Arthur 2 Napisano 28 Grudzień 2010 faktycznie mialem tak jako defender na hill137 na tej spalonej górze. Łodka zabiła mnie pomimo, że siedziałem w leju... Nawet nie widziałem łódki ale na razie nie doświadczyłem tego w większym stopniu... Ja tak miałem przy obronie w swiatyni Cao Son Temple - ostatnia baza. Tez probowałem zabijac w taki sposob ale to przeciez nie mozliwe. Wiec teraz juz wiem jak oni to zrobili. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gedeon1974 48 Napisano 28 Grudzień 2010 Tak, masz rację...tylko smutne wałki tak robią. Dzięki temu filmikowi mam już patent jak tym wałkom "podziękować " ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 28 Grudzień 2010 Tak, masz rację...tylko smutne wałki tak robią. Dzięki temu filmikowi mam już patent jak tym wałkom "podziękować " ;) tzn jak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gedeon1974 48 Napisano 28 Grudzień 2010 tzn jak? Tak, że popłynę za nimi :) Oczywiście oleję tych na górze, bo nie mam w zwyczaju oszukiwać. Nawet nie masz pojęcia jak bardzo chciałem się wczoraj tym cwaniakom z łódki dobrać do dupy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 28 Grudzień 2010 (edytowane) Tak, że popłynę za nimi :) Oczywiście oleję tych na górze, bo nie mam w zwyczaju oszukiwać. Nawet nie masz pojęcia jak bardzo chciałem się wczoraj tym cwaniakom z łódki dobrać do dupy. ale jak sie tam wplywa?Sorry, ale widzialem tylko kawalek filmiku, bo w robocie siedze. Edytowane 28 Grudzień 2010 przez snosch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gedeon1974 48 Napisano 28 Grudzień 2010 ale jak sie tam wplywa?Sorry, ale widzialem tylko kawalek filmiku, bo w robocie siedze. Filmik nie pokazuje jak zrobić niewidzialną łódkę, ale dla starych graczy sam fakt niewidzialnej łódki już coś podpowiada. Atacama, cobra..... kojarzysz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 28 Grudzień 2010 Filmik nie pokazuje jak zrobić niewidzialną łódkę, ale dla starych graczy sam fakt niewidzialnej łódki już coś podpowiada. Atacama, cobra..... kojarzysz? nigdy nie lubilem ATACAMY, gralem na niej bardzo malo, dlatego szczerze nie mam pojecia. I moze niech lepiej tak pozostanie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucius_Ver 44 Napisano 28 Grudzień 2010 (edytowane) Wystarczy poprawka, która usunie brak możliwości niszczenia własnych pojazdów i problem rozwiązany. Pomijam fakt wykorzystywania tego przez dzieci emo i psucia rozgrywki innym, tego żaden patch nie naprawi :) Edytowane 28 Grudzień 2010 przez Lucius_Ver Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 28 Grudzień 2010 LOL :blink: Bożeee! Widzisz i nie grzmisz! Co to za przyjemność rozwalać wroga który nie może się obronić? Gdzieś im się stracił duch rywalizacji! Pana "Krzaka" można przynajmniej wyśledzić i po maratonie przez pół mapy zajść po cichu i upokorzyć, a tu? Jak z takimi postępować aby odpłacić się wystarczająco dotkliwie? Pytania moje niech pozostaną bez odpowiedzi, no chyba że ktoś ma jakiś oryginalny pomysł? :ninja: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gedeon1974 48 Napisano 28 Grudzień 2010 Trzeba zrobić to samo co oni i w ramach edukacyjnych spuścić im wpier#*% pod ziemią z drugiej niewidzialnej łódki. Za te nerwy co przez tych cwaniaków zjadłem słusznie im się należy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 28 Grudzień 2010 Jestem nawet skłonny dzisiaj kupić Vietnam żeby to zobaczyć :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MF187DoubleG 10 Napisano 28 Grudzień 2010 Trzeba zrobić to samo co oni i w ramach edukacyjnych spuścić im wpier#*% pod ziemią z drugiej niewidzialnej łódki. Za te nerwy co przez tych cwaniaków zjadłem słusznie im się należy. wg mnie trzeba po prostu z nimi wygrać, nie ma nic przyjemniejszego od wygranej z cwaniakami. W sumie im więcej ludzi na niewidzialnej łódce tym mniej atakujących na Mcoma :) Są i dobre strony faktu, że kolesie siedzą na łódce ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrowa607 5 Napisano 28 Grudzień 2010 (edytowane) Tylko wytłuką was z pod mapy Edytowane 28 Grudzień 2010 przez mrowa607 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 28 Grudzień 2010 ... W sumie im więcej ludzi na niewidzialnej łódce tym mniej atakujących na Mcoma :) Są i dobre strony faktu, że kolesie siedzą na łódce ;) Ciekawe czy będziesz miał podobne zdanie jak Ci rozwalą M'Coma siedząc pod nim na łódce ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MF187DoubleG 10 Napisano 28 Grudzień 2010 Ciekawe czy będziesz miał podobne zdanie jak Ci rozwalą M'Coma siedząc pod nim na łódce ;) wtedy oczywiście będę popierał zdanie Gedeona czyli w ramach edukacyjnych spuścić im wpier#*% pod ziemią z drugiej niewidzialnej łódki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 28 Grudzień 2010 oby tylko caly vietnam nie przeniosl sie pod ziemie. Raczej to olewajmy, niz sprowadzajmy rozgrywke poza mape. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MF187DoubleG 10 Napisano 28 Grudzień 2010 oby tylko caly vietnam nie przeniosl sie pod ziemie. Raczej to olewajmy, niz sprowadzajmy rozgrywke poza mape. popieram a tych gości z filmu należy po prostu zbanować http://www.youtube.com/watch?v=NmCyeGJXlSk trzeba zgłaszać takich do EA bo popsują grę :( bo jak cienkie bolki zaczną przegrywać będą uciekać się do takich chwytów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Milosz94PL 0 Napisano 28 Grudzień 2010 Skasujcie tenpost z filmem Jakies dzieci to zobacza i zechca sie tak pobawic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whitas 4 Napisano 28 Grudzień 2010 Podobna sytuacje mielismy wczoraj, jak broniac MCOMa siedzia lz nami medyk, ktory kampil i czekal tylko az ktos padnie zeby go podniesc. i tak w kolko. W ataku robili to samo, schowani za gorka czekali az ktos padnie i podnosili, i w kolko to samo. No i na koniec 1 miejsce w meczu. Jak sie nie umie odnalezc w grze, to trzeba sobie radzic inaczej, zeby sie pochwalic kolegom w klasie, ze bylo sie na 1 miejscu w prawie kazdym meczu ;) Oj... pamietam tego osobnika... killex_coś_tam.... mega mnie wczoraj wk....nerwował. TB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rokkyu 109 Napisano 28 Grudzień 2010 Skasujcie tenpost z filmem Jakies dzieci to zobacza i zechca sie tak pobawic Zakładając, że Twój nick sugeruje wiek to nie powinieneś tak mówić, no offence. ;) Filmik już jest wszędzie, oby EA zareagowało szybciej niż z płotkiem na Isla Inocentes. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whitas 4 Napisano 28 Grudzień 2010 Zakładając, że Twój nick sugeruje wiek to nie powinieneś tak mówić, no offence. ;) :). Ale pojechaliście obaj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
christophpoland1 39 Napisano 28 Grudzień 2010 oby tylko caly vietnam nie przeniosl sie pod ziemie. Raczej to olewajmy, niz sprowadzajmy rozgrywke poza mape. Dokładnie masz rację..olewajmy.A swoją drogą błędy tego typu motywują aby grać wśród znajomych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Milosz94PL 0 Napisano 28 Grudzień 2010 (edytowane) Jakby moj nick sugerował wiek to logiczne że bym tak nie pisał Pozdro :) Edytowane 28 Grudzień 2010 przez Milosz94PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whitas 4 Napisano 28 Grudzień 2010 No to jak nie data urodzenia to w takim razie.... ilość lat ? :) Szacun SORY ! ŻART, ale nie mogłem sie powstrzymać, he he he. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 28 Grudzień 2010 @Milosz94PL Te docinki to pewnie przez to że masz w profilu maila z domeny buziaczek.pl :rofl: Tutejsza "młodzież" jest wyczulona na takie rzeczy ;) Ale zawsze możesz nam próbować wmówić że to skrzynka mamy, siostry, albo stryjenki ... Cytując Rokkyu; no offence :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach