pojawily. PPSh to rzeznik jakis, przejscie w tej mapie swiatynnej (nazwy nie pamietam) z bazy do C to masakra. Hill 137 i Vantage point zdecydowanie na +. Flaga B na wage zlota :thumbsup: @Hynta- walka o B na tej mapie to prawdziwa wojna jest :happy: Edytowane 23 Grudzień 2010 przez NFL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rokkyu 109 Napisano 23 Grudzień 2010 Odpowiadając na powtarzające się pytanie: kupując kod VIP albo dodatek Vietnam, tudzież Spec-Act, macie go dostępnego na każdym koncie jednej konsoli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 23 Grudzień 2010 (edytowane) Polecam tapetę na PC http://www.gamewallp...terplatform=PS3 Edytowane 23 Grudzień 2010 przez portek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
indianin666 10 Napisano 23 Grudzień 2010 Odpowiadając na powtarzające się pytanie: kupując kod VIP albo dodatek Vietnam, tudzież Spec-Act, macie go dostępnego na każdym koncie jednej konsoli. Czyli jak mi się konsola zawali (tfu tfu.. odpukać w niemalowane) i na nowej założę swoje konto, to czeka mnie dodatkowo zakup VIPa?? VIP nie jest przypisany do konta PSN? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rokkyu 109 Napisano 23 Grudzień 2010 Akurat w przypadku BC2 jest ten plus, że VIP jest przypisany do konta, czyli konsola na której Twoje konto jest aktywne automatycznie ma odblokowane VIP, DLC itd. W przypadku innych gier zabezpieczeniem jest możliwość 5-cio krotnego ściągnięcia gry / klucza z PSN... Jeśli ktoś się podzielił zakupem na 5 osób i padnie mu konsola... to ma problem. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 23 Grudzień 2010 A oto i licznik akcji zespolowych http://www.battlefieldbadcompany2.com/vietnam/battleforhastings Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elviss81 2 Napisano 23 Grudzień 2010 (edytowane) Trzeba przyznać że gra robi wrażenie mapy są bardzo dobrze dopracowane i ogromne momentami trzeba sobie trochę pobiegać. Do zobaczenia na polu bitwy Edytowane 23 Grudzień 2010 przez Elviss81 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach